- 1 Ekim 2018
- 204
- 275
- 18
- 37
Yok canım ya utanmıyorlar kadın iyilik yaptıkça daha çok üste çıkıyorlar. Ben yaptım dıdısının dıdısına gittim hiç kendimi çekmedim ama eşim kardeşimin düğüne bile gelmedi bi bahane buldu... ama artık işler değişti dinsizin hakkından imansız geliyor işte. Keşke utanma olsa bu kadın benim aileme gidiyor hizmet ediyor en azından onun ailesine Güler yüzlü olayım bile demiyorlarO zaman iyiliğinle utandır eşini de, ailesini de.
Gitmesen ' zaten onların bildigi, bekledigi şeyiyapmış olursun.
Ben olsam giderim, elimden geleni yaparım ki olması gerekende bu bence.
Sonra onlar sana itiraf edemese de içten içe utanacaklardır.
Kesinlikle öyle. Benim ablam yılda bikere zor geliyor annemlere. Uzakta calışıyor felan geçen gün geldi bizide çağırdılar habersiz oldu ama oldu. eşimin dediği laf " senin o annen yapıyo , ben kendimi onlara göre mi ayarlıcam nası gidicem çalışıyorum habersiz gelip duruyolar neler saydırdı. Bende senin ailen her dk benim evimde gece gündüz ben bişey demiyorum dedim. Kendilerine gelince öyle olmuyor işte...Yok canım ya utanmıyorlar kadın iyilik yaptıkça daha çok üste çıkıyorlar. Ben yaptım dıdısının dıdısına gittim hiç kendimi çekmedim ama eşim kardeşimin düğüne bile gelmedi bi bahane buldu... ama artık işler değişti dinsizin hakkından imansız geliyor işte. Keşke utanma olsa bu kadın benim aileme gidiyor hizmet ediyor en azından onun ailesine Güler yüzlü olayım bile demiyorlar
İşte ben topluma karışmak istedikce kv beni uzak tutuyor. Ben cenaze evine gitmek istedim bana dedikleri şey sen napıcan evde uğur tek mi kalıcak(küçük kaynım) dediHakli bulmadim sizi.insan hic lafini ettirmez cikar bir kere olsun.yabanci degilsiniz ki siz.cenaxe evine bile gitmeliydin.hamile cocuklu insan da gidebilir bir yerlere.cok fazla duramazsin ya da cok yardimin olmaz belki ama topluma karisabilirsin bence.
İyi de siz bu konuyu insanlar fikirlerini söylesin diye açmadınız mı?Her insanın bünyesi farklı evet ağırlaşmış olabilirim bu kimseyi ilgilendirmez ben herseyimi düşündüm siz merak etmeyin.
Sağol ya ben doğumdan sonrasını hiç düşünmüyodum da sen hatırlattın zaten.Ayrıca onlardan yardım bekleyeceğimi nerden biliyosun. İlk doğumumda bi tabak yemek getirip haram olsun diyen insandan yardım bekleyeceksem ölsem daha iyi.
Ben hangi konuda sizden fikir istedim acaba oda gayet net belli oluyor diye düşünüyorum ?İyi de siz bu konuyu insanlar fikirlerini söylesin diye açmadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?