İşlemden sonra hemen kaldırdı mı seni canım inş tutar sanada dua edeceğimCanım bende gonal-f 450 kullandim 2 yumurtam gelişti sonra çatlatma iğnemi oldum ve 36 saat sonra aşılamam gerçekleşti ve hiç ağrı sızı olmuyor 2 dakika sürdü . Ama süreç yoruyor insani biraz. Şuan 1 hafta var beta hcg yaptırmama inşallah tutmuştur.
Bnm hocam muayane odasında olck dedi kaç dk uzandrr acaba . bide spermler çipli sperm yıkama ile ayrıştırılacakmş20 dakika uzandım canım işlemden sonra. Sonra normal hayatıma geri döndüm. Ama yine de bir kaç gün dinlendim.
Merhaba ben 9 ocakta asilama olmustum malesef tutmadi suan 2. Asilama tedavisindeyim bakalm . Ama ilkindende hamile kalan cok canim icini ferah tut :)Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kısa süre önce aşılama oldum ilk kez ve sonuç bekliyorum. Acaba aranızda ilk kez aşılama yaptırıp testi pozitif çıkan var mı?
İnş bu kez tutar canımMerhaba ben 9 ocakta asilama olmustum malesef tutmadi suan 2. Asilama tedavisindeyim bakalm . Ama ilkindende hamile kalan cok canim icini ferah tut :)
Amin insallah bakalmm kismet artik :/ pek umudm kalmadi ama Allaha kalmis artikİnş bu kez tutar canım
İnşallah canım. Hayırlıysa olsun inşallah. Benimde 7.günüm . Belirti aramak şu an için çok saçma gibi. Çatlatma iğnesinden sanırım ara ara kasiklarimda hafif bi ağrı giriyor.Canım benimde ilk aşılamam 6. Günüm işllah güzel sonuçlar alırız
Belirti için çok erken evet canım benimde dün enterasan şekilde bacaklarım ağrıdı ben biraz aceleci bi insanım bir meraklıyım idrar testi yaptım silik çizgi çıktı çatlatma iğnesinin etkisi ama biliyorum 3 sonra tekrar yapacağım işllah güzel sonuç alırızİnşallah canım. Hayırlıysa olsun inşallah. Benimde 7.günüm . Belirti aramak şu an için çok saçma gibi. Çatlatma iğnesinden sanırım ara ara kasiklarimda hafif bi ağrı giriyor.
Bence bekle. Doktorunun söylediğinide düşünüyorum ama. Bana 15 gün sonra yapmamı söyledi. İnşallah pozitifleri görürüz canım. Allah kimseyi umut ettiği yolda hayal kırıklığı yaşayanlardan eylemesin. Dualarım seninle.Belirti için çok erken evet canım benimde dün enterasan şekilde bacaklarım ağrıdı ben biraz aceleci bi insanım bir meraklıyım idrar testi yaptım silik çizgi çıktı çatlatma iğnesinin etkisi ama biliyorum 3 sonra tekrar yapacağım işllah güzel sonuç alırız
Aşılama anında Rabbim ruh üfleyen sensin diye dua etmek lazımmışAmin insallah bakalmm kismet artik :/ pek umudm kalmadi ama Allaha kalmis artik
Bi de oyle deniyelim bakalim :)Aşılama anında Rabbim ruh üfleyen sensin diye dua etmek lazımmış
Elini karnına koy sonuçlanana kadar hem onu hemde rabbi hebli mines salihin çekBi de oyle deniyelim bakalim :)
Ben varımKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kısa süre önce aşılama oldum ilk kez ve sonuç bekliyorum. Acaba aranızda ilk kez aşılama yaptırıp testi pozitif çıkan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?