• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk kez aşılama tedavisi olanlar 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar ben bugun emin olmak icin saglik ocagina gidip kan verdim 3 te cikar demisti. Sonucu almak icin gitmedim. E nabizdan bakarim diye. Ama yuklenmemiş nasil ögrenebilirm acaba bilginzi var mi?

Kızlar bugün bende aşılama oldum akşam kasık ağrısı sıcak basması ve gaz oldu sizdede olmuş uydu
Kizlar ben bugun emin olmak icin saglik ocagina gidip kan verdim 3 te cikar demisti. Sonucu almak icin gitmedim. E nabizdan bakarim diye. Ama yuklenmemiş nasil ögrenebilirm acaba bilginzi var mi?
Canim saglik ocagnda yuklemyorlar gidip alman lazim sonucu

Benim de ilkti. Çok yorucu bu süreç sanki hiç bitmeyecek gibi. Eskiden silikte olsa bazen kafam karışabilirdi ama bugun direk tek çizgi. Gölgesi bile yok 2.çizginin.
Kiyamam o duyguyu bilirim ilk asilamamda aynisini yasadim suan ikinci asilama surecndeym beklyorum :/ adet kani gormekten bikanlar ?? Yuzumuz gulsun artik ...

Evet kizlar kan sonucumuda aldim bugun o da negatif malesef. Adet olmadim aşilamadan sonra 16.gunum bugun adeti bekleyip mi gitsem doktora yoksa hemen mi bilemiyorum fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim.

Evet kizlar kan sonucumuda aldim bugun o da negatif malesef. Adet olmadim aşilamadan sonra 16.gunum bugun adeti bekleyip mi gitsem doktora yoksa hemen mi bilemiyorum fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim.
Ben de adet olmadım hala. 16. Gün negatifti test. Ben adeti bekliyorum.2. Ya da 3. Günü gideceğim

Merhabalar, iki yildir bebek istiyoruz eşimle. Geçen ay gonal-f kullandim, yumurtalar güzel gelişti, 12.gun leke geldi. Yerlesmedir diye umutlandim ama adete çevirdi. Spermlerde yavaşlik var, yumurtalarda problem yok. Kimi zaman direk tüp bebek mi denesek diyorum. Emin de olamiyorum. Rabbim güzel bebekler nasip etsin. Yarin muayeneye gidcem:KK43:
sakin umudunu kesme ne olur 😚

Back