- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
-
- Konu Sahibi Limonsarisi
Onunla alakası bile yoktu ailem 2 dersim kalmışken 1 diye anladılar karışık bir ortamdı duzeltemedim eşimde öyle duyduğu için ona da bişey diyemedim 2 dersi de geçtikten sonra öğrendi hani 1 di neden 2 oldu şeklinde saçma sapan bir sebepOnu bu güvensizliğe iten neden neydi? Hoş hiç bir sebep affettikten sonra ikide bir kafaya kakmayı gerektirmiyor. Erkekler böyle malesef. En ufak kavgada 10 sene önceki olayı ısıtıp önüne koyar.
6 aydır evliyiz daha 1 kere sesimi yükselmişliğim yoktu bilseydim delirmek ise yarıyor daha önce patlardim evi darmadağın ederdim yaniCok uzuldum, umarim gercekten anlamistir esin seni. Guven konusu cok cok hassas, en ufak bir sarsintinin bile etkisi yillarca surebiliyor. Sadece geçmişte olan tek bir olay sebebiyle hala boyle davraniyorsa, esini birlikte bir uzman yardimi almaya ikna edebilirsin. Insanlar bazen baska birinin tavsiyelerine, yorumlarina ihtiyac duyuyor ve bu gercekten de cok yararli oluyor.
Ve evet, erkeklerin cogunun bir durumun farkina varmasi icin cogu zaman bir kopus ani gerekiyor malesef.
Hayır çok basit ve saçma bir sebep. Okulla alakali eşimle bir ilgisi bile yok. Zaten beni bilir. Hem kendisi söylüyor çok masumsun diye hemde sürekli yalan söylüyorsun diye kendisiyle çelişiyoryalan söylediğiniz mesele ciddi bir meseleydi sanırım.
güvenmeyebilir. tekrar güven kazanmak da zordur..
6 aydır evliyiz daha 1 kere sesimi yükselmişliğim yoktu bilseydim delirmek ise yarıyor daha önce patlardim evi darmadağın ederdim yani
sebep bumu yani bununlamı eşinizin güveni sarsılmışOnunla alakası bile yoktu ailem 2 dersim kalmışken 1 diye anladılar karışık bir ortamdı duzeltemedim eşimde öyle duyduğu için ona da bişey diyemedim 2 dersi de geçtikten sonra öğrendi hani 1 di neden 2 oldu şeklinde saçma sapan bir sebep
Eşim çok sinirlidir genel olarak çabuk parlar. Ben hep susarak sakinlestirdim onu. Sinirlenir ama kırıcı konuşmaz ben hiç sinirlenmedim nasıl bir sabır varsa. Artık patladım. Ilk zamanlar susarak belki anlar diyordum ama benim koca benim bagırmamdan anladı :)Hahahah dur sakin ol, siddete sevk etmis gibi oldum seni (-) Kopus ani derken hani illa sinir krizi demiyorum, ama erkekleri bir silkelemek gerekiyor. Bu bazen agir laf oluyor (asla hakaret ya da kisilige saldiri degil yalniz) bazen buz gibi ifadesiz olmak, bazen konusmamak, umursamamak, bazen de iste boyle sinirden cildirmak. Bunlar taktik degil tabii, dogal gelisen durumlar oluyor ne yazik ki, olan yine biz kadinlara oluyor yani. Ama bir seylerin farkina en cok boyle silkinmelerden sonra variyorlar. Yoksa konusmak pek ise yaramiyor.
Evet tek sebep busebep bumu yani bununlamı eşinizin güveni sarsılmış
Güvendiğini sanmış beni de inandirmisti evlenirken güvendiğine.güvenmiyorsa neden evlenmiş seninle ?
söylediğin yalan neydi??
Eşim de güven sorunu var haklısınız ama bunun sebebi çocukluktan. Maliye mezunueşinde ciddi güven sorunu var ne iş yapıyordu ?
Güvendiğini sanmış beni de inandirmisti evlenirken güvendiğine.
Ailem yanlış anlamadan dolayi kalan dersimi 1 olarak anladılar duzeltemedim eşimde öyle duydu sonra 2 dersi de geçince öğrendi 2 dersim kaldığını neden 1 demişim de 2 dersim varmış
Evet tek sebep bu
Annesinden gelen güven sorunu var kadınlara karşı. Ama bu sebebi 1 yıldır içinde taşıması ve her fırsatta önüme koyması beni deli ediyor artıkBu mu yani sana güvenmemesindeki sebep ?
çok saçma bundan dolayı böyle bir muamele olur mu
Terapi içinde ikna etmeye çalıştım hatta kendimi bile one sordum madem sürekli yalan söylüyorum gel gidelim beraber tedavi olayım dedim. Kabul etmiyor ona göre kendisinde bir sorun yok ben yalanciyimO zaman ben size bir soru sorayım, illa ikna etmeniz mi gerekiyor?
Söylediğiniz bir yalan değil. Karışık bir durumda yanlış anlama. Bunu bu kadar büyütüp takıntı haline getiriyorsa çok ciddi bir şekilde terapiye ihtiyacı var. Ve sizin onu terapiye ikna etmek dışında herhangi bir şeye ikna etme mecburiyetiniz yok. Bu kadar yıpratmayın kendinizi.