Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buna benzerini bir kız arkadaşım başka bir sıra arkadaşına yapardı. devamlı uğraşırdı kızla. kısaca bu cinsiyetten değil çocukların kişilikleriyle alakalıKiz erkek oturmak çok da iyi bir halt değil aslında..orta okulda fatma testi diye sifatsiz kadin beni erkeklerin tam arasına oturtmuştu yanimdaki arkamdaki her fırsatta kafamdan sac yolardi...şikayet etsemde nafile....o öğretmenligi hak etmeyen kadina ve sacimi yolanlara hakkimi helal etmiyorum...
buna benzerini bir kız arkadaşım bir sıra arkadaşına yapardı. devamlı uğraşırdı kızla. kısaca bu cinsiyetten değil çocukların kişilikleriyle alakalı
işte sebep varsa haklı sebep evet. ama erkekmiş kızmış yanyana olmaz olayı cinsiyetçi yaklaşım. buna izin vermek başka şeylerinde olmasına ve izin vermelmesine kadar gider.Ya tabi oyleside dershanede vardi ama, zorla istenmeyen yere oturtulmak , eziyet cekmek hala çok üzülüyorum resmen travma olmuş.o veli istemiyorsa olay yapmadan anlasilmali bence...
işte sebep varsa haklı sebep evet. ama erkekmiş kızmış yanyana olmaz olayı cinsiyetçi yaklaşım. buna izin vermek başka şeylerinde olmasına ve izin vermelmesine kadar gider.
saç çekmek şiddet vurmak olursa elbette yer değiştirilir ama o kız buda erkek yok öyle şey gibi bir istekle ailenin isteğiyle olmamalı.
valla benim sıra arkadaşımda erkekti. duvar kenarına oturmak için çok kavga ederdik:) lisede.Yasadigim durumdan dolayı gerçekten saglikli düşünemiyorum.6 7. Sinifa kadar sorun olacagini sanmıyorum ama sonra sikintilar basliyor erkekler çok fena oluyor.düşününce ne kadar sorunluymustu diye biliyorum orta okul lise
arkaadaşıyla anlaşamadı diyen sen değilmisin. ee bu yalan. nasıl yalan değil.
senin manttalitene göre herşeey mükemmel değil. o zaman bizde dürüst olmayabiliriz öylemi. en nefret ettiğim bakış açısı.
dünden beri diyorum. bu hak yemek. bbaşka öğrencinin başka bir isteğini yapmayıp bunu yapmak hak yemek. herkesin isteği kendi için önemlidir.eee o zaman bunun sonu gelmez.
taviz tavizi doğurur.
ayrıca,vicdan denen şey var bir öğrenci için yalan söyleyen, onun isteğini yapan bir öğretmen başkkasının isteğini yapmazsa,işte vicdanen rahatsız olur.
ve,
evet en sevmediğim bakış açısını savunduğun için anlaşamayız senle.
çünküü ben eşitlikten yanayım. kimseye torpil yapılmamasından
Şu saçma sapan olayı bile savunanlar, haklı çıkarmaya çalışanlar var ya, pes...
keşke ne dediğini bir anlayabilsem:)Bu torpil dediğin şey çok basit birşey ; yer değiştirmek. Okul hayatım boyunca onlarca kere yer değiştirmişimdir. Işık gelmiştir değişmişimdir, duymamışımdır değişmişimdir. Yanımda ki çocuk sorunlu olduğu için değişmişimdir. Boyum uzun diye arkaya atıldığım için itiraz etmişimdir. V.s v.s v.s
Sen kafana göre erkekli kızlı ayıracaksın, ben çocuk olduğum için hakkım olmayacak yer değiştirmek istersem. Bu ne saçma birşey.
Sırf sen oğretmensin, kendince , kafana göre koyduğun bir kurala uymak zorundayım ben. Yok böyle bir dünya..
Hepiniz kuzu kuzu büyüdünüz herhalde. Hiçbir itirazınız olmadı.
Eşitlikten yanasın da eşitsizliklerle dolu herbirtaraf.
Herşeye din olarak bakılmasa keşke.. Bu haber bile o şekilde bakılıp yorumlanmış..
Görüşünü asla değiştiremeyeceğini düşündüğünüz bir ailenin 7 yaşındaki çocuğu haber olmuş bu şekilde.
Neden ; sırf bir öğretmenin hiçbir şekilde zorunlu olmayan yerleştirme planı yüzünden.
Oh ne guzel. At başkasının üzerine yaptığın hatayı.
Eşitlikle olmuyor sadece.. Devlet okullarında bile paralarla neler dönüyor. Bana gelmiş eşitlikten söz ediyorsun.
şu meşhur öğretmen forumunda aileyi destekleyen öğretmenler var, başka da bişey demiyorum
O meshur ogretmen forumunun cogu ayni zihniyet cunku.
Bu yer degistirme olayini simdiki okuluma ilk geldigim yil yasadim.4 tane kiz var 12 erkek.Kizlar inanilmaz sessizler.Derste bile cogu zaman kizim ekmek deyin su deyin derste diyordum.Baktim bunlar yanyana olunca daha sessizlesiyor derste erkeklerde zivanadan cikiyor.Dengeli sekilde dagittim bunlari.1 hafta sonra birinin babasi geldi.Kizim orda oturmak istemiyor.Tamam dedim degistirdim.Bu defa oburunun annesi.Kizim orda oturmak istemiyor.Kizim sinifin sol tarafinda oturmak istemiyor gibi taleplerle gelmeye basladiklari an siniri cizdim.Sinif ogrrtmenleri benim boyle uygun goruyorum.Olumsuz bir durum olursa bana gelsinler bana soylesinler dedim.3 sene olucak tik yok masallah.Taviz tavizi dogurur.Ogretmen zaten olumsuz giden bir durum oldugunda mudahale eder.Bunu en iyi o sezer.Gerisine cok ta laf dusecegini sanmiyorum.
keşke ne dediğini bir anlayabilsem:)
O meshur ogretmen forumunun cogu ayni zihniyet cunku.
Bu yer degistirme olayini simdiki okuluma ilk geldigim yil yasadim.4 tane kiz var 12 erkek.Kizlar inanilmaz sessizler.Derste bile cogu zaman kizim ekmek deyin su deyin derste diyordum.Baktim bunlar yanyana olunca daha sessizlesiyor derste erkeklerde zivanadan cikiyor.Dengeli sekilde dagittim bunlari.1 hafta sonra birinin babasi geldi.Kizim orda oturmak istemiyor.Tamam dedim degistirdim.Bu defa oburunun annesi.Kizim orda oturmak istemiyor.Kizim sinifin sol tarafinda oturmak istemiyor gibi taleplerle gelmeye basladiklari an siniri cizdim.Sinif ogrrtmenleri benim boyle uygun goruyorum.Olumsuz bir durum olursa bana gelsinler bana soylesinler dedim.3 sene olucak tik yok masallah.Taviz tavizi dogurur.Ogretmen zaten olumsuz giden bir durum oldugunda mudahale eder.Bunu en iyi o sezer.Gerisine cok ta laf dusecegini sanmiyorum.
Okullarda çok fazla kişisel istekler yapılabiliyor. Bunuda kimseye duyurmadan yapabilirlerdi. Madem 7 yaşındaki çocuk bu kadar düşünülüyor , bu yapılabilirdi.
Arkadaşıyla anlaşamadı hepsi bu. Büyütmeye gerek yoktu @DepresifPolyanna