• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ille dürüst olup gercegi soylemem mi lazım.

Burayi kayit olmadan cok takip edenlerdenim oyuzden çoğunuz birazdan ya dürüst ol diyecek yada tu kaka edecek biliyorum az bi azinlik beni anlayip aklı başında cevaplar verecektir mutlaka..
Herseyi ayrintili anlatacagimki ona göre cevaplar gelsin soru işareti kalmadan..

Arkadaslar ben 29 yasindayim evlenmedim hiç sevdigim birisi oldu o kisiyle birlikte oldum ve bu toplam 4 kez oldu.birgun tartisma sirasinda bana tokat attigi tartakladigi icinde bu kisiden ayrildim eyvallah etmedim bisey yasadim diye ona boyun eğmedim .

Zaman gecti bunu atlattim tabi buraya yazdigim kadar kisa basit sekilde olmadi psikolojik destek aldım.

Sonra zaman geçti birisini tanidim oda 33 yasinda kısa sureli bir evliligi olmuş boşanmış cocugu yok kendisi cok iyi biri hayattan bekletilerimiz aynı ve ciddi adimlar atmak istedigini ailesinin bize gelip tanisip adini koymak istedigi söyledi buraya kadar mutluyum..ama eskiden yasadigim olayi dusununce bi aklima takilmadi degil acaba bakirelik konusunda ne dusunuyor diye lafi bir sekilde buna getirip sordum bana dedigi "Ben sevdigim insani zari icin sevmiyorum insanlik lazim bana insaniz hepimiz hata yapariz onemli olan beynin namuslu olsun kalbin temiz olsun dedi ilk gece 1 damla kan icin insanlar ne kadar cahillik yapiyor yuz yil gecti hala zar diye kendini paralayanlar var bir hatadir olmus olabilir yada kazara olmus olabilir bunun icin yargilanmaz insan" dedi

Tam o sirada soyleyecektim sen cok temiz durust bi insansin melek gibi seni orduya gondersem basina bi is gelmeden donersin okdar güvenilir birisin diyince konu dagildi dilimde kaldi sozcukler sustum.Oncesinde tabiki sevgilim oldugunu biliyordu ama ne boyutta oldugunu hic konusmadik sormadı

Bunlari en yakin dostum sirdasimla paylastim bana anlatmamam gerektigini söyledi sonucta oda bakir degil bu senin bedenin kimseye aciklama yapma madem oda boyle söylemiş hic deme dedi simdi sizce aileler tanismadan boyle dusundugu icin soylemelimiyim yoksa bu sekilde kalsinmi lutfen tam anlayip yazın
Kesinlikle söyle

Saklayıp ne yapacaksınız peki? Evlenirsen adamı mı kandıracaksınız?
ömür boyu yaşam süreceğiniz yüzüne bakacağın adamı kandıracak mısınız? Vicdan?
bunun adı neden kandırmak ? bilmesi gerekir mi? ahlak bununla mı olçülür bilemiyorum

Dini yorum istese zaten fetva hatlarını arardı dimi, hem belki de deist ateist falandır neden bu gelmez hiç aklınıza

eğer bana yazdıysanız bunu ben konu sahibine söylemedim başkasının cevabına binaen öyle yazdım yazılanların kime yazıldıgını anlayın da öyle cevap yazın.

eğer bana yazdıysanız bunu ben konu sahibine söylemedim başkasının cevabına binaen öyle yazdım yazılanların kime yazıldıgını anlayın da öyle cevap yazın.

Yazdıklarım o başkası için de geçerli ama,dini verilerle birilerine yaklaşırken öncelikle onun %100 inançlı olduğunu bilmelisin

yani ben böyle bir şeyin sadece sizi ilgilendirecegini dusunuyorum ona söylesen sonra ayrılsan evlilik kesin değil neticede son ana kadar neden bilsin yani.bilmiyorum gerçekten zor bir durum ve kimse bunu keske yaşamasa
Keske ama keskeler ise yaramiyor iste bende sonu evlilik olacakmi ki ne garanti diyede dusunuyorum

Bak arkadasim, sana kisaca anlatayim. Eger evlenmis ayrilmis olsaydin karsindaki es adayin senin zaten bakire olmadığıni bastan bilmis ve kabullenmis olurdu. Ama simdi seni daha once evlilik yapmamis olarak gormus ve söylediği cumleler ile agzindan laf almaya calismis, laf almayinca da zaten ordunun icine gonlum rahat gonderirim demis. Eger evlenirseniz cok sorun yasatabilir. O yuzden simdi soyle hic olmazsa bilsin, ben soylemistim dersin.
Ben erkegin de kadinin da evlilikten once cinsel iliski yasamasina karsiyim.
Ama bu demek degil ki herkes karsi. Sen durustce soyle ki kotu muameleye maruz kalma sonradan.. Insallah onemsemiyordur ve sorun yapmaz..
bence de adam sorun çıkaracak.haksız oldugu alde cıkaracak o da evlenmiş boşanmış becerememiş bir başkasının hayatına girip çıkmış belki eziyet etti hakkına girdi neler neler söylenebilir.sen bunlarla adamı ezmezsen o seni ezer.sen ona sordun mu hiç nedne mucadele etmedin kısa sürede boşanmayıı tercih ettin, sebep neymiş belki çok büyük bir şey.bilmiyorum bu adama söylemek zorunda mısın

Saklayıp ne yapacaksınız peki? Evlenirsen adamı mı kandıracaksınız?
ömür boyu yaşam süreceğiniz yüzüne bakacağın adamı kandıracak mısınız? Vicdan?

Erkekler evlenmeden once her ayrintiyi veriyor mu? Vermeyince vicdansizlik ya da kandirmak oluyor mu ? Ihtiyac duyuyor muyuz?
Aynisini kadin yapinca neden vicdansizlik olsun? Kadinin butun hayati evlenince adamin tekeline girdigi icin mi?

Burda konu sahibesinin bence daha onemli bir problemi var. Adam neden 1 ay evli kalip bosanmis???? Kandi zardi tartisacagina konu sahibesi bunu sormus mu? Bunu soylememeye vicdansizlik deniyor bence.

Diktirmeyi hic dusunmedim evet beni durust diye aktini cize cize soyledikce kotu oldum bakire zannettigindemi boyle anlayışlı bilemiyorumki
seni bakire sanıyor ondan ama dogruyı soyle . yalan uzerıne evlılık olmaz . dusun eskı sevgılın geldı ıllerde kocana dogruyu soyledı hersey olabılır. herzaman durust ol

Arkadaşım söyle ama cool ol, yani ezilip büzülme, gene konuyu getir oraya ben seks yaptım de sesin falan titremesin, ama o dk dan sonra iyi gözlemle, beti benzimi attı ne oldu, ya da bir süre sonra hadi seviselim diye sana sarıyo mu, sevdiği kadınla sevişmek isteyebilir ama nasılsa bakire değil bir de ben yapayım diye mi bakıyor, gözlemle yani, ona göre evlen ya da evlenme

Ha gözlemlerin olumlu oldu evlendin, ama gene de geldi bu konu önüne,yine sinik durma, ben seni ikinci evlilik olarak kabul ettim de sana ne oluyo dersin

bence evlendikten sonra söylemek daha dogru seni kaybetmek istemedim sevdim senin de beni sevdiğini düşündüm ayrılamadım bırakamadım olmadı yapamadım demek bence daha dogru ama bosanmak istersen sorun çıkarmam demek felan

seni bakire sanıyor ondan ama dogruyı soyle . yalan uzerıne evlılık olmaz . dusun eskı sevgılın geldı ıllerde kocana dogruyu soyledı hersey olabılır. herzaman durust ol

ben adamın konu sahibini bakire sandığını hiç sanmıyorum..
adam demiş benim için önemli değil .. olayı büyüten sürekli kaşıyan konu sahibi..

sormadan söylemeye gerek yok. hiç ortalığı bulandırmamak en güzeli. merak eden sorar..

Back