Aşılama İlk kez aşılama tedavisi olanlar 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de 13. Günümde. Doktorum bugün içim test yapmamı söylemişti idrar testi yaptım negatif kan vermeyi düşünmüyorum zaten yarın adet günüm
Bir daha ki aya artık. Aşılamanın 15. Günün de doktor kontrole gel dedi mi size

Bana aşılama yapan doktor 15 gün sonra gel dedi. Hani regl olunca mı gel demek istedi yoksa 15 gün sonunda ne olursa olsun gel mi dedi kafam karıştı.
Gel dese de gitmem artık ne olur ne olmaz diye tüp bebek merkeziyle görüşmüştüm bu aşılamadan önce direkt oraya gidicem. Bir kez daha muayene ücreti ödemem kendi doktoruma. Sonrasında inşallah hamile olarak gitmek nasip olur.

Aynen rabbim dilerse herşey olur psikolojik yıprandık Allah yardımcımız olsun

Bana aşılama yapan doktor 15 gün sonra gel dedi. Hani regl olunca mı gel demek istedi yoksa 15 gün sonunda ne olursa olsun gel mi dedi kafam karıştı.
Eğer uzaksanız arayın negatif olduğunu söyleyin gel derse öyle gidin. Yakınsanız gidin. Zaten 2. Ye adetle başlar

Kızlar doktordan çıktım yumurtalardan biri çatlamış diğeri 20 cm olmuş çarşamba aşılama olcak estrodial hormonu için kan aldı ona göre çatlatma iğnesi olcakmış o hormanla ne alakası var bilemedim diğer çatlayan yumurta içinde cumartesi sabah değerlendirmştik belki oda döllenir amin :)

İnşallah canım.

Merhabalar, iki yildir bebek istiyoruz eşimle. Geçen ay gonal-f kullandim, yumurtalar güzel gelişti, 12.gun leke geldi. Yerlesmedir diye umutlandim ama adete çevirdi. Spermlerde yavaşlik var, yumurtalarda problem yok. Kimi zaman direk tüp bebek mi denesek diyorum. Emin de olamiyorum. Rabbim güzel bebekler nasip etsin. Yarin muayeneye gidcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…