• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ille dürüst olup gercegi soylemem mi lazım.

Bence hicbirsey söyleme ve baslamadan bitir bu görüsmeyi.. adamin konusmalari zaten cok cirkin.

Hem sen Yeni bir iliskiye hazir misin gercekten? Evlenmis ayrilmis bir insan ile yapabilir misin?
Bosanma sebebi neymis ? Bunlari biliyormusun?

Erkeklerin skor diyip birbirlerinin sırtını sıvazladığı abarta abarta anlattığı bir konuyu biz burda karın ağrısı niyetine konuşuyoruz sene oldu 2016,lanet gelsin, hadi kadın bakire evlendi zar mar gitti sonra ne olacak,ondan sonra her gün 100 erkekle yatsa ne bileceksin, bilemiceksin,gelde anlat

Erkeklerin skor diyip birbirlerinin sırtını sıvazladığı abarta abarta anlattığı bir konuyu biz burda karın ağrısı niyetine konuşuyoruz sene oldu 2016,lanet gelsin, hadi kadın bakire evlendi zar mar gitti sonra ne olacak,ondan sonra her gün 100 erkekle yatsa ne bileceksin, bilemiceksin,gelde anlat

he birde her haltı yiyip zarı koruyanlar var..

Erkekler evlenmeden once her ayrintiyi veriyor mu? Vermeyince vicdansizlik ya da kandirmak oluyor mu ? Ihtiyac duyuyor muyuz?
Aynisini kadin yapinca neden vicdansizlik olsun? Kadinin butun hayati evlenince adamin tekeline girdigi icin mi?

hatta bayanlar deşiyor daha öncekileri anlat diye kaç kızla birlikte oldun sevdinmi bir gecelikmiydi diye.. sonrada öğrendiklerimizin altında eziliyoruz eşimden nişanlımdan soğudum diye..

Erkeklere herşey söylenmez, yarın öbür gün başına kalkar , tokat gibi çarpar yüzüne , dil yarası öyle kolay kolay da geçmez. Sevmişsin cahillik edip bi birlikteliğin olmuş bu demek değildir ki namuzsuzsun, insan aşık olunca gözü kör olabiliyor, ne malum yarın öbür gün bizimde aynı şeyleri yaşamayacağımız. Senin bedenin senin ruhun bize laf söz düşmez tatlım . Ben olsam söyleyipde huzurumu mutluluğmu kaçırmam , geçmiş geçmişte kaldı der içimi ferah tutup önüme bakardım .

yani ben evlenirken adama sormadım kaç kişiyle yattın kaç kişiyle öpüştün diye.. ee adam gelmiş belli bir yaşa yaşamışta olabilir yaşamamışta..

ama bizim toplumumuzda olan gereksiz değerler yüzünden bizler hesap verme zorunluluğumuz var gibi hissediyoruz..

biz çocukken bisiklete binmeye ağaç dalına çıkmaya korkardık.. kızlığımız bozulacak diye.. böyle böyle vajinusmus yaptılar hemcinslerimizi... bırakın penisi millet kulak çubuğunu sokamıyor korkudan vay beeeeee

valla var böyle adamlar.. benim arkadaşımın kocası boşanma aşamasına geldiklerinde kızın ailesini arayıp zaten bakire değildi benden önce kimbilir kaç erkekle birlikte oldu dedi..
Ne kadar iğrenç. Evlilikten soğudum diyorum sanıyolar ki edebiyat yapmaya çalışıp da söylüyorum. Kaç evlilik var bunu mu sevmişim dedirtmeyen. Yazıklar olsun. Allah iyilerle karşılaştırsın

Bunları kafanıza takmayın.. Hayatınızda ciddi bir ilişkiniz var ve bunu pat diye söylerseniz bu sefer kafasında acabalar başlar.. Adam zaten demiş, "Ben sevdigim insani zari icin sevmiyorum insanlik lazim bana insaniz hepimiz hata yapariz onemli olan beynin namuslu olsun kalbin temiz olsun dedi ilk gece 1 damla kan icin insanlar ne kadar cahillik yapiyor yuz yil gecti hala zar diye kendini paralayanlar var bir hatadir olmus olabilir yada kazara olmus olabilir bunun icin yargilanmaz insan" diye..
Üzerine gitmeyin, akışına bırakın ki, siz mutlu olursanız o da mutlu olur.. Yani davranışlarınız birbirine yansır.. Mutsuzlukta, mutlulukta..

Bence hicbirsey söyleme ve baslamadan bitir bu görüsmeyi.. adamin konusmalari zaten cok cirkin.

Hem sen Yeni bir iliskiye hazir misin gercekten? Evlenmis ayrilmis bir insan ile yapabilir misin?
Bosanma sebebi neymis ? Bunlari biliyormusun?
evlenmiş ayrılmış insanla yapabilir misin ne demek? virüslümü o?

Evlilik öncesi cinsellik hatadır, inananlara göre.. Misal benim için de mümkün olamaz böyle birşey. İnanç meselesi.

Evlilik öncesi cinsellik hata değildir, istekle olur. Bu da inancı o yönde olmayanların tercihi.
Ve bu insanlar bundan utanmaz, erkeğin karşısında ezilip büzülmez(zar eksikliğinden ötürü). Bunu sorun etmez ve muhtemelen sorun etmeyen erkeklerle de evlenirler. Sorun değildir zaten.

İkisine de hadi eyvallah..
Ama bir üçüncü grup var ki,herşeyi yaşayan, pişman olan ve evlilik vakti gelip çattığında ne yapacağını bilemez olan. Bu gruba çok kızıyorum işte.
Ve tek çıkar yol olarak her zaman dürüst olmayı savunuyorum.

Konu sahibi, dürüst olun, zira adam sizin bakire olduğunuzu düşünüyor, öyle anlaşılıyor konuşmasından

Bunları kafanıza takmayın.. Hayatınızda ciddi bir ilişkiniz var ve bunu pata diye söylerseniz bu sefer kafasında acabalar başlar.. Adam zaten demiş, "Ben sevdigim insani zari icin sevmiyorum insanlik lazim bana insaniz hepimiz hata yapariz onemli olan beynin namuslu olsun kalbin temiz olsun dedi ilk gece 1 damla kan icin insanlar ne kadar cahillik yapiyor yuz yil gecti hala zar diye kendini paralayanlar var bir hatadir olmus olabilir yada kazara olmus olabilir bunun icin yargilanmaz insan" diye..
Üzerine gitmeyin, akışına bırakın ki, siz mutlu olursanız o da mutlu olur.. Yani davranışlarınız birbirine yansır.. Mutsuzlukta, mutlulukta..

söylemedim zaten sen öyle demiştin desin konu sahibi.hani önemli değildi beni kandırdın desin hatta :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bakir falan olsaydi zaten konuşmazdım sevgili bile olmazdim cunku bilirim olacagi bununla şartlar eşit gördüm kendime :(

Soylede kurtul be arkadasim ne olacaksa da olsun...seviyorsa zaten arkanda olur,sevmiyorsada sal ipini gitsin..alnin ak basin dik olur hic degilse,boyle kivranipta kendine eziyet etme!

Back