Canım yapma etme güldürme hakimi kendine :).
ne oldu anneme hayat kadını yazması hoşunamı gitti.
arkadaşına de sen,mahkemede görüşürüz
inan ilkokul öğrencileri bile anne baba kavramının hassaslığını bilir. bunların kişiliği feci. baksana annenemi demiş diye gülüyor kadın şuradaYazik o güzelim Kadinlar Kulubünü ne hale getirdiniz be ?
Bizi disaridan okuyan misafirler ne düsünüyordur acaba hakkimizda ? Ilkokul ögrencileri buraya toplanmis gibi bir seviyeye düsmüs olay. Vallahi bravooo
Dur dur bi dakka sen anlamıyorsun bari arkidişlerin göstersin sana alıntı yapayım dabiri ölmüş anneme hayat kadını örneği veriyor apranaksta konu annenemi gelmiş diye gülüyor. sizin insanlığınız bu işte
benim üvey annem yok. bırak bu ayakları. koyayımmı o mesajları buraya.Canım yapma etme güldürme hakimi kendine :)
Senin gerçek öz biyolojik annenden bahsetmediğini anlayamıyor musun oky?
Şoklardayım valla..olurrr bu kadar çok görüşmek istiyorsan eğer :)
Yeminle gülme geliyo duramıyorum
Oooooo oky senin durumun cidden zor...benim üvey annem yok. bırak bu ayakları. koyayımmı o mesajları buraya.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kilicdaroglu-yine-morardi.869087/page-13
millett okusun o mesajları
Ben de nasil olsa ikinci üyeliktir iptal olur diye düşündüm ama olmamis da farkli bir yerden bağlanıyor heralde.Senelerdir, biz her Zaman, her üye seviyemizi yüksek tuttuk, tabiki tartistikta ama onun bile uslubunu bilerek yaptik.
Ama böylesi ilk defa görülüyor.
@kizkurusu diye ilk defa duydugum bir üye, direk siyasete geliyor, direk insanlara hakarette bulunuyor.
sen iyimisin gerçekten. ne içtinde yaptı bu kafayı sendeÖRNEĞİN diyor okyyyyyy
Örneğin benim annem hayat kadını,ben her türlü kızarım eleştiririm hatta nefret ederim ama başka birisine laf söyletmem....
ÖRNEĞİNNNNNN....
Ayy ben şimdi kendi anneme ne dedimmmm
Senelerdir, biz her Zaman, her üye seviyemizi yüksek tuttuk, tabiki tartistikta ama onun bile uslubunu bilerek yaptik.
Ama böylesi ilk defa görülüyor.
@kizkurusu diye ilk defa duydugum bir üye, direk siyasete geliyor, direk insanlara hakarette bulunuyor.
vallaha mesajın bütününü bilmem apranxx, öyle ucu bucağı olmadan yazıyor ki bir bütün olarak anlam ifade etmiyor.MeDceZir Duka Tesla M marilyn olivia @@@@
Her kim bu konudaysa...
Çok rica edicem bahsi geçen mesaja bakıp
Kızkurusunun okynin annesinden bahsedip bahsetmediğini yazabilir misiniz?
Ben de mi sorun var?
Mesajın bütününde ne söylediğini biri anlatabilir mi?
MeDceZir Duka Tesla M marilyn olivia @@@@
Her kim bu konudaysa...
Ben de mi sorun var?
eğer değilse lütfen gidin ve AKP'li bir dolmuş şoförüne, taksi şoförüne, esnafa falan "diyelim ki senin anan or... " diye cümleye başlayın, eğer o cümleyi tamamlayabilirseniz, sonra tekrar konuşuruz.
ben de okudum mesaji direk okypetenin annesine soylemememis bile olsa baska ornek mi yok?MeDceZir Duka Tesla M marilyn olivia @@@@
Her kim bu konudaysa...
Ben de mi sorun var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?