• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlkokul 2’ye Arapça

Trengarindan elinde yiyiecekle eve donerken havaya ucmus bir ebeyevn ile , her tur hastaligi olumu goze alarak bir olum kultunun aktivitesinde kazaya ugruyan ebevyn arasinda NIYET farki var .

Birincisi trengarindan cikarkan asla olmeye gittigini dusunmuyor, ikincisi dusunuyor hatta istiyor, ona gore bir seref mertebesi oldugu icin yolda olmeyi bir onur sayiyor.

Aradaki Mariana ucurumu kadar buyuk farki gormemek icin yetenek gerekiyor sanirim.

Bile bile olume gitmek isteyenin gozumde bir intihar bombacisindan farki yok, zaten ayni zihniyettendir bana gore.
Ben trengarindan evine donemeyen insanin tarafindayim. Yasamak isteyen. Herkesin hayatina mudahele etmeyen. Karsidakine kendini inandiklari sacmaliklari empoze etmeyen. Cirtlak cirtlak SAYGI SAYGI diye cinnet gecirip hiyeraraside kendine mertebe edinme endiseiyle terbiyesizligin ukalaligin kibirliligin alasini yapan. Bu olum kultu uyeleri olumlerini bir an once gerceklestirsinler de bu dunya yasamayi sevenlere kalsin. Surdurebilirligi sifir deger yargilariyla asla saygi gormeyecekler. Sadece agzi kopurmus sags sola kosusan disi raptorlar gibi cigirisip duracaklar.

Saygi budalasi mertebe edinme takintili manevi duygu istismarcilarina gecit yok.

Saygıdan bahsetmeyeceğim ben de saygılı bir insan değilim.

Ama vicdanlı bir insanım. yani bir örnek verirken/benzetme yaparken karşımda ki kırılır mı ya da gerçekten haketmeyen biri kırılır üzülür mü diye düşünürüm, gerekirse vermem.
Senden saygı isteyen yok. Saygı bir çöptür ve çoktan preslenmiştir. Ama vicdanın preslendi ise sen artık insan değilsin demektir. Keza bir amipte bile vicdan var. Farklı bir türe ait olman gerekir demektir bu. Alien diyeceğim sana.

Alien, ben bir mitinge giderken ölmek için gitmiyorum, bomba patlayabilir diye düşünmüyorum. Hayvan hakları ile ilgili giderim genelde, kadın hakları için giderim, lgbti için giderim ama ölmeye değil. Nitekim Pkk lı olup dağda ölen teröriste de üzülürüm.Ölmeye gitse bile, öldüğünde arkasında bıraktıkları umutları hayalleri için. tatlı su humanisti de ne dersen de. Yani alien, kimse ne sebeple olsun ölmeyi haketmez. hacca giden kendi için gitmiştir ölmesi gerekmez. sen merdivenden inmek istersin deprem olur yıkılır ölürsün/ engelli olursun haketmezsin.

hayat kazalardan ibaret. Başına gelecekleri önceden seçemezsin Alien, dikkat et bu yüzden.

Bir de Alien, yabancı dil öğrenmek ne amaçla olursa olsun +1 sağlar. senin +2 yapman lazım çünkü şu an -1 desin.

qRWbBW.jpg

kendisini tehdit ettiğimi düşünüyor... Pardon Türkçe biliyor musun? Özel mesaj atmadım ben sana.

Ben şimdi öğreniyorum arapçayı gerçekten çok kapsamlı bi dil keşke daha erken başlasaydım.

1- Özel mesajlar adı üstünde özel mesaj, KİB'lersiniz, okuruz kurallara aykırı birşey varsa gerekeni yaparız.

2- Yine maşallah üsluplar almış başını gitmiş, Nasılsa burda hakaret ve polemikten ban yok diye ne güzel hitaplarda bulunmuşsunuz öyle.

Back