İlla her misafir geldiğinde gitmek zorunda mıyım kızlar

Tasinin baska yolu yok. Huzur bulamazsiniz böyle. Hep suclanan olursunuz. Evliliginiz sallantida bu durumda.
Bir yolunu bulun tasinin.

yani sözünüz dinlenmiyor...
Ha evet dinlenmiyor çünkü kendisi hiçbirşeyi akıl edemiyor bana göre de cenaze evine cocuk bırakılmaz buda ayıp değilmi ? Madem benim çıkmamam bu kadar ayıp bunu biliyor da onu mu bilmiyor. Kar kış diye götürmedi. E banane bırakıyosa da bıraksın kendi annesi kendi babası ne diyim..

Normal zamanlarda istemiyorsan gitme haklisin.

Ama cenaze evi.
Mesela 1 sefer git diger misafire gitme
1 git 1 gitme mesela.

Arada gorun hergun degil.

Ayarla iste.

Sizin gibilere çok kızıyorum,sizin bi degişik versiyonunuz var tanıdığım... Evine cikmadiginiz insana bı zahmet cocugunuzu bırakmayın.Bizimki de aynı sizin gibi "eşim bırak dedi,yoksa ben bırakmam" der.Esiniz "yukarı çık"diyor çıkmiyorsunuz demek ki her dediğini yapmıyorsunuz.Bu yüzden işinize geleni yapıp topu esinize atmayın... İnsanlarida deli etmeyin...

Tasinin baska yolu yok. Huzur bulamazsiniz böyle. Hep suclanan olursunuz. Evliliginiz sallantida bu durumda.
Bir yolunu bulun tasinin.
Aynen öyle maalesef ama gelde bunu eşime anlat valla evi nasıl ayırdım onu bilmiyorum böyle koca böyle kv varken iyi başarmışım
Diğer dünürüne bayramda cenazede hep giderler, benim annem babam okadar bekler bi aramazlar bile.. onuda geçtim bana okadar kötü davranıyorlar ki içimden gelmiyor hiçbişey ya of

Icinden gelmiyor inan cok iyi anliyorum.
Bundan daha önemli sorun o evde oturmaniz.
Esinizle biraz uzaklasmaniz lazim.
Aranizin acilmasi an meselesi. Bir tatile ciksaniz sakin sakin konussaniz ya da cift terapisti..
Esinin keyfi yerinde sallamiyor belli. Sen kendi mutlulugun icin ailen icin bunu yapmalisin, adim atmalisin.
Tatli tatli nazlanin esinize. Ya da cirft terapisti aslinda sizi kurtarir, birinin size hakemlik yapmasi lazim.
Bu gidiste siz yapranacaksiniz.

Ben bırakmıyorum ki cocuğu zaten götürüp kendi bırakıyor bana dese de git bırak kendin diyorum. İnsanlarin neyini deli edicem ki? Kendileri delirmiş gibi girip çıkıp laf sokuyor zaten. İnsana sevgi saygı göstericeksin ki içinde gelme isteği olsun. Bi insan normal zamanda gayet güzel gidip gelirken bi anda ayağını kesiyorsa bişey yapmışlardır heralde dimi kimse kimseye durduk yere sırt çevirmez? Bana kalsa ben kapımıda açmam hiçbirine. Evede sokmam... yüz olsa kendiside gelmez. Bana okadar hakaret edip üstüne bişey olmamış gibi gelip gitmeye başlayan bide benden hürmet bekleyen insan beni deli etmiyor mu sizce...

düzgün yazmayı öğrenin önce
orda arkadaş abartmayın hamileliği demiş hemen atarlanmışsınız

Benim babami saymayan adamin koynuna girmem ben....

Siz zaten kendiniz ve aileniz için eşinize "değersiziz" mesajı vermissiniz...

Normal bir zaman olsa çıkmayın derdim ama cenaze olunca işin rengi değişiyor maalesef.
Şöyle düşünün eşinizin ailesini sevmiyorsunuz ama eş hatırı için onlarla aynı binada oturuyorsunuz.
Saatlerce durmak yerine bir 10 dk çıkıp hoş geldiniz deyip, çocuk durmuyor bahanesi ile evinize inin.
Biliyorum sevmediğimiz insanlara karşı yapmacık olmak zor ama bazen hatır için yapılıyor bazı şeyler.
Tabii bu dediklerim ölüm vs olayları için geçerli, onun dışında keyfi hiç kimsenin hatırı için gitmeyin bir yere.

Normal zamanlarda istemiyorsan gitme haklisin.

Ama cenaze evi.
Mesela 1 sefer git diger misafire gitme
1 git 1 gitme mesela.

Arada gorun hergun degil.

Ayarla iste.
Ne bileyim ya. Şuanda misafiri geldi, ama kızım uyuyor, ocakta yemek var. Bi ton bulaşık var. Ev süpürücem daha. Karnım aç ne zaman yemek yiyicem. Sabah 5de uyuduk uykum cok. Cat diye biri gelse ev pis. Orda 20 kişi küçücük odada toplanmış . Offf sorumluluklar beni bitirdi

düzgün yazmayı öğrenin önce
orda arkadaş abartmayın hamileliği demiş hemen atarlanmışsınız
Zaten düzgün yazıyorum anlayan anlıyor ayrıca konuşarak herşey anlaşılıyor ee atarlanınca noldu yani konuştuk herkes birbirini anladı. Ozaman banada herkes atarlanıyor burda ona bakarsanız.

Kv ile aran kötü olabilir ama ölüm bu hiçbişeye benzemez böyle şeylerde küslük olmaz eşim ananesi vefat ettiğinde çocuklarla götürmek istemedi hemde soğuktu ama gittim üstelik 1saatlik yoldan gelip götürdü ben kötü gününde yanında olamayacaksam neden evlendik dedim sen benim bi akrabamın cenazesine gelmesen ben senş boşarım açık söyleyeyim dedim kv bile o kadar sevindi ki kızım ne güzel demiş dedi oğluna
Ben kendi dedemlerin cenazelerinde amcamları hiç sevmem dayımları görmekden iğreniyorum ki karşılıklı duygularımız kanlı bıçaklıyız ama cenazeye saygımdan konuştum hizmet ettim

Sonuçta 5dk görünüp evine dönebilirsin zaten hamilesin çocuğun küçük kv ni boşver ama gelenlere bile ayıp olur yani taziyeye geliyolar sonuçta güne değil

Ayrıca ne sorun yaşarsanız kv ile yaşayın ama o eşinizin annesi atamaz silemez sizde mesafeli bi şekilde görüşmek zorundasınız sevsenizde sevmesenizde aynı şey eşin için de geçerli yanlış anlama
Bu ara hırmonlardan gergin olman normal heleki bide küçük çocuğun var senden ilgi bekleyen ben sinir küpü geziyorum mık deseler boğarım birilerini sabır diliyorum bol bol ki normal miş ebe söyledi ilerlerse ilaç kullancakmışım

altlı ustlu olduğuna göre büyük ihtimalle eşinizin ailesinin evindesiniz. Adamlarin evinde oturup adamlara tavir yapamazsiniz,eve sokmamak vs cok ayip kavramlar bence... Seversiniz yada sevmezsinz ama eşiniz o ailenin çocuğu... Dolayısıyla saygılı olmak zorundasınız.

Konu sahibi daha da siniriniz gerilecek ben bile yorumlara sasiyorum kapattirin bence.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel ve yargılamadan yorum yaptığınız için. Gerçekten yaşayan anlıyor. Yapmacık olamıyorum ne bileyim çıkıp napıcakmışım gibi geliyor. Kv ile iyi,samimi olmak istemiyorum ona yaranmak istemiyorum. Soğuk ve uzak olmak istiyorum çünkü biliyorum beni sevmiycek ben onla bir yaşamak istemiyorum bunu biliyor. Ben 2 buçuk sene onlarla bir yemek yedim sabah 10da çıktım akşam 10da indim evime. Eşim maaşını kuruşuna kadar annesine verirdi bi ihtiyacım olsa "ne çabuk bitti' derdi. 8 aylık hamileyken erkek kardeşleri gelirdi karnı açmış ebru yemek hazırla, çay koy bulaşık yıka 2 buçuk senem de böyle geçti. Hiç sızlanmadım. Ozamanlar bile bana dedi ki 'senin bi iyi huyun var yemek seçmiyorsun herşeyi yiyorsun o iyi bak'dedi eşimin yanında yani her huyum kötü de bi o iyi. Hiçbirşekilde yaranamadım halbuki beni görseniz ona hiç saygısızlık yapmadım ne bileyim kötü olacak bi huyum yok. Evleri ayırınca annem ve ben büyücü olduk ona göre. Evi ayırmak herkesin hakkı ama bu yuzden ben kötüyüm..

Herşey karşılıklı,kv zamanında bana dedi ki senin annen bu evin kapısından girmeyecek kovarım" bunu diyen insana nasıl saygı duyabilirsiniz..
Buarada evin herşeyini eşimin çalıştığı parayla yapmışlar ama sözde onların işte.

ev onların geçin eşimin parası muhabbetini... Ama anneniz noktasında kv haksız edepsizlik etmiş... Dediğim gibi saygı zorunluluk her iki taraf içinde geçerli bu düşüncem ..

ev onların geçin eşimin parası muhabbetini... Ama anneniz noktasında kv haksız edepsizlik etmiş... Dediğim gibi saygı zorunluluk her iki taraf içinde geçerli bu düşüncem ..
Valla lafa gelince ev eşimin,bana gelince onların orası doğru... kv nin daha edepsizlikleri çok:) halen saygısı sevgisi yok ama ben gene bişey demiyorum gülüp geçiyorum gidip gelme mevzusuda yapamıyorum işte

Kocanla aranın bozulmasını ıstemıyorsan bı ugra görün bence. En azından adamın kafasını sısırmesınler senın karın gelmedı bı bardak su vermedı dıye. Cenaze oldugu için haksız duruma düşersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…