• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlkokul 2’ye Arapça

Yazik o güzelim Kadinlar Kulubünü ne hale getirdiniz be ?
Bizi disaridan okuyan misafirler ne düsünüyordur acaba hakkimizda ? Ilkokul ögrencileri buraya toplanmis gibi bir seviyeye düsmüs olay. Vallahi bravooo :KK9::KK9:

.
ne oldu anneme hayat kadını yazması hoşunamı gitti.
arkadaşına de sen,mahkemede görüşürüz
Canım yapma etme güldürme hakimi kendine :)
Senin gerçek öz biyolojik annenden bahsetmediğini anlayamıyor musun oky?
Şoklardayım valla..olurrr bu kadar çok görüşmek istiyorsan eğer :)
Yeminle gülme geliyo duramıyorum :D

Yazik o güzelim Kadinlar Kulubünü ne hale getirdiniz be ?
Bizi disaridan okuyan misafirler ne düsünüyordur acaba hakkimizda ? Ilkokul ögrencileri buraya toplanmis gibi bir seviyeye düsmüs olay. Vallahi bravooo :KK9::KK9:
inan ilkokul öğrencileri bile anne baba kavramının hassaslığını bilir. bunların kişiliği feci. baksana annenemi demiş diye gülüyor kadın şurada

biri ölmüş anneme hayat kadını örneği veriyor apranaksta konu annenemi gelmiş diye gülüyor. sizin insanlığınız bu işte
Dur dur bi dakka sen anlamıyorsun bari arkidişlerin göstersin sana alıntı yapayım da

Senelerdir, biz her Zaman, her üye seviyemizi yüksek tuttuk, tabiki tartistikta ama onun bile uslubunu bilerek yaptik.
Ama böylesi ilk defa görülüyor. :KK57::KK57:
@kizkurusu diye ilk defa duydugum bir üye, direk siyasete geliyor, direk insanlara hakarette bulunuyor. :KK57:
Ben de nasil olsa ikinci üyeliktir iptal olur diye düşündüm ama olmamis da farkli bir yerden bağlanıyor heralde.

ÖRNEĞİN diyor okyyyyyy
Örneğin benim annem hayat kadını,ben her türlü kızarım eleştiririm hatta nefret ederim ama başka birisine laf söyletmem....
ÖRNEĞİNNNNNN....
Ayy ben şimdi kendi anneme ne dedimmmm :eek:

ÖRNEĞİN diyor okyyyyyy
Örneğin benim annem hayat kadını,ben her türlü kızarım eleştiririm hatta nefret ederim ama başka birisine laf söyletmem....
ÖRNEĞİNNNNNN....
Ayy ben şimdi kendi anneme ne dedimmmm :eek:
sen iyimisin gerçekten. ne içtinde yaptı bu kafayı sende

Senelerdir, biz her Zaman, her üye seviyemizi yüksek tuttuk, tabiki tartistikta ama onun bile uslubunu bilerek yaptik.
Ama böylesi ilk defa görülüyor. :KK57::KK57:
@kizkurusu diye ilk defa duydugum bir üye, direk siyasete geliyor, direk insanlara hakarette bulunuyor. :KK57:

Trolldür belki.. Biliyorsunuz artık trollük bir meslek adeta. :KK14:

Şahsen arapça dilinin ikinci sınıflarda okutulmasını isterim.sanıldığı gibi zor değil aksine çok kolaydır.ingilizce den daha kolay olduğunu düşünüyorum.bir dil bir insan iki dil insan :) ama isteğe bağşı olsun tabi zorla dayatılırsa arapçadan hepten soğuyabilir

MeDceZir MeDceZir Duka Tesla Duka Tesla M marilyn olivia olivia @@@@
Her kim bu konudaysa...
Çok rica edicem bahsi geçen mesaja bakıp
Kızkurusunun okynin annesinden bahsedip bahsetmediğini yazabilir misiniz?
Ben de mi sorun var?
Mesajın bütününde ne söylediğini biri anlatabilir mi?

Her kim bu konudaysa...
Ben de mi sorun var?
vallaha mesajın bütününü bilmem apranxx, öyle ucu bucağı olmadan yazıyor ki bir bütün olarak anlam ifade etmiyor.
ama eğer sen şu ifade:
"Örneğin annen hayat kadını, sen her turlu nefreti kusarsin ona ağzına geleni okursun ama dışarıdan biri laf edince zoruna gider siper alırsın ..işte ülken de bana gore aile gibidir..."
sana hitaben söylediğinde bunu sindirebileceksen benim söyleyeceğim bir şey yok. ben sindiremem.
kimse aptal değil, rica ediyorum, burada birbirimize laf atıyoruz, yeri geliyor, herkes birbiriyle dalga geçiyor falan, tamam, hepsi bir yere kadar ama,
şu cümlede kastedilen çok açık.
eğer değilse lütfen gidin ve AKP'li bir dolmuş şoförüne, taksi şoförüne, esnafa falan "diyelim ki senin anan or... " diye cümleye başlayın, eğer o cümleyi tamamlayabilirseniz, sonra tekrar konuşuruz.

Her kim bu konudaysa...
Ben de mi sorun var?

Oky nin bu konuda hassas olmasının sebebi annesini erken yasta kaybetmesi. BABamı kaybettim 3 ay once, biri babam uzerinden boyle igrenc bir ornekleme yapsa gırtlaklarım onu. Olay direkt anneye babaya soylenmesi degil yani.

ANlayamadıgın bu, bir de ustune sacma sapan dalga gecip tuhaf tuhaf sırıtıyorsun.

Yeri geldi mi boy boy dinden imandan bahsediyorsunuz, insan olun biraz rica edicem.

Orneklemenin cirkin oldugunu anlamadıgın ve ustune dalga gectigin icin sorun sende evet.

Gecen biri bana " baban mı ugrastı o kadar" dedi diye sinir krizine girdim babamı diline dolama diye..soylediginde blsey yok halbuki ama hassasiyet var.

Biraz dusunceli, biraz insan olun.

Her kim bu konudaysa...
Ben de mi sorun var?
ben de okudum mesaji direk okypetenin annesine soylemememis bile olsa baska ornek mi yok?
cok kotu bi insan desin, hirsiz desin efendime soyleyeyim cimri desin neden hayat kadini ile ornekliyor ki annesini?
bazi ornekler bazi kutsallarla yanyana gelemez.
simdi ben size empati yaptirabilecek bir kac ornek verebilirdim ama onlari ornek olarak bile kullanamiyorum haliyle.

Back
X