ille dürüst olup gercegi soylemem mi lazım.

Kesinlikle söyle

Saklayıp ne yapacaksınız peki? Evlenirsen adamı mı kandıracaksınız?
ömür boyu yaşam süreceğiniz yüzüne bakacağın adamı kandıracak mısınız? Vicdan?
bunun adı neden kandırmak ? bilmesi gerekir mi? ahlak bununla mı olçülür bilemiyorum

Dini yorum istese zaten fetva hatlarını arardı dimi, hem belki de deist ateist falandır neden bu gelmez hiç aklınıza

eğer bana yazdıysanız bunu ben konu sahibine söylemedim başkasının cevabına binaen öyle yazdım yazılanların kime yazıldıgını anlayın da öyle cevap yazın.

eğer bana yazdıysanız bunu ben konu sahibine söylemedim başkasının cevabına binaen öyle yazdım yazılanların kime yazıldıgını anlayın da öyle cevap yazın.

Yazdıklarım o başkası için de geçerli ama,dini verilerle birilerine yaklaşırken öncelikle onun %100 inançlı olduğunu bilmelisin

yani ben böyle bir şeyin sadece sizi ilgilendirecegini dusunuyorum ona söylesen sonra ayrılsan evlilik kesin değil neticede son ana kadar neden bilsin yani.bilmiyorum gerçekten zor bir durum ve kimse bunu keske yaşamasa
Keske ama keskeler ise yaramiyor iste bende sonu evlilik olacakmi ki ne garanti diyede dusunuyorum

bence de adam sorun çıkaracak.haksız oldugu alde cıkaracak o da evlenmiş boşanmış becerememiş bir başkasının hayatına girip çıkmış belki eziyet etti hakkına girdi neler neler söylenebilir.sen bunlarla adamı ezmezsen o seni ezer.sen ona sordun mu hiç nedne mucadele etmedin kısa sürede boşanmayıı tercih ettin, sebep neymiş belki çok büyük bir şey.bilmiyorum bu adama söylemek zorunda mısın

Saklayıp ne yapacaksınız peki? Evlenirsen adamı mı kandıracaksınız?
ömür boyu yaşam süreceğiniz yüzüne bakacağın adamı kandıracak mısınız? Vicdan?

Erkekler evlenmeden once her ayrintiyi veriyor mu? Vermeyince vicdansizlik ya da kandirmak oluyor mu ? Ihtiyac duyuyor muyuz?
Aynisini kadin yapinca neden vicdansizlik olsun? Kadinin butun hayati evlenince adamin tekeline girdigi icin mi?

Burda konu sahibesinin bence daha onemli bir problemi var. Adam neden 1 ay evli kalip bosanmis???? Kandi zardi tartisacagina konu sahibesi bunu sormus mu? Bunu soylememeye vicdansizlik deniyor bence.

Diktirmeyi hic dusunmedim evet beni durust diye aktini cize cize soyledikce kotu oldum bakire zannettigindemi boyle anlayışlı bilemiyorumki
seni bakire sanıyor ondan ama dogruyı soyle . yalan uzerıne evlılık olmaz . dusun eskı sevgılın geldı ıllerde kocana dogruyu soyledı hersey olabılır. herzaman durust ol

Arkadaşım söyle ama cool ol, yani ezilip büzülme, gene konuyu getir oraya ben seks yaptım de sesin falan titremesin, ama o dk dan sonra iyi gözlemle, beti benzimi attı ne oldu, ya da bir süre sonra hadi seviselim diye sana sarıyo mu, sevdiği kadınla sevişmek isteyebilir ama nasılsa bakire değil bir de ben yapayım diye mi bakıyor, gözlemle yani, ona göre evlen ya da evlenme

Ha gözlemlerin olumlu oldu evlendin, ama gene de geldi bu konu önüne,yine sinik durma, ben seni ikinci evlilik olarak kabul ettim de sana ne oluyo dersin

bence evlendikten sonra söylemek daha dogru seni kaybetmek istemedim sevdim senin de beni sevdiğini düşündüm ayrılamadım bırakamadım olmadı yapamadım demek bence daha dogru ama bosanmak istersen sorun çıkarmam demek felan

seni bakire sanıyor ondan ama dogruyı soyle . yalan uzerıne evlılık olmaz . dusun eskı sevgılın geldı ıllerde kocana dogruyu soyledı hersey olabılır. herzaman durust ol

ben adamın konu sahibini bakire sandığını hiç sanmıyorum..
adam demiş benim için önemli değil .. olayı büyüten sürekli kaşıyan konu sahibi..

sormadan söylemeye gerek yok. hiç ortalığı bulandırmamak en güzeli. merak eden sorar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…