Bolca Aminnnn...Amin inşallah. Her isteyene sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün insan sıfatında hayırlı evlatlar versin rabbim.
İnşallah Allah isteyen herkese versinCanım inşallah hamilesindir. Ama daha yeni yapmişsin. 14 gün geçmez böyle kafanj dagitacak oyalayacak başka şeyler bul. Acele etme test yapmakta. Ve bolca dinlen. İnşallah tutmuştur.
Amin. Amin. Amin.İnşallah Allah isteyen herkese versin
Tutmadı mı sizinn benım de bugun cok bel agrısı olduevet oluyordu benim cok bel ağrisida oldu
Bir daha ki aya artık. Aşılamanın 15. Günün de doktor kontrole gel dedi mi sizeBenim de 13. Günümde. Doktorum bugün içim test yapmamı söylemişti idrar testi yaptım negatif kan vermeyi düşünmüyorum zaten yarın adet günüm
Yok demedi benim zaten sondu tüp bebeğe geçecektikBir daha ki aya artık. Aşılamanın 15. Günün de doktor kontrole gel dedi mi size
Bana aşılama yapan doktor 15 gün sonra gel dedi. Hani regl olunca mı gel demek istedi yoksa 15 gün sonunda ne olursa olsun gel mi dedi kafam karıştı.Yok demedi benim zaten sondu tüp bebeğe geçecektik
Gel dese de gitmem artık ne olur ne olmaz diye tüp bebek merkeziyle görüşmüştüm bu aşılamadan önce direkt oraya gidicem. Bir kez daha muayene ücreti ödemem kendi doktoruma. Sonrasında inşallah hamile olarak gitmek nasip olur.Bana aşılama yapan doktor 15 gün sonra gel dedi. Hani regl olunca mı gel demek istedi yoksa 15 gün sonunda ne olursa olsun gel mi dedi kafam karıştı.
Ya canım benim rabbim büyükBugün aşilamanin 15.gunune girdim ve az once idrar testi yaptim kizlar ve negatif çikti. Hakkimda hayirlisi olsun yine başa sarmiş gibi gorunuyorum. Kan testi vermeyi dusunmuyorum. Oturup adetimin gelmesini bekliyecegim sabirla :))
Aynen rabbim dilerse herşey olur psikolojik yıprandık Allah yardımcımız olsun13. Ve 15. Günü aşılamanın test yaptım saatler sonra hayali çizgi gördüm. Bu sabah başka marka test yaptım onda hayali çizgi bile yoktu. Batı bekleyecez artık. Geçen aylarda ilaç ve iğneden dolayı 5 gün gecikti 6. Gün regl oldum. Bakalım bu ay neler olacak. Kim bilir belki de bir mucize olur. Rabbim isterse her şey olur.
Eğer uzaksanız arayın negatif olduğunu söyleyin gel derse öyle gidin. Yakınsanız gidin. Zaten 2. Ye adetle başlarBana aşılama yapan doktor 15 gün sonra gel dedi. Hani regl olunca mı gel demek istedi yoksa 15 gün sonunda ne olursa olsun gel mi dedi kafam karıştı.
Bir kac gün daha bekleyimde sonra giderim kendi dokyoruma. Kanında negatif olduguna eminim cnku.Eğer uzaksanız arayın negatif olduğunu söyleyin gel derse öyle gidin. Yakınsanız gidin. Zaten 2. Ye adetle başlar
Bilemezsin balımmmBir kac gün daha bekleyimde sonra giderim kendi dokyoruma. Kanında negatif olduguna eminim cnku.
İnşallah canım.Kızlar doktordan çıktım yumurtalardan biri çatlamış diğeri 20 cm olmuş çarşamba aşılama olcak estrodial hormonu için kan aldı ona göre çatlatma iğnesi olcakmış o hormanla ne alakası var bilemedim diğer çatlayan yumurta içinde cumartesi sabah değerlendirmştik belki oda döllenir amin :)
Regl ne zaman geleceği belli olmuyor ilaç ve iğne gecikme yapıyor.Eğer uzaksanız arayın negatif olduğunu söyleyin gel derse öyle gidin. Yakınsanız gidin. Zaten 2. Ye adetle başlar
canim ben bugün aşilama oldumTutmadı mı sizinn benım de bugun cok bel agrısı oldu
Hakkinizda hayirlisi olsun inşallahcanim ben bugün aşilama oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?