- 31 Aralık 2012
- 6.821
- 758
- 163
- Konu Sahibi hepmutsuz435
-
çok saçmaa.. o zaman bakire kızlar bakir erkekler mi bulsun? yahu önemli olan aşk, sevgi, huzur, mutluluk değilmi? kafa uyuyor ama bakiir/yada bakire diye ayrılacak mıyız?Bakir falan olsaydi zaten konuşmazdım sevgili bile olmazdim cunku bilirim olacagi bununla şartlar eşit gördüm kendime
dogru değil mi adam da onu kandırmış oluyor.Bunu konu sahibinin başına kakarsa hatırlatsın o zaman
Bakir falan olsaydi zaten konuşmazdım sevgili bile olmazdim cunku bilirim olacagi bununla şartlar eşit gördüm kendime
Sen olsan ne yapardinyahu sen bu bakış açısıyla söylemeye kalksan adamın karşısında ezilip büzülecen belli ki.. sanki suç işlemiş gibi bir fikrin var önce ondan kurtul bi..
"Ben sevdigim insani zari icin sevmiyorum insanlik lazim bana insaniz hepimiz hata yapariz onemli olan beynin namuslu olsun kalbin temiz olsun dedi ilk gece 1 damla kan icin insanlar ne kadar cahillik yapiyor yuz yil gecti hala zar diye kendini paralayanlar var bir hatadir olmus olabilir yada kazara olmus olabilir bunun icin yargilanmaz insan"
bunları söyleyen aynı kişi mi zira bana baya tutarsız geldi.sen cok temiz durust bi insansin melek gibi seni orduya gondersem basina bi is gelmeden donersin okdar güvenilir birisin
Ben durustlukten yanayim, evlenecegin kisiden bir sey saklama yarin bir gun karsina cikar allah muhafaza daha kotu seyler olabilir o zaman, hem sen de bunu kafana taktigina gore icin rahat etmeyecek soylemezsen o yuzden soyle.Burayi kayit olmadan cok takip edenlerdenim oyuzden çoğunuz birazdan ya dürüst ol diyecek yada tu kaka edecek biliyorum az bi azinlik beni anlayip aklı başında cevaplar verecektir mutlaka..
Herseyi ayrintili anlatacagimki ona göre cevaplar gelsin soru işareti kalmadan..
Arkadaslar ben 29 yasindayim evlenmedim hiç sevdigim birisi oldu o kisiyle birlikte oldum ve bu toplam 4 kez oldu.birgun tartisma sirasinda bana tokat attigi tartakladigi icinde bu kisiden ayrildim eyvallah etmedim bisey yasadim diye ona boyun eğmedim .
Zaman gecti bunu atlattim tabi buraya yazdigim kadar kisa basit sekilde olmadi psikolojik destek aldım.
Sonra zaman geçti birisini tanidim oda 33 yasinda kısa sureli bir evliligi olmuş boşanmış cocugu yok kendisi cok iyi biri hayattan bekletilerimiz aynı ve ciddi adimlar atmak istedigini ailesinin bize gelip tanisip adini koymak istedigi söyledi buraya kadar mutluyum..ama eskiden yasadigim olayi dusununce bi aklima takilmadi degil acaba bakirelik konusunda ne dusunuyor diye lafi bir sekilde buna getirip sordum bana dedigi "Ben sevdigim insani zari icin sevmiyorum insanlik lazim bana insaniz hepimiz hata yapariz onemli olan beynin namuslu olsun kalbin temiz olsun dedi ilk gece 1 damla kan icin insanlar ne kadar cahillik yapiyor yuz yil gecti hala zar diye kendini paralayanlar var bir hatadir olmus olabilir yada kazara olmus olabilir bunun icin yargilanmaz insan" dedi
Tam o sirada soyleyecektim sen cok temiz durust bi insansin melek gibi seni orduya gondersem basina bi is gelmeden donersin okdar güvenilir birisin diyince konu dagildi dilimde kaldi sozcukler sustum.Oncesinde tabiki sevgilim oldugunu biliyordu ama ne boyutta oldugunu hic konusmadik sormadı
Bunlari en yakin dostum sirdasimla paylastim bana anlatmamam gerektigini söyledi sonucta oda bakir degil bu senin bedenin kimseye aciklama yapma madem oda boyle söylemiş hic deme dedi simdi sizce aileler tanismadan boyle dusundugu icin soylemelimiyim yoksa bu sekilde kalsinmi lutfen tam anlayip yazın
Sen olsan ne yapardin
bunları söyleyen aynı kişi mi zira bana baya tutarsız geldi.
ayrıca ilişki yaşayan kadınlar melek değil güvenilir değil de ilişki yaşamayan kadınlar mı melek güvenilir?
pes doğrusu. bu kafa yapısı ne zaman değişecek.
ayrıca konu sahibi, ne istiyorsan onu yap. sadece söyleyeceksen ezilip büzülerek çok kötü bir şey yapmışsın gibi söyleme.
Iste evlenme falan olmazsa bu durumu belki bana karsi kullanir herkes soyle soyle diyorda isin bide bu yonu varo kadar karaktersiz erkekler varki ben bunun evlenmeden önce söylenmesi gerektiğini düşünmüyorum.. hatta sorulmadan söylenmesi saçma. kime ne ki sizden başka.. önemli olan sizsiniz, duygularınız..
belki de dediğiniz gibidir..bence adam onu orda o niyetle söylememiş evet kaba bir ifade olmuş. ama sanırım konu sahibi olayı çok irdelemiş.. ben beyni namuslu mu diye bakarım diye de demiş.. o niyetle söylemiş olabilir.. ve yine benim anladığım adam zaten konu sahibinin bakire olmadığını biliyor..
Ne alakaevlenmiş ayrılmış insanla yapabilir misin ne demek? virüslümü o?
Sen bu tarz sorulari sorduysan o anlamistir zaten.. ben oyle tahmin ediyorum.. hani bayram degil seyran degil dayim benu niye optu hesabi anladin.. ama anlayisli birine benziyor iliskiniz ciddi ve ileri boyutta ise ben karsima alir boyle bir durum war diye konusurdum.Bunu sormustum kan gelmezse senin tepkin ne olur diye olabilir herkesten kan gelecek diye birsey yok demisti
Aşk degil de sevgi var ilk defa. Bu kadar anlasabildigim biri olduNe alaka..
Benim demek istedigim konu sahibi hic evlenmemis ve bosanmis bir insan ile hayatini birlestirmeye düsünüyor acaba yapabilir mi ..sonucta karsisinda ki insan ilk heyecanlari yasamis görmüs gecirmis birseyleri (cinsellikten bahsetmiyorum) ve konu sahibi yukarda yazmis bununla sartlari esit gördüm diye kendime (konu sahibi cinsellikten bahsediyor) ..bende zaten bunu düsünüyor diye aklimdan gecirmistim.. kendisini kötü hissediyor ve bosanmis bir erkek kabul eder beni diye düsünüyor muhtemelen.
Bence hepmustuz sen ilk önce düsünce yapini degistir. Kendini ezik hissediyorsan hissetme. Hickimseye hesap vermek zorunda degilsin Allahtan baska. Hayat senin hayatin. Hata da senin hatan. Arkasinda dur. Kimse seni bu yüzden yargilamayaz. Kompleks yapmissin kendine. Bu adami da birak.. sartlar esit diye hic evlenilirmiymis yahu. Sevgi ask var mi ki bu adama karsi sende ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?