El yazısı kalksin derken , arapcayi mi kaktirdilar..
Pessss.
yazın cocuklarınıza arapca dersı mı aldırıyorsunuz ? ne sebeple acaba ?Vallaha mı
Benim çocuklara yaramaz artık ama torunlara inşallah...yazın 3 ay tam öğreniyorlar okul açılıyor..sonra umutuluyor tabi...bi dahaki yaz silbaştan...
Çok sevindim yaaa
aynen.. yazarken onu düşündüm bende. Bızler ders olarak alırken el yazısını , şimdi 3 senedir bu şekilde yazıyoruz. Amaç demekki buymuş..Perşembenin gelişi Çarşambadan belli olayı desene...el yazısını cocuklara kafalara vura vura boşuna ögretmiyoz tevekkeli...her ikisine de karşıyım. cocukların el yazısından dolayı kafaları çok karışıyor. hadi el yazısını biliyorum yaptırıyorum evde, arapçayı kim yaptıracak ki ben bilmiyorum yaptiramam da.
neden arapça öğrenecekmiş çocuklarımız? mantığı nedir?
İşte o mantığı anlayan cevap versin..
ben bir anne ve öğretmen olarak çocuklarıma arapça öğretilmesini istemiyorum gereksiz görüyorum.ben Türküm ve dilim Türkçe.ingilizce gibi dünyanın ortak anlaştığı bir dili öğreniyorlar ki ne derece başarılı olunuyor orası ayrı ama arapça ne alaka?
Vallaha mı
Benim çocuklara yaramaz artık ama torunlara inşallah...yazın 3 ay tam öğreniyorlar okul açılıyor..sonra umutuluyor tabi...bi dahaki yaz silbaştan...
Çok sevindim yaaa
Abla İngilizce eğitimi ilkokul 2. sınıfta başlıyor artıkÇocukken camilerde arapça öğretirdi hocalar,ben bile gidip 3 gün sonra bıraktım,dilim dönmedi okumaya..
Bunu okullarda ders olarak verilmesinin mantığı cidden nedir acaba.
Okullarda ingilizce eğitimi bile yeterli değilken,arapçayı bilmeyen veliler ne yapacak peki.
Ben olsam bende istemem çocuğumun arapça öğrenmesini..
abla ben uzun süre kuran kursuna gittim ve bana yetecek kadar öğrendim arapçayı ama yaşım büyüktü ve kendi isteğimle öğrendim.kimse bu bir ders,almak zorundasın diye zorlamadı.Çocukken camilerde arapça öğretirdi hocalar,ben bile gidip 3 gün sonra bıraktım,dilim dönmedi okumaya..
Bunu okullarda ders olarak verilmesinin mantığı cidden nedir acaba.
Okullarda ingilizce eğitimi bile yeterli değilken,arapçayı bilmeyen veliler ne yapacak peki.
Ben olsam bende istemem çocuğumun arapça öğrenmesini..
Abla İngilizce eğitimi ilkokul 2. sınıfta başlıyor artıkAma nasıl bir İngilizce öğreniyorlar ben hala çözemedim
Arkadaşım bulunduğum şehirdeki en yüksek puanlı Anadolu Lisesinde İngilizce öğretmeni.''O kadar puan alıp bu okula gelmiş çocuklar daha günlük yaşamımıza dair soru sormayı bilmiyorlar,nerdeyse sıfırdan başladık İngilizce öğretmeye,müfredat sadece kelime ezberletmiş bunlara''diyor.
Arapça öğrenmeleri içinde muhteşem bir sistem bulmuşlardır eminim.
Çökeceği kalmadı artık kadişim.Çöktü sistem...ne derler bilirsin,bir ülkeyi çökertmek istiyorsan önce eğitim sistemini çökert.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?