- 4 Şubat 2019
- 3.940
- 8.695
- 158
- Konu Sahibi socialscientist
-
İlk olarak bunu düşündüm. Çünkü benim eşyam ile 5 kişi evlenir vallahi. Yazık günah ne paralar döktü o beyaz işlere. Neyse sorun şu ki düzenli olarak gelir kontrol eder yerlerinde duruyorlar mı diyeAldıklarını millete gösterdikten sonra bağışlayın siz de. Çözüm yolu çok, hem hayır yapmış olursunuz. O yorganlara ihtiyacı olan milyon tane insan var.
Mobilyalar konusunda da o kadar baskıcı ki. İlla ki kendi de gelecek mobilya bakmaya. Ay erkek aileleri yapar buny normalde. Benimki tam kaynana. Kuzenlerime bile karıştı, her şeylerine peşlerinde gitti. Ben paçayı zor kurtarırım.O anne ıvır zıvırları 2 seneye kalmadan elden çıkıyor merak etmeyin
Kendinize en begendiğiniz degerli bikac parça bakırsınız. Digerlerini hediye verirsiniz.
Mobilyaları da anneniz almayacak heralde?
Allahımm o yatak eteği. Benim de var. Varmış yani. Hayatta kullanamam ki yatağı zor topluyorum ben. Sabah 6.45'te servise biniyorum.Ay yaza yaza bitiremedim ama en sonunda elimde azicik kalan dantelli mantelli seyleri de , yurtdisina yerlesirken baza altindan cikarip anneme hediye ettim
Gecen gun bana fotograf gondermis benim dantelli yatak etegini kendisi kullanmaya başlamış , hah dedim sonunda dogru yolu bulmus
Evet üstüne beton atmış gibi oluyorsun hayatta örtemem. Annemin çeyiz merakı olduğu kadar beni okutma merakı olaydı keşke. Hem çalıştım hem okudum. Okurken 5 kuruş yardımları olmadı. Gösterişe gelince gani ganiSaten yorgan.... Bırının tutması lazım kı saga sola donesin. Tas gibi agır.
Evlenecek olan sensin, keske annen Bukadar abartmasa. Bosuna masraf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?