• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ille dürüst olup gercegi soylemem mi lazım.

Arkadaslar okdar anlattigim seyden bir kelimeyi cimbizlayip orda kalmayin yada kadinin toplumdaki yerine donmesin konu bana daha faydali cevaplar verin ya zaten dul niye soyleyimki ilk gecede yasayinca sen zamaninda boyle demistin demekmi simdi ortada pat diye soylemeki doğru?

Evet sevişmek sıradan bir şey. İnsan 2 kere aşık olduysa 2siyle de sevişmesinde ne sakınca var?
Şu toplum böyle olmasa sevişen kadınlar intihar etmezdi.
Hiç seviştiği için intihar eden erkek gördünüz mü? Madem sevişmek bu kadar radikal bir karar, erkekler neden intihar etmiyor?

Çifte standartı savunan şeyler yazmayın. Çifte standarta karşı çıkın. Toplumun iğrenç zihniyetine çanak tutmayalım. Kadınlar artık çifte standartı hiçbir yerde kabul etmesin.
sayende uğraşmıyorum ya bi rahat geliyo okurken, oh benim yerime de yazmış diye
öpücem :KK60:

Sakın söyleme şimdi sorun yapmasa ilk kavganizda kafana kakacak. Zaten uzun süre ilişkiye girmediysen merak etme anlamaz sen de hiç bu imada bulunma
Canim.uzun sure zaten erkeklerden nefret ettim bi cinsellik yasamadim yasadigimdanda hic bisey anlamadim oyle birseydi

Benim bahsettiğim konu farklı.
Ben kadınların kendilerini eziklemesinden sıkıldım. Ezik olmaın kadınlar, dik durun diyorum. Kadınlar artık ne olur dik dursunlar, kendilerini erkeklere eşit görsünler. İnsan ezik durunca ezeni çok luyor. Kadınlar dik durmadıkları sürece ezme hakkını erkeklere verecekler. Kadinlar artik cikip kadin erkek denktir desin kardesim ve bunu gercekten dusunsunler.
Ben bu türden yakınlaşmaları adam yakışıklısa, gönlüm de varsa destekliyorum şiddetle. Gayet iyi oluyor herkese tavsiye ederim.
eziklik mi bilmiyorum.dediğim gibi konu bir şekilde açılır ve kadın konu açılır açılmaz direk ben erkek arkadasımla bunu yaşadım diyebilmeli.demediği zaman ya da sustugu zaman ezdirmiş oluyor zaten.evlendikten sonra söylese daha kötü.yaşadıklarının arkadasında durmak bence konu ilk açıldıgında olmalı yoksa ezilerek büzülerek korkarak konuyu açmak kendini ezdirmek oluyor.

Sonuçta bu karşı tarafın bilmesi gereken bir durum bana göre. Bence söyleyin. Ama sizi yargılamasına da izin vermeyin. Sizin hayatınız sizin tercihiniz. Yalan girmesin ilişkinize. Küçücük bir yalan büyük engel olamayacağınız yeni yalanlar doğurabilir. O zaman bir de işin içine güven sorunu girer daha çıkmaz bir hal alır.

Benim bir arkadaşım da sizin durumunuzdaydı. O söyledi, bir daha da bunun bahsi dahi yapılmadı aralarında. Çok mutaassıp bir ailenin oğlu olmasına rağmen böyle şeyleri dert edecek karakterde değildi. Arkadaşım çok mutlu. Umarım sizin içinde böyle olur.

Sonuçta bu karşı tarafın bilmesi gereken bir durum bana göre. Bence söyleyin. Ama sizi yargılamasına da izin vermeyin. Sizin hayatınız sizin tercihiniz. Yalan girmesin ilişkinize. Küçücük bir yalan büyük engel olamayacağınız yeni yalanlar doğurabilir. O zaman bir de işin içine güven sorunu girer daha çıkmaz bir hal alır.

Benim bir arkadaşım da sizin durumunuzdaydı. O söyledi, bir daha da bunun bahsi dahi yapılmadı aralarında. Çok mutaassıp bir ailenin oğlu olmasına rağmen böyle şeyleri dert edecek karakterde değildi. Arkadaşım çok mutlu. Umarım sizin içinde böyle olur.
Cok cok tesekkur ederim

eziklik mi bilmiyorum.dediğim gibi konu bir şekilde açılır ve kadın konu açılır açılmaz direk ben erkek arkadasımla bunu yaşadım diyebilmeli.demediği zaman ya da sustugu zaman ezdirmiş oluyor zaten.evlendikten sonra söylese daha kötü.yaşadıklarının arkadasında durmak bence konu ilk açıldıgında olmalı yoksa ezilerek büzülerek korkarak konuyu açmak kendini ezdirmek oluyor.
Ne kadar saglamda dursan unutmak istedugin hatirlamak dahi istemedigin seyi bi anda soyleyemiyosun

Arkadaslar ya soyle deyin ya soyleme kalsin evlene kadar diyin ezikligimden tutunda sevismedenmi evlncksine kadar konuyu farkli bi boyuta getrmeyin lutfen
söyle veya söyleme orası senin sevişmeyi nasıl algıladığınla ilintili
a)sevişmek senin için normal bi olaydır, zaten hesap vermezsin kimseye, sonuç: evlenmeden zaten birlikte olursn, ten uyum var mı, adam yatakta da hoşuna gidiyo mu, ya da sadece canın istediği için
b)sevişmek senin için tabudur, o zaman sylersin, karşında ki adamın karşısında, komşunun camını kırmış, babandan azar işitmeyi bekler gibi paniklersin, seni terketmezse yüce gönüllü, 3 gün snra başına kakınca napalım adam haklı, ben de bu haltı yemiycektim olur işin adı, gene aklarsın adamı kafanda, aslında onun da senin kadar cinsellik yaşamış olması konuşulmaz bile
yani bacım, biz sana ne desek boş

Söyle, ama söylediğinde aaa elbette sıkıntı olmaz diyip evlilik içinde ilk kavgada yüzüne vuracak biri mi, ha bence bu karşı tarafı yaralayacak bir done değil ancak çevren itibariyle seni rencide edecek birsey olabilir

Biz burda kızın babasına gidip kızın bakire değildi ben gene de evlendim diyen koca da okuduk

söyle veya söyleme orası senin sevişmeyi nasıl algıladığınla ilintili
a)sevişmek senin için normal bi olaydır, zaten hesap vermezsin kimseye, sonuç: evlenmeden zaten birlikte olursn, ten uyum var mı, adam yatakta da hoşuna gidiyo mu, ya da sadece canın istediği için
b)sevişmek senin için tabudur, o zaman sylersin, karşında ki adamın karşısında, komşunun camını kırmış, babandan azar işitmeyi bekler gibi paniklersin, seni terketmezse yüce gönüllü, 3 gün snra başına kakınca napalım adam haklı, ben de bu haltı yemiycektim olur işin adı, gene aklarsın adamı kafanda, aslında onun da senin kadar cinsellik yaşamış olması konuşulmaz bile
yani bacım, biz sana ne desek boş

Hah işte bu, bende bunları demek istedim

Bak arkadasim, sana kisaca anlatayim. Eger evlenmis ayrilmis olsaydin karsindaki es adayin senin zaten bakire olmadığıni bastan bilmis ve kabullenmis olurdu. Ama simdi seni daha once evlilik yapmamis olarak gormus ve söylediği cumleler ile agzindan laf almaya calismis, laf almayinca da zaten ordunun icine gonlum rahat gonderirim demis. Eger evlenirseniz cok sorun yasatabilir. O yuzden simdi soyle hic olmazsa bilsin, ben soylemistim dersin.
Ben erkegin de kadinin da evlilikten once cinsel iliski yasamasina karsiyim.
Ama bu demek degil ki herkes karsi. Sen durustce soyle ki kotu muameleye maruz kalma sonradan.. Insallah onemsemiyordur ve sorun yapmaz..
Arkadaslar okdar anlattigim seyden bir kelimeyi cimbizlayip orda kalmayin yada kadinin toplumdaki yerine donmesin konu bana daha faydali cevaplar verin ya zaten dul niye soyleyimki ilk gecede yasayinca sen zamaninda boyle demistin demekmi simdi ortada pat diye soylemeki doğru?

Söyle, ama söylediğinde aaa elbette sıkıntı olmaz diyip evlilik içinde ilk kavgada yüzüne vuracak biri mi, ha bence bu karşı tarafı yaralayacak bir done değil ancak çevren itibariyle seni rencide edecek birsey olabilir

Biz burda kızın babasına gidip kızın bakire değildi ben gene de evlendim diyen koca da okuduk
Ne:KK57:

Saklayıp ne yapacaksınız peki? Evlenirsen adamı mı kandıracaksınız?
ömür boyu yaşam süreceğiniz yüzüne bakacağın adamı kandıracak mısınız? Vicdan?

Ne kadar saglamda dursan unutmak istedugin hatirlamak dahi istemedigin seyi bi anda soyleyemiyosun
yani ben böyle bir şeyin sadece sizi ilgilendirecegini dusunuyorum ona söylesen sonra ayrılsan evlilik kesin değil neticede son ana kadar neden bilsin yani.bilmiyorum gerçekten zor bir durum ve kimse bunu keske yaşamasa

Back