Hayir canim 2 dakikalik bir işlem. Sifır ağri diyebilirm.Hakkinizda hayirlisi olsun inşallahagri sizi oldu mu, ben ilk kez yaptircam da
Bel sırt agrisi cok olmustu ozellikle son hafta :/evet oluyordu benim cok bel ağrisida oldu
Kızlar bugün bende aşılama oldum akşam kasık ağrısı sıcak basması ve gaz oldu sizdede olmuş uydu
Canim saglik ocagnda yuklemyorlar gidip alman lazim sonucuKizlar ben bugun emin olmak icin saglik ocagina gidip kan verdim 3 te cikar demisti. Sonucu almak icin gitmedim. E nabizdan bakarim diye. Ama yuklenmemiş nasil ögrenebilirm acaba bilginzi var mi?
Kiyamam o duyguyu bilirim ilk asilamamda aynisini yasadim suan ikinci asilama surecndeym beklyorum :/ adet kani gormekten bikanlar ?? Yuzumuz gulsun artik ...Benim de ilkti. Çok yorucu bu süreç sanki hiç bitmeyecek gibi. Eskiden silikte olsa bazen kafam karışabilirdi ama bugun direk tek çizgi. Gölgesi bile yok 2.çizginin.
Hayırlı olsun :)) benım 5. Guj bıttıcanim ben bugün aşilama oldum
Hayirlisiyla sonuçlansin insallahHayir canim 2 dakikalik bir işlem. Sifır ağri diyebilirm.
Aynen bıktım artık her ay negatif almaktan..Kiyamam o duyguyu bilirim ilk asilamamda aynisini yasadim suan ikinci asilama surecndeym beklyorum :/ adet kani gormekten bikanlar ?? Yuzumuz gulsun artik ...
Canim benim bizde pozitifi gorrcegiz insallahAynen bıktım artık her ay negatif almaktan..
Ben de adet olmadım hala. 16. Gün negatifti test. Ben adeti bekliyorum.2. Ya da 3. Günü gideceğimEvet kizlar kan sonucumuda aldim bugun o da negatif malesef. Adet olmadim aşilamadan sonra 16.gunum bugun adeti bekleyip mi gitsem doktora yoksa hemen mi bilemiyorum fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim.
vallah bana göre acidiHakkinizda hayirlisi olsun inşallahagri sizi oldu mu, ben ilk kez yaptircam da
yaaaa cok heyecanliHayırlı olsun :)) benım 5. Guj bıttı
sakin umudunu kesme ne olurMerhabalar, iki yildir bebek istiyoruz eşimle. Geçen ay gonal-f kullandim, yumurtalar güzel gelişti, 12.gun leke geldi. Yerlesmedir diye umutlandim ama adete çevirdi. Spermlerde yavaşlik var, yumurtalarda problem yok. Kimi zaman direk tüp bebek mi denesek diyorum. Emin de olamiyorum. Rabbim güzel bebekler nasip etsin. Yarin muayeneye gidcem
asilaman yapildimi cnmİnsallahh canım, pazartesı asılamam yapılacak bakalım hayırlısı olsun ınsallah
Evetasilaman yapildimi cnm
nasil geçti agrin oldumu islem yaparken? ve su an agrin varmi
Yok cnm agrısız bır ıslem 1 2 dk suruyor sadece, suan hafıf kramp gıbı bısye var, progestan basladım ondan oturu buyuk ıhtımalle..nasil geçti agrin oldumu islem yaparken? ve su an agrin varmi
Evet kullanıyorum fitil olarakyaaaa cok heyecanlidoktor size progestan yazdimi fitil?
nedense benim cok acidi ama herkezin farkli heralde.. evet bendede var siskinlik gibiYok cnm agrısız bır ıslem 1 2 dk suruyor sadece, suan hafıf kramp gıbı bısye var, progestan basladım ondan oturu buyuk ıhtımalle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?