Terbiyesizce yazilan bu cümle, seni ne güzel anlatmisİngiliz mandacisi :) simdi mandayi da hakaret sanma İngiliz mandası falan hani öncelerden hayranlık vardı ya o be :)
İslamın basına ne geldiyse bu arap ozentiliginden geldi.
Ne kadar arap sevici varsa üşüşmüş gene konuya.
Ümmet ümmet deyip dururlar ama sorsan hicaz yemen cephesinde arapların "din kardeslerine karsı" ingilizlerin kucagına nasıl oturdugunu bilmezler.
Arapcaymıs, arapmıs..siz once kendi dilinize sahip cıkın.
valla birierin yönlendirmesiyle gelmiş buraya.kizkurusu , arkadaslar kim bu hatun ? Taniyan varmi ?
Ne zamandan beri üye olmus ? Nasil böyle konusabiliyor bilen varmi ?
Ben sahsen 10 senedir neredeyse buradayim ama hic bir zaman böyle terbiyesiz konusmadim simdiye kadar bir üye ile !
kizkurusu , arkadaslar kim bu hatun ? Taniyan varmi ?
Ne zamandan beri üye olmus ? Nasil böyle konusabiliyor bilen varmi ?
Ben sahsen 10 senedir neredeyse buradayim ama hic bir zaman böyle terbiyesiz konusmadim simdiye kadar bir üye ile !
susmuyoruz ama devam ediyor . nereye kadar sürecek bilemiyorum.Bu normal degil. Bu olay apacik ortada, yani yeni üye olmus birisi gelecek sana Oky diyecekki ben 10 seneden sonra sana Oky demeye basladim, sonrada KK ona aitmis gibi yazip cizecek bizde susacagiz öylemi ?
susmuyoruz ama devam ediyor . nereye kadar sürecek bilemiyorum.
onun bu halini beğenip savunanlarda var. nedenini anlamak mümkün. hele beğenenni.Senelerdir, biz her Zaman, her üye seviyemizi yüksek tuttuk, tabiki tartistikta ama onun bile uslubunu bilerek yaptik.
Ama böylesi ilk defa görülüyor.
kizkurusu diye ilk defa duydugum bir üye, direk siyasete geliyor, direk insanlara hakarette bulunuyor.
evet. artık abarttılar. anneme kadar gelince iş olay orada değişiyorVer savcılıga ne ugrasıyosun ki?
Üslup kralicelerinin hepsi de begenmis mesajlarını..
PAbucumun seviyelileri.
İngilizce deseler zoruna gitmez arapça olunca dünyanın karardı nasıl bi mantık ya...
şunu yazmış bana. oysa bu konuda böyle bir şey ne yazdım nede yorum yaptım bu şekilde..
resmen yazmadığım şeyle beni suçluyor
ha neden yazmışmı dedin anlamadım sorununerden yazmış canım
Kara murat benimmmm,beğeniyorum yazdıklarını nolmuş..kızkurusu falan ama dişli hatun :)evet. artık abarttılar. anneme kadar gelince iş olay orada değişiyor
.Kara murat benimmmm,beğeniyorum yazdıklarını nolmuş..kızkurusu falan ama dişli hatun :)
Konu annene mi gelmiş
Hadi siyaseti anlamıyorsun,bu kadarcık örneklemeyi de anlamıyorsun be oky :)
Çok merak ettim ne diycen hakime
"Benim saçımı çektiiii bana kaka piss dediiii"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?