İmdaaaaaattttttttt

Kullanılan ilaçları bilim adamları, bu işin uzmanları binlerce deney yaparak hazırlıyor ki doktora sorulmadan ilaç kullanılmaz. Sizin kuzenlerinize sorun çıkarmaması başkalarına da çıkarmaz anlamına gelmiyor. Bitki çayları bebeklere verilmez. Tehlikelidir. Ihlamur, anason, rezene hiç biri verilmez. Rakı, bira da bitkiden yapılıyor onları da verelim mi.

2 yasından önce bebeklere bitki cayları verilir... 1 çay kasıgı kadar o da.. Siz nasıl bu kadar eminsiniz verılmedıgınden. Cocuk doktorunuz vermeyin dedıgı ıcın sanırım..

Amin çok saol cnm :)

Karpuz miniki öp
Dis cıkarırken soguk uygulamak evet rahatlatıyo. Oglum da jel kullanmıştım. Bide ates yapabilir diş cıkarken. Calpol verirsen daha rahat atlatır en azından agrısını alır aklında bulunsun canım

Jel kullanmayın da aman zararlı diye biliyorum.
Meyve filesi var, içine meyve parçası koyup ağzını kapatıp bebeğe verin çok işe yarıyor.

Once cocuk doktoruna gotur belki ağrısı vardır ben öyle yapmıştım doktor bize jel vermişti gunde dört beş defa surmustum

Son düzenleme:
Ağlamadan mı bagırıyor? Belkı bagırmak hosuna gıtmıstır. Oyun yapıyor gıbı geldi. Diş çıkarıyorsa önlem alın ates dusucu mutlaka bulunsun evınızde. Tansiyonunuza baktınız mı bazen tansıyon da mıgren agrısı gıbı hıssedılıyor.

Karpuz miniki öp
Dis cıkarırken soguk uygulamak evet rahatlatıyo. Oglum da jel kullanmıştım. Bide ates yapabilir diş cıkarken. Calpol verirsen daha rahat atlatır en azından agrısını alır aklında bulunsun canım
Ateşi yok kuzum ama sürekli ısırma istediği var oyuncanı ısırıyo normalde emzik emmez agzına emziği katıp çekiyo ısırkyo emziği . yarın denerim yıne oyle yaparsa. Olmadı Dr götürürüm JEL yazsın

Ağlamadan mı bagırıyor? Belkı bagırmak hosuna gıtmıstır. Oyun yapıyor gıbı geldi. Diş çıkarıyorsa önlem alın ates dusucu mutlaka bulunsun evınızde. Tansiyonunuza baktınız mı bazen tansıyon da mıgren agrısı gıbı hıssedılıyor.
Aglasada gülsede çığlık atıyo canım bu çığlık atma huyu çoktan var ama bugünki farklı canı yanıyo sankı. Emzırıyorum inliyo sonra bırakıp çığlık atıp aglıyo

11aylık bebeğime 4aylık olduğundan beri kehribar kolye takıyorum. Her bebekte işe yarıyor mu bilmiyorum sonuçta bünyeyle alakalı ama bizmki maşallah:nazar: rahat çıkardı dişleri. Bi araştır istersen .

Agrı kesici verdım yıne aynıydı sadecesadece uyudu agrı kesicinin ustune uyandığında çığlık atmaya devam etti. Dişleri kasınıyo bellıkı

Ben fazla kizimda agrisini anlamadım ama doktor randevusu vardı o ara doktor dişleri çıkmaya başlamış ağrı da yapar diyip yazmıştı rahatlatır dedi çok şükür fazla ateşte yaşamadım ama her bünye farklı tabi

Ben fazla kizimda agrisini anlamadım ama doktor randevusu vardı o ara doktor dişleri çıkmaya başlamış ağrı da yapar diyip yazmıştı rahatlatır dedi çok şükür fazla ateşte yaşamadım ama her bünye farklı tabi
Ben ateşten asırı derecede korkuyorum. İnşallah benım bebegmdede ates çikmaz

Back
X