Ay olmaz mı. Çıkmıyorum diye 3 çocugu yolladılar bugün görümcem, zaten benimki ayrı dert. giderken alcam burda dursunlar diyo. Misafir felanda yook. Dedikodularını çocuklar duymasın diye bana yolluyor.Hamile ve bebekli kadından böyle beklentiler olmazzz
Buraya yazdıktan sonra insanlar size hakaret etmediği sürece istediği yorumu yaparlar bence.Ben hangi konuda sizden fikir istedim acaba oda gayet net belli oluyor diye düşünüyorum ?
Eşiniz alışverişe tek başına gidebilirdi.Ben eşime 100 kere çocuğu götürelim dedim beyfendi soğuk diye götürmedi yapabilcek bişeyim var mı.
İşte ben buna çok sinir oluyor bir çırpıda kocalar keyifleri istedikleri gibi konuşabiliyorlar. İster gelirler ister gelmezler. Ya benim annem evime bir kere geldi ben diken üstünde durdum hep hep bi memnuniyetsizlik eşim tarafından. Sonra bir sinir krizi bi yapılanları anneme anlatmam ve en önemlisi o burun kıvırdığı anneme muhtaç oldu nolur gel biletini ben alayım dedi ve kendi ağzıyla çok büyük konuştum kimseye ihtiyacımız Yok biz bize yeteriz dedim şimdi annen gelse diye bekliyorum dedi. Allah büyük yapılanlar yanına kalmıyor kimsenin. Benim eşim çok şükür düzeldi. İnşallah sizin eşini de sizi anlarKesinlikle öyle. Benim ablam yılda bikere zor geliyor annemlere. Uzakta calışıyor felan geçen gün geldi bizide çağırdılar habersiz oldu ama oldu. eşimin dediği laf " senin o annen yapıyo , ben kendimi onlara göre mi ayarlıcam nası gidicem çalışıyorum habersiz gelip duruyolar neler saydırdı. Bende senin ailen her dk benim evimde gece gündüz ben bişey demiyorum dedim. Kendilerine gelince öyle olmuyor işte...
Anladim sikintili biri anlasilan .o zaman her durumda gitme zaten de cenazede biraz da mecburiyet var.bir de ben sana sunun icin yazdim bebegin var ya da hamilesin diye kendini soyutlama hayattan.bir tek sen degilsin boyle olan rahat olİşte ben topluma karışmak istedikce kv beni uzak tutuyor. Ben cenaze evine gitmek istedim bana dedikleri şey sen napıcan evde uğur tek mi kalıcak(küçük kaynım) dedi
Bi ara bi tanıdık, benimde arkadaşım bebek mevlutü yaptı ben beraber gideriz diye düşünüyodum bana direk sen napcan ki gelip çocuğun durmuyo etmiyo rezil olursun oralarda" dedi.
Benle asla ortama girmez kv anca böyle hizmet bekler tabi biraz utanma olsa konuşmaz bile gelip çünkü az şeyler yapmadı...
Haklısınız aslında kızlar. Ama bilmiyorum eşim benim aileme çok çok uzak,soğuk. Belkide bu yuzden içimden gelmiyor.. benim babamın cok cok sevdiği eniştesi öldü gitmeyi bırakın aramadı bile eşim. Pek araları yoktu ozaman ama beklerdim ben. Normalde de cok soğuk aileme karşı. Ama onlar genede oğlum oğlum der. Benim kv ise sürekli beni ezip azarlamaya çalışır nefret eder benden.
Kendimi onların gelinleri olarak orada olmam gerekiyormuş gibi hissedemiyorum
Eşiniz ayıp etmiş, şimdi size ona ne yapması gerektiğini göstermek için iyi bir fırsat var.
Siz kendinize davranılmasını istediğiniz gibi davranın, o sizden utansın. Şimdi el gibi durursanız o da size el olur. İnsanın komşusu olsa çıkmadan durmuyor. Yaptığınızın göze batması çok normal. Bu durum günü gelince karşınıza çıkar.
Ama şuan ki tenezzül durumu değil. Ölen kaynananız yada münakaşa yaşadıgınız bırı degıl kı esınızın dedesı. Yani bi ölüm var ortada ne olursa olsun gitmeliydiniz gercekten ıkı bardak cay doldurup kızım durmuyo deyıp sıvışabilirdiniz 1hafta gunde on dk ınmekle ac kalmazsınız bu kadar nefret kaynanaya olmalı onun kayınpederıne degıl BENCE. Ayrıca kızınızı da bırakmayın ınsanlar gelen gıdenlemı ugrasacak sızın durmayan kızınızla mı. Önceden ne yasanmıs olursa olsun mevtaya saygıdan gidin bırakın onlar utansın. Boyle gunlerde bellı olur ınsanlıkDiğer konularımda oldugu için uzatmak istemedim bakmak zorunda da değilsiniz tabi ki. Ama kısaca sırf eşim maaşını kv ye vermiyor diye bana senin o muskacı annen büyü yaptı oğlumu sen doldurdun o annen bu kapıdan girmeyecek kovarım ocağımı yıktınız gibi daha hakaretler neler neler dedi yazarsam çok uzar.
Mecbur muhattap olunuyor iste . Bana kalsa asla onlara tenezzül etmem ama eşim işte ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?