- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Hafif pıhtılasma cıktı, o sebep olabılırmısNeden dusuk oldu acabaa ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafif pıhtılasma cıktı, o sebep olabılırmısNeden dusuk oldu acabaa ?
Hayirlisi olsun canim insallah 2. Cok saglikli olcakkHafif pıhtılasma cıktı, o sebep olabılırmıs
İnsallahh canım, pazartesı asılamam yapılacak bakalım hayırlısı olsun ınsallahHayirlisi olsun canim insallah 2. Cok saglikli olcakk
Benimde ikici asilamam persembe yapildi bekliyorum :İnsallahh canım, pazartesı asılamam yapılacak bakalım hayırlısı olsun ınsallah
Hadi hayırlısı ınsallh guzelce tutunsun bebısinBenimde ikici asilamam persembe yapildi bekliyorum :
Amin canim hepimizin insallahHadi hayırlısı ınsallh guzelce tutunsun bebısin
Yanlız değilsin. Benim testler de negatif çıktı.Bugün aşilamanin 15.gunune girdim ve az once idrar testi yaptim kizlar ve negatif çikti. Hakkimda hayirlisi olsun yine başa sarmiş gibi gorunuyorum. Kan testi vermeyi dusunmuyorum. Oturup adetimin gelmesini bekliyecegim sabirla :))
Çok fazla umut etmemiştim . Her ay böyle oluyor zaten. Kan versem orta negatifi gorunce biraz daha uzulmemek için adetimi bekleyecegim. Bilmiyorum ya neden böyle oluyor hepYanlız değilsin. Benim testler de negatif çıktı.
Ben çok ümitlenmiş bu ay ilk kez aşılama oldum. Çok heyecanlıydım. Ama testler negatif çıkınca çok üzüldüm. İki gündür çok uyuyorum desresyona girdim resmen.Çok fazla umut etmemiştim . Her ay böyle oluyor zaten. Kan versem orta negatifi gorunce biraz daha uzulmemek için adetimi bekleyecegim. Bilmiyorum ya neden böyle oluyor hep
Benim de ilkti. Çok yorucu bu süreç sanki hiç bitmeyecek gibi. Eskiden silikte olsa bazen kafam karışabilirdi ama bugun direk tek çizgi. Gölgesi bile yok 2.çizginin.Ben çok ümitlenmiş bu ay ilk kez aşılama oldum. Çok heyecanlıydım. Ama testler negatif çıkınca çok üzüldüm. İki gündür çok uyuyorum desresyona girdim resmen.
evet oluyordu benim cok bel ağrisida olduKasık agrılarınız oluyor mı
Kızlar bugün bende aşılama oldum akşam kasık ağrısı sıcak basması ve gaz oldu sizdede olmuş uydu bunlarBen çok ümitlenmiş bu ay ilk kez aşılama oldum. Çok heyecanlıydım. Ama testler negatif çıkınca çok üzüldüm. İki gündür çok uyuyorum desresyona girdim resmen.
Evet canım. Catlatma ignesinden dolayi.Kızlar bugün bende aşılama oldum akşam kasık ağrısı sıcak basması ve gaz oldu sizdede olmuş uydu bunlar
13. Ve 15. Günü aşılamanın test yaptım saatler sonra hayali çizgi gördüm. Bu sabah başka marka test yaptım onda hayali çizgi bile yoktu. Batı bekleyecez artık. Geçen aylarda ilaç ve iğneden dolayı 5 gün gecikti 6. Gün regl oldum. Bakalım bu ay neler olacak. Kim bilir belki de bir mucize olur. Rabbim isterse her şey olur.Benim de ilkti. Çok yorucu bu süreç sanki hiç bitmeyecek gibi. Eskiden silikte olsa bazen kafam karışabilirdi ama bugun direk tek çizgi. Gölgesi bile yok 2.çizginin.
Evet 12 gün bazı etkiler devam ediyor. Hatta insan kendini hamile bile sanıyor.Kızlar bugün bende aşılama oldum akşam kasık ağrısı sıcak basması ve gaz oldu sizdede olmuş uydu bunlar
Yaa bende kendi kendime döllenme olmuştur belkide diyerek bahane arıyorumEvet canım. Catlatma ignesinden dolayi.
Ne güzel söyledin. Rabbim isterse her şey olur. İsteyen herkese bende dahil nasip etsin inşallah..13. Ve 15. Günü aşılamanın test yaptım saatler sonra hayali çizgi gördüm. Bu sabah başka marka test yaptım onda hayali çizgi bile yoktu. Batı bekleyecez artık. Geçen aylarda ilaç ve iğneden dolayı 5 gün gecikti 6. Gün regl oldum. Bakalım bu ay neler olacak. Kim bilir belki de bir mucize olur. Rabbim isterse her şey olur.
Canım inşallah hamilesindir. Ama daha yeni yapmişsin. 14 gün geçmez böyle kafanj dagitacak oyalayacak başka şeyler bul. Acele etme test yapmakta. Ve bolca dinlen. İnşallah tutmuştur.Yaa bende kendi kendime döllenme olmuştur belkide diyerek bahane arıyorum
Amin inşallah. Her isteyene sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün insan sıfatında hayırlı evlatlar versin rabbim.Ne güzel söyledin. Rabbim isterse her şey olur. İsteyen herkese bende dahil nasip etsin inşallah..