Katılmıyorum....o verilmiş bir örnek...mesaj gayet açık...kimseye sormama gerek yok,oky versin mahkemeye...eğer bu mesajdaki örnekten hakaret içeriği çıkarsa ben burdayım...alın bu mesajımı kopyalayın...kızkurusunun cezası ne çıkarsa aynısını ben de ödeyeceğim...özelden her türlü bilgimi veririm isteyene...vallaha mesajın bütününü bilmem apranxx, öyle ucu bucağı olmadan yazıyor ki bir bütün olarak anlam ifade etmiyor.
ama eğer sen şu ifade:
"Örneğin annen hayat kadını, sen her turlu nefreti kusarsin ona ağzına geleni okursun ama dışarıdan biri laf edince zoruna gider siper alırsın ..işte ülken de bana gore aile gibidir..."
sana hitaben söylediğinde bunu sindirebileceksen benim söyleyeceğim bir şey yok. ben sindiremem.
kimse aptal değil, rica ediyorum, burada birbirimize laf atıyoruz, yeri geliyor, herkes birbiriyle dalga geçiyor falan, tamam, hepsi bir yere kadar ama,
şu cümlede kastedilen çok açık.
eğer değilse lütfen gidin ve AKP'li bir dolmuş şoförüne, taksi şoförüne, esnafa falan "diyelim ki senin anan or... " diye cümleye başlayın, eğer o cümleyi tamamlayabilirseniz, sonra tekrar konuşuruz.
eğer değilse lütfen gidin ve AKP'li bir dolmuş şoförüne, taksi şoförüne, esnafa falan "diyelim ki senin anan or... " diye cümleye başlayın, eğer o cümleyi tamamlayabilirseniz, sonra tekrar konuşuruz.
Ha bak bu da bir örnek..hassasiyeti kabul ederim ama ölmüş anneme dil uzattı deyip mahkemede görüşürüz komik oluyor...Gecen biri bana " baban mı ugrastı o kadar" dedi diye sinir krizine girdim babamı diline dolama diye..soylediginde blsey yok halbuki ama hassasiyet var.
Biraz dusunceli, biraz insan olun.
Ha bak bu da bir örnek..hassasiyeti kabul ederim ama ölmüş anneme dil uzattı deyip mahkemede görüşürüz komik oluyor...
Deseydi ki senin anan şöyle böyle,ben de dikilirdim karşısına...biz tartışıyorsak bizimle sınırlı kalmalı...
gerek yok.Katılmıyorum....o verilmiş bir örnek...mesaj gayet açık...kimseye sormama gerek yok,oky versin mahkemeye...eğer bu mesajdaki örnekten hakaret içeriği çıkarsa ben burdayım...alın bu mesajımı kopyalayın...kızkurusunun cezası ne çıkarsa aynısını ben de ödeyeceğim...özelden her türlü bilgimi veririm isteyene...
Allah aşkına hırsız katil örneği verseydi sonuç değişecek miydi?ben de okudum mesaji direk okypetenin annesine soylemememis bile olsa baska ornek mi yok?
cok kotu bi insan desin, hirsiz desin efendime soyleyeyim cimri desin neden hayat kadini ile ornekliyor ki annesini?
bazi ornekler bazi kutsallarla yanyana gelemez.
simdi ben size empati yaptirabilecek bir kac ornek verebilirdim ama onlari ornek olarak bile kullanamiyorum haliyle.
Konu Arapca'dan nerelere gelmis?
Neden boyle edep yoksunlarina bir sey yapilmiyor anlamis degilim.?
Dusuncelerimizi milletin anasina bacisina laf atmadan da ifade edebiliyorsak edelim bence edemiyorsak susalim. Ne kadar ayip.
Ban kalkti diye de bu kadarina izin verilmemeli.
Konuya gelecek olursak dil ogrenmek cok guzel bir sey. Bir kelime bile ogrendigimizde yeri gelir lazim olur. Ama bana gore secmeli olmasi daha mantikli..
Allah aşkına hırsız katil örneği verseydi sonuç değişecek miydi?
Yine anneme hakaret ettin diyecekti..
NE DEMEK ?????Örneğin annen hayat kadını
tamam yine oyle derdi ama hayat kadini dediginde direk niyet kotu oluyor. katil hirsiz vs dese laf bilmez dersin, cahil dersin ama obur turlusunde art niyet ararim.Allah aşkına hırsız katil örneği verseydi sonuç değişecek miydi?
Annesini örnek vermeseydi keşke apranxx. Zaten annesi vefat etmiş bu konuda çok hassas belliki. Ben normal bulmadım o örneği açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?