neden biliyor musun bir taviz verdin mi ,sonu gelmez.Peki burada öğretmenin inadını ne yapacağız ?Herşey otorite için mi ?
Peki burada öğretmenin inadını ne yapacağız ?Herşey otorite için mi ?
Madem bu kadar takıntı haline getirmişler, istedikleri düzende bir okula yollayacaklar çocuklarını.Öğretmen inat etmemiş aile inat etmiş. 7 yaşında bir çocuğun eğitimine balta vurmuşlar...
Madem bu kadar takıntı haline getirmişler, istedikleri düzende bir okula yollayacaklar çocuklarını.
Öğretmenler mi öğrenciye uyacak...
Herkesim keyfine göre hareket edilirse ooo... Sonu gelmez bu işin.
Ya Hayyal 7 yaşında daha bebe bunlar yaw. Gerçekten yazık. Bizim sınıfta çok dindar ailelerin kızları bile yeri geldi erkek çocuklarla oturdu. Kimse karşı çıkmadı. Bu olayda ailenin inadı yüzünden sınıfı bölmüşler öğretmen değiştirilmiş. Bir çocuk yüzünden diğer çocuklar mağdur olmuş. Onların hakkı ne olacak....
neden biliyor musun bir taviz verdin mi ,sonu gelmez.
istekler başlar. onu yaptınız,onun isteğini karşıladınız, diye..
benimde yapacaksınız.kişiye göre davranamazsınız.vs vs.gibi..
isteklerin sonu gelmez. emsal temsil eder çünkü
yani yalan söylenecek. peki başka biride bir şey istedi. onun içinde yalanmı söylenecek ve yapılacak.Okullarda çok fazla kişisel istekler yapılabiliyor. Bunuda kimseye duyurmadan yapabilirlerdi. Madem 7 yaşındaki çocuk bu kadar düşünülüyor , bu yapılabilirdi.
Arkadaşıyla anlaşamadı hepsi bu. Büyütmeye gerek yoktuDepresifPolyanna
Okullarda çok fazla kişisel istekler yapılabiliyor. Bunuda kimseye duyurmadan yapabilirlerdi. Madem 7 yaşındaki çocuk bu kadar düşünülüyor , bu yapılabilirdi.
Arkadaşıyla anlaşamadı hepsi bu. Büyütmeye gerek yoktuDepresifPolyanna
yani yalan söylenecek. peki başka biride bir şey istedi. onun içinde yalanmı söylenecek ve yapılacak.
yalanlar silsilesine döner iş.
en önemlisi,bu çifte standarta girer. ona evet denip bir başkasına hayır demek üstünede ,yalanla bunu yapmak hiç bir öğretmene yakışmaz
Hayatım, sana birşey diyeyim mi? Şahsi fikrim maalesef o minik kız o sınıfta okutulmayacaktı zaten, yanında bir kız çocuğu otursa bile çocuk okula gönderilmeyecekti çünkü arka ve ön sırada erkek çocukları olacaktı, çocuk onlar birbirinin saçını çekeceklerdi, uzanıp kitabını alacaklardı, aile yine sorun edecekti.Söylediklerine katılıyorum Mune.Lakin Öğretmen disiplininin yok olması küçük masum bir yavrunun eğitim hayatının bitmesinden önemli değil.Detayları bilmiyoruz tabiki ne şekilde,ne konuşuldu. Al işte çok zaruri bir durum.Çocuk hasta falan değil ama hasta ruhlu bir babası var.
arkaadaşıyla anlaşamadı diyen sen değilmisin. ee bu yalan. nasıl yalan değil.Bu bir yalan değil.. Okulda herkesin ailesi o şekilde bir talepte bulunmaz.
Oyle bir yazıyorsunuz ki eğitim kurumlarında herşey mükemmel , asla yalan yok , herkes akpaak dürüst.
O çocuğun eğitim hayatı herşeyden önemli.. Yer değiştirince öyle büyük bir açıklama yapmasına gerek yok öğretmenlerin.
Birde neden ısrarla erkekli kızlı şekilde ayırmak istiyor ki . Çocuksa çocuk.. Herkes aynı eğitimle büyümüyor.
Neyse fikirlerimiz farklı , bu yüzden farklı bakıyoruz.
ciddimisin. o zaman yıkıl sezarşu meşhur öğretmen forumunda aileyi destekleyen öğretmenler var, başka da bişey demiyorum