- 12 Ocak 2016
- 61
- 25
- 3
- 37
- Konu Sahibi hepmutsuz435
-
Uzuldum arkadasiniza kendimi onun yerine koydumda lanet olsn boylesi erkeklereevet evlenip boşanmıştı daha önce.. ama arkadaşımla evlenmeden önce sevişmişlerdi biliyordu yani.. bu örnekteki adam şerefsiz.. siz kendi ilişkinizle kıyaslamayın..
Cok sagolsormadan söylemeye gerek yok. hiç ortalığı bulandırmamak en güzeli. merak eden sorar..
Uzuldum arkadasiniza kendimi onun yerine koydumda lanet olsn boylesi erkeklere
Erkeklerin skor diyip birbirlerinin sırtını sıvazladığı abarta abarta anlattığı bir konuyu biz burda karın ağrısı niyetine konuşuyoruz sene oldu 2016,lanet gelsin, hadi kadın bakire evlendi zar mar gitti sonra ne olacak,ondan sonra her gün 100 erkekle yatsa ne bileceksin, bilemiceksin,gelde anlat
Erkekler evlenmeden once her ayrintiyi veriyor mu? Vermeyince vicdansizlik ya da kandirmak oluyor mu ? Ihtiyac duyuyor muyuz?
Aynisini kadin yapinca neden vicdansizlik olsun? Kadinin butun hayati evlenince adamin tekeline girdigi icin mi?
Oohhhhhh canıma değsin.Ama devamı güzel,o baba o damadı küfürlerle evinden kovmuş
Ne kadar iğrenç. Evlilikten soğudum diyorum sanıyolar ki edebiyat yapmaya çalışıp da söylüyorum. Kaç evlilik var bunu mu sevmişim dedirtmeyen. Yazıklar olsun. Allah iyilerle karşılaştırsınvalla var böyle adamlar.. benim arkadaşımın kocası boşanma aşamasına geldiklerinde kızın ailesini arayıp zaten bakire değildi benden önce kimbilir kaç erkekle birlikte oldu dedi..
evlenmiş ayrılmış insanla yapabilir misin ne demek? virüslümü o?Bence hicbirsey söyleme ve baslamadan bitir bu görüsmeyi.. adamin konusmalari zaten cok cirkin.
Hem sen Yeni bir iliskiye hazir misin gercekten? Evlenmis ayrilmis bir insan ile yapabilir misin?
Bosanma sebebi neymis ? Bunlari biliyormusun?
Bunları kafanıza takmayın.. Hayatınızda ciddi bir ilişkiniz var ve bunu pata diye söylerseniz bu sefer kafasında acabalar başlar.. Adam zaten demiş, "Ben sevdigim insani zari icin sevmiyorum insanlik lazim bana insaniz hepimiz hata yapariz onemli olan beynin namuslu olsun kalbin temiz olsun dedi ilk gece 1 damla kan icin insanlar ne kadar cahillik yapiyor yuz yil gecti hala zar diye kendini paralayanlar var bir hatadir olmus olabilir yada kazara olmus olabilir bunun icin yargilanmaz insan" diye..
Üzerine gitmeyin, akışına bırakın ki, siz mutlu olursanız o da mutlu olur.. Yani davranışlarınız birbirine yansır.. Mutsuzlukta, mutlulukta..
Bunu konu sahibinin başına kakarsa hatırlatsın o zamansöylemedim zaten sen öyle demiştin desin konu sahibi.hani önemli değildi beni kandırdın desin hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?