Eskişehir Acıbadem de başladım net fiyatı 11.600 ama ilaçlar ve ekstra işlemler 30 bini geçecek sanırımNerede başladınız tedaviye. Fiyat bilgisi aldınız mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama İlk kez aşılama tedavisi olanlar 2021
- Konu Sahibi hulya7
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşılama #tüpbebek #bebek
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canımEskişehir Acıbadem de başladım net fiyatı 11.600 ama ilaçlar ve ekstra işlemler 30 bini geçecek sanırım
- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 133
- 44
İlaçlar 5 bin tutsa. 17 bin felan eder. 13 bini neler için vereceğiz. Çok fazla bu tutar. Off kafam karıştı.Eskişehir Acıbadem de başladım net fiyatı 11.600 ama ilaçlar ve ekstra işlemler 30 bini geçecek sanırım
İlaçları durumuna göre veriyorlar herkesin kullandığı farklı anladığım kadarıyla. 1 haftada ilaçlar için 5 bin gitti zaten. Bende süreç içinde öğreniyorum artık o yüzden çok bir Bilgim yok şimdilikİlaçlar 5 bin tutsa. 17 bin felan eder. 13 bini neler için vereceğiz. Çok fazla bu tutar. Off kafam karıştı.
- 11 Nisan 2019
- 443
- 122
- 53
- 30
Merhabalar arkadaşlar 2.5 yıldır evliyim başımdan bı kimyasal bı dış gebelik geçti bir türlü bebek sahibi olamadık polikistik var dış gebelikten sonra adetim iyice karıştı muhtelemen yumurtlamada sıkıntı var en son rahim filmi çektirdim doktor sorun yok 6 ay dha olmazsa aşılama yaparız dedi devlet hastanesine devam edicem maddi manevi olarak nelerle karşılaşıcam bilmiyorum bu yolda aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar tecrübelerini yazarsanız sevinirim
- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 29
Canım merhaba geçmiş olsun öncelikle. Ben de dış gebeliği yeni atlattım da. Sonrasında adetim karıştı demişsin ya nasıl oldu? Süresi mi belirsiz oldu uzadı mıMerhabalar arkadaşlar 2.5 yıldır evliyim başımdan bı kimyasal bı dış gebelik geçti bir türlü bebek sahibi olamadık polikistik var dış gebelikten sonra adetim iyice karıştı muhtelemen yumurtlamada sıkıntı var en son rahim filmi çektirdim doktor sorun yok 6 ay dha olmazsa aşılama yaparız dedi devlet hastanesine devam edicem maddi manevi olarak nelerle karşılaşıcam bilmiyorum bu yolda aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar tecrübelerini yazarsanız sevinirim
- 11 Nisan 2019
- 443
- 122
- 53
- 30
Gecikiyor sürekli 2 ay felan olmadığımı biliyorum bu ara biraz dha kısaldı 10 gün felan gecikiyorCanım merhaba geçmiş olsun öncelikle. Ben de dış gebeliği yeni atlattım da. Sonrasında adetim karıştı demişsin ya nasıl oldu? Süresi mi belirsiz oldu uzadı mı
- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 29
Ya anladım canım umarım öyle olmaz. Bu yumurtlama için de kötü beklemek demek ilaçsız oluyordun ama demi?Gecikiyor sürekli 2 ay felan olmadığımı biliyorum bu ara biraz dha kısaldı 10 gün felan gecikiyor
- 11 Nisan 2019
- 443
- 122
- 53
- 30
Kişiye göre değişir canım bende polikistik olduğu için de olmuş olabilir evet bu ay kendi olduYa anladım canım umarım öyle olmaz. Bu yumurtlama için de kötü beklemek demek ilaçsız oluyordun ama demi?
- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 29
Anladım canım tamamdır normalde benim döngüm 28-30 gün şaşmaz inşallah. Geçmiş olsun bi daha yaşamayız umarımKişiye göre değişir canım bende polikistik olduğu için de olmuş olabilir evet bu ay kendi oldu
- 11 Nisan 2019
- 443
- 122
- 53
- 30
Amin inşallah canımAnladım canım tamamdır normalde benim döngüm 28-30 gün şaşmaz inşallah. Geçmiş olsun bi daha yaşamayız umarım