Normalde kolay kolay yorum yapmam bu forumda, genelde okumayi tercih ederim.
Ama son secim sonuclarini dusununce bu konuyu okuyup, yorumlara da goz gezdirince yazmak istedim bir seyler.
Ben de kizli erkekli oturmaya karsi deyilim.
Ben de karma okudum, kizim da karma okuyor.
Cogunluk bu konuda kizin ailesine vermis veristirmis, ama cozum odakli yorum yapan olmamis genelde.
Verip veristirince noluyor diye sormak istiyorum hepinize oncelikle ?
hatta birisi keske olayi bu kadar buyutmeyip kizin sinifini deyistirselerdi deyince de o da nasibini almis.
Ama hic dusundunuz mu acaba, illa herkes bizim gibi dusunmek mi zorunda ?
Herkes tek bir kurala kesinlikle uymak mi zorunda ? Nolucak ti sanki erkeklerle ayni sirada oturturlmasa ?
Iste zaten Turkiyenin temel problemi bu deyilmi ?
Ailesinin gorusu ne kadar itici gelirse gelsin bence boyle bir duruma cozum bulunmaya calisilmali, illa ogretmenin dedigi olucak diye israr etmenin tek zarari o 7 yasindaki cocuga cunku. Kimse de kendisini zaten o aile o kizi okutmiyacakti diye avutmasin bence. Okutur okutmaz bu o ailenin vebali olur, ama boyle ekstrem bir durumda bu konuda ogretmenin inatlasmasi da bence o kizin egitim alma sansini ailesinden once kesmis.
bazilari da demis esitlik esitlik, her velinin istedigi olmaz diye. Elbette olmaz, ogretmen o sinifi en iyi bilir, ama gorunuse gore de bu aile zaten ekstrem bir durum olusturmus. Bence herseyden once o kiz dusunulmeliydi. Sonucta egitim almazssa ailesi gibi yetisme ihtimali cok cok fazla. Her seyin basi bence egitim, hepimiz icin bu gecerli.
Ben yurt disinda yasiyorum, beni secim sonuclari sahsen direkt olarak etkilemiyor.
Acikca da soyliyim, AKP ye bir zamanlar oy vermis bir insan olarak, simdi oy verme sansim olsaydi kensinlikle vermem.
hatta gurbet sancisi cekmeye raziyim, su an ulkemde yasamak daha sIkIntili cunku bu belli.
Ama sizler de bu manteliteyle devam ederseniz daha AKP cok % 50 oy alir.
ISte bu inatlasmaktan oturu oy aliyor o kadar.