Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bana kitap okuma alışkanlığını kazandıran ilk doğru dürüst okuyup bitirdiğim kitap tarık buğra'nın siyah kehribar'dı şeker portakalı ve çocuk kalbinide okumuştum çok etkilemişti sonrası geldi zaten şimdi okumadan duramıyorum
kitaplar tabiiki cin aliler,ayşegül serileri filan..yerimseniben ama asıl roman dersek yani resimsiz ilk kitabım ortaokulda hocamın okuttuğu "gizli bahçe"ydi...muhteşem bi kitaptı,çok sevmiştim..opuyorumnanaktan
Cin Ali ve Ayşegül kitaplarını saymazsak, ilk okuduğum kitap Küçük Kemancı diye babamdan kalma bir kitaptı. Esrarlı Ada ve Robinson Crusoe'u da aynı dönemde okumuştum.
Çok iyi hatırlıyorum LESSİ yidi okuduğum ilk kitap. 1. sınıftaydım sanırım, öğretmen kim okumak ister demişti, aralarından beni seçip vermişti ilk olarak.
Okudugum ilk kitapalr ayşegül şurda ayşegül burda falandı heralde :) okudugum ilk romansa sevim ak'ın vanilya kokulu mektuplar kitabıydı çocuk romanı bu.. Çok sevmiştim hala unutmam :)
Okumayı ilk öğrendiğimde ilk sayfadan son sayfaya kadar okuma alışkanlığım yoktu ordan burdan okurdum.Sanırım ilk sayfasından son sayfasına kadar okuduğum ilk kitap alaycı alabalık diye bir kitaptı babam öğretmen olduğu için evde pek çok kitap vardı onları okudum ama ilk oydu.En beğendiğim kitap ise hala çok severim alıce hariklar diyarında