Aşılama İlk kez aşılama tedavisi olanlar 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hulya7

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
163
182
23
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kısa süre önce aşılama oldum ilk kez ve sonuç bekliyorum. Acaba aranızda ilk kez aşılama yaptırıp testi pozitif çıkan var mı?

İşlemden sonra hemen kaldırdı mı seni canım inş tutar sanada dua edeceğim

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kısa süre önce aşılama oldum ilk kez ve sonuç bekliyorum. Acaba aranızda ilk kez aşılama yaptırıp testi pozitif çıkan var mı?
Merhaba ben 9 ocakta asilama olmustum malesef tutmadi suan 2. Asilama tedavisindeyim bakalm . Ama ilkindende hamile kalan cok canim icini ferah tut :)

Yıkama işlemi gerçekleşti tabi. Eşim işlemden 2 saat önce sperm örneği verdi. Çipli kısmını pek anlayamadım ama. Ben 20 dk uzandım sonra kalktım canım.

İnşallah 2. Aşılamanız tutar. Bende ilkinden pek umutlu değilim açıkçası.Peki ilk aşılamanizdan kaç gün sonra adet gördünüz acaba siz?

Canım benimde ilk aşılamam 6. Günüm işllah güzel sonuçlar alırız
İnşallah canım. Hayırlıysa olsun inşallah. Benimde 7.günüm . Belirti aramak şu an için çok saçma gibi. Çatlatma iğnesinden sanırım ara ara kasiklarimda hafif bi ağrı giriyor.

İnşallah canım. Hayırlıysa olsun inşallah. Benimde 7.günüm . Belirti aramak şu an için çok saçma gibi. Çatlatma iğnesinden sanırım ara ara kasiklarimda hafif bi ağrı giriyor.
Belirti için çok erken evet canım benimde dün enterasan şekilde bacaklarım ağrıdı ben biraz aceleci bi insanım bir meraklıyım idrar testi yaptım silik çizgi çıktı çatlatma iğnesinin etkisi ama biliyorum 3 sonra tekrar yapacağım işllah güzel sonuç alırız

Bence bekle. Doktorunun söylediğinide düşünüyorum ama. Bana 15 gün sonra yapmamı söyledi. İnşallah pozitifleri görürüz canım. Allah kimseyi umut ettiği yolda hayal kırıklığı yaşayanlardan eylemesin. Dualarım seninle.

Ben varım ilk aşılamada pozitif gördüm, fakat 9 haftalık düşük yaptım, dun ikinci aşılama için iğneye basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…