• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlkokul 2’ye Arapça

Sinirlerin zipladi.öyle mi...

Bu edebiyatta sen dilidir.. Senin annen.diye baslamadim.günlük hayatta bu dili.hep kullanırız . ornegin annen dedim.senin annen değil oradaki ima senin değil edebiyattaki sen dili.oradan yazdın yazDin bende buradan yazayım sana...

Algın bile nasıl zayıf onca kelimeden bisey alamayacağını biliyordum zaten.

Cimbizin elinde Çektin bi yere. Onca keliemelri atlayıp.

Sıkıntı değil alacağını kendi içinde al da...

İngilizce deseler zoruna gitmez arapça olunca dünyanın karardı nasıl bi mantık ya...

İste yorumlarından sana boşuna anlattigimi anladım at gözlüğü ulr bakiyorsun dinle alakalı AKP ile alakalı herşey kotu. Sana göre...

Sana yazacak milyonlarca kelime varda artik yazmicam çünkü boşuna dil tuketiirum benim daha önemli görevlerin var hayatta böyle senle bos boş uğraşmaya değmez her anlaşan yazArdim yine de yok daha bana yazma kendi yoluna bak İngiliz mandacisi :) simdi mandayi da hakaret sanma İngiliz mandası falan hani öncelerden hayranlık vardı ya o be :)

Ahhh ahhhh ülkeleri tanıtmaya Yönelik belgesel tarzı programları severim, İran'la ilgili bir belgesel izliyorum bakıyorum okul kıyafetli 2 karış çocuk İngilizce konuşuyor, sonra dönüp bizim eğitim sistemine bakıyorum, what is this? o_O Pardon ne dediniz??? tadında, bir of çekiyorum.
bence bütün dünya türkçe öğrenmeli. türklerle anlaşabilmenin tek yolu bu. Gerçi Türkçe bildiğimiz halde anlaşamıyoruz ya neyse.

Oky

Bu edebiyatta sen dilidir.. Senin annen.diye baslamadim.günlük hayatta bu dili.hep kullanırız . ornegin annen dedim.senin annen değil oradaki ima senin değil edebiyattaki sen dili.oradan yazdın yazDin bende buradan yazayım sana...

İngilizce deseler zoruna gitmez arapça olunca dünyanın karardı nasıl bi mantık ya...

İste yorumlarından sana boşuna anlattigimi anladım at gözlüğü ulr bakiyorsun dinle alakalı AKP ile alakalı herşey kotu. Sana göre...

Sana yazacak milyonlarca kelime varda artik yazmicam çünkü boşuna dil tuketiirum benim daha önemli görevlerin var hayatta böyle senle bos boş uğraşmaya değmez her anlaşan yazArdim yine de yok daha bana yazma kendi yoluna bak İngiliz mandacisi :) simdi mandayi da hakaret sanma İngiliz mandası falan hani öncelerden hayranlık vardı ya o be :)
Oky ye bu

Arabistan'ın neredeyse yüzde doksanı ana diline yakın İngilizce biliyor zaten.
Orda yaşasanız bile çok nadir Arapçaya ihtiyaç duyarsınız, İngilizce yeterlidir.
Ay,olsun,onlar öğrensin İngilizce,biz öğrenmiyciiiz:KK53:
Tüm dünya da ihracat,ithalat, İngilizce yapılsada,İngilizce öğrenmeyen kalmasada biz öğrenmiyciiiz:KK53:
Biz batı özentisi oluyoruz çünkü İngilizce öğrenince.
Araplar Türkçe öğrenmesin,ama biz Arapça öğrenicez:KK53:

Hayırdır arkadaşım ,konularımı karıştırdın?:KK53:

]Ahhh ahhhh ülkeleri tanıtmaya Yönelik belgesel tarzı programları severim, İran'la ilgili bir belgesel izliyorum bakıyorum okul kıyafetli 2 karış çocuk İngilizce konuşuyor, sonra dönüp bizim eğitim sistemine bakıyorum, what is this? o_O Pardon ne dediniz??? tadında, bir of çekiyorum.[/QUOTE]

Çok haklısınız Mune kesinlikle doğru.
Mesele Türklerin İngilizce bilmemesi.
Biz bilmiyoruz ya sanıyoruz kimse bilmiyor:))
5 yıla yakın Arabistan'da kaldım sıkıntı çektim mi evet ama Arapça bilmediğim için değil onlar çok güzel İngilizce konuştuğu için;))

Kendi anadilim harici 2 dil biliyorum nedir bu dillere karşı önyargı :)

Keşke daha fazla dil öğrenebilsem

şurada bir tek arapça öğretilmesin yazmadım. 2 mesajım var. sen bana saldırmak için yer arıyorsun. hatta lisede seçmeli olarak öğretilsin yazanlardan biriyim

Çok haklısınız Mune kesinlikle doğru.
Mesele Türklerin İngilizce bilmemesi.
Biz bilmiyoruz ya sanıyoruz kimse bilmiyor:))
5 yıla yakın Arabistan'da kaldım sıkıntı çektim mi evet ama Arapça bilmediğim için değil onlar çok güzel İngilizce konuştuğu için:KK66:)

Maalesef, dil konusunda hakikaten berbatız, bunu kabul etmemiz lazım, öğrenemiyor çocuklar, görürsünüz öğretilmeye çalışılan tüm dillerde bu sorun Yaşanacak, yani burda Arapça hiiii zinhar olmaz diye tepki boşuna, İSMEK'lerde orda burda öğretiliyor zaten Arapça, dün gökten düşmedi Gündeme Arapça, fakat yahu hiçbir dili hakkıyla öğretemiyoruz ki.
Eğitim sistemi küllüm elden geçmeli, yoksa siz isterseniz 10 tane seçmeli dil koyun ne fayda.

seninle nerede görüşüceğimizi ben söyleyeyim sana. hakim önünde.

1 sene osmanlıca okudum üniversitede. çok zordur arap alfabesi. ki arapça değildi eskki türkçeydi öğrendiğim.
bu yaştaki çocuklar daha yeni türkçeyi söküyorlar. latin alfabesini öğrenmişler. bu onlara çok zor gelecek. çünkü çok farklı bir sistemi var bu alfabenin.
latinden çok farklı.
lisede hadi seçmeli öğretilsin. lisede isteyen öğrensin. ama bu yaş için çok zor
burada o mesajım. insanların günahını almak sana yakışır işte

Back
X