- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Ya maşallahDiğer yumurtaların boyu ideal büyüklüğe ulaşmaya yakınsa 2 gün ki dozla büyürler diye öyle yapmıştır bence. Benim 2 taneydi 1 tane de 11 12 cm vardı 2 gün daha kullan o da iadesi büyüklüğe gelir demişti. Zaten aşılamanın olduğu gün bakmıyorlar. Bence öyle bir durum vardır. Çoğul gebelik olmasın diyedir. Benim doktorum 2 gün önce paylaştı. Sadece klomen ile üçüz olmuş mesela :)
Doktoruna güven canim. Demk ki çatlamak üzere bu yüzden gerek gormemistir.Çatlatma iğnesi vurulmadan aşılama dediği için çok üzüldüm ya çatlamazsa benden önce giren hastası da pozitifi görmüşdü aşılama ile
canim üzülme ve sakin fazla birşeyleri arastirma bende öyle yapiyordum ve doktorum bana cok kizdi ve dedi ki ben en iyisini biliyorum bana güvenin diyorduÇatlatma iğnesi vurulmadan aşılama dediği için çok üzüldüm ya çatlamazsa benden önce giren hastası da pozitifi görmüşdü aşılama ile
Korkma canimn demek catlama sevyesine gelmisnondan ,:Ay yap bugün heyecan yaptım . şimdi kontrol den geldim yumurtalar 6 tane idi ama gelişmiş 2 tane idi dozu yükseltme iki gün daha vur pazartesi gel dedi çatlatma iğnesi yapmadan aşılsma yapclmş canım sıkıldı kötü şeyler oluyor sanki
İnşallah hamileyimdir. Sabah ilk idrarla gebelik testi yapacağım. Bu arada bugün de ovülasyon testi yaptım.Normal test ile daha kolay kolay çıkmaz bana kalırsa ama yinedw yapın tabi. Arkadaşım Ovulasyon testiyle öğrenmişti hamileliğini aynı sizin gibi çok çok koyu çıkmıştı hamileliğiniz hayırlı olsun bence inşallah :)
İnşallah.. normal gebelik testinde yarın da çıkmayabilir erken gebelik testi yapmalısınız bence ya da direkt kan verin zaten 15. Gününüzmüş kesin çıkar kan daİnşallah hamileyimdir. Sabah ilk idrarla gebelik testi yapacağım. Bu arada bugün de ovülasyon testi yaptım. Eki Görüntüle 2777716
Yarın gideyim artık acilde kan vermeye. İnşallah vardır bebek.İnşallah.. normal gebelik testinde yarın da çıkmayabilir erken gebelik testi yapmalısınız bence ya da direkt kan verin zaten 15. Gününüzmüş kesin çıkar kan da
İnşallah. Benim de yarın 12. Günüm bakalım ne olacakYarın gideyim artık acilde kan vermeye. İnşallah vardır bebek.
Peki iğne ilaç vs ve aşılamadan sonra bu güne kadar ağrı sancı kramp vs yaşadın mı.İnşallah. Benim de yarın 12. Günüm bakalım ne olacak
Göğüs hassasiyetim var ama bence Progestan etkisi 1. De de olmuştu çünkü. Başka hiçbirşeyim yok salı da adet tarihim zaten bakalımPeki iğne ilaç vs ve aşılamadan sonra bu güne kadar ağrı sancı kramp vs yaşadın mı.
İnşDoktoruna güven canim. Demk ki çatlamak üzere bu yüzden gerek gormemistir.
Bnm de aynıydı keşke yapsaydı rahatlardım Valla sperm testini eşin pazartesi verck o günde olcak aşılama demicanim üzülme ve sakin fazla birşeyleri arastirma bende öyle yapiyordum ve doktorum bana cok kizdi ve dedi ki ben en iyisini biliyorum bana güvenin diyordubende pazartesi günü aşilama olucam bugün saat 12 de catlatma iğnesini vurucam hayirlisi olsun insallah benimde en son birtanesi 19 birtanesi 16mm idi doktor iyi dedi .. fazla gelismesinide istemiyorlar cogul gebeligi engellemek icin
İnş canımKorkma canimn demek catlama sevyesine gelmisnondan ,:)
Aşılamadan bir kaç gün sonra sol kasık ağrısı başladı. Alt kısmı ağrımaye başladı. Yatakta dönerken bile ağrı ve sancı hissediyordum. Sonra 1-2 gün fazla ağrı olmadı.aşılamanın 12. Gününden beri sabah bulantısı ve nadir de olsa baş dönmem oldu. Gögüs uçları sızlıyor ve gögüslerimde mavi damar belirgin. Karın ağrımda var son üç gündür.Bilemiyom psikolojik mi. Ama regl öncesi ağrı yaşayan biri de değilim hiç. Rabbim hayırlısını versin.Göğüs hassasiyetim var ama bence Progestan etkisi 1. De de olmuştu çünkü. Başka hiçbirşeyim yok salı da adet tarihim zaten bakalımSizde var mu herhangi bir belirti
İnşallah.. inşallah güzel haberleri duyursun Rabbim önce sizi sonra bana ve isteyen herkeseAşılamadan bir kaç gün sonra sol kasık ağrısı başladı. Alt kısmı ağrımaye başladı. Yatakta dönerken bile ağrı ve sancı hissediyordum. Sonra 1-2 gün fazla ağrı olmadı.aşılamanın 12. Gününden beri sabah bulantısı ve nadir de olsa baş dönmem oldu. Gögüs uçları sızlıyor ve gögüslerimde mavi damar belirgin. Karın ağrımda var son üç gündür.Bilemiyom psikolojik mi. Ama regl öncesi ağrı yaşayan biri de değilim hiç. Rabbim hayırlısını versin.
Amin canım. Sen de dualarımdasın. Rabbim tez zamanda bizlere oldu sevincini yaşatsın.İnşallah.. inşallah güzel haberleri duyursun Rabbim önce sizi sonra bana ve isteyen herkese
Benim aşılama 4. Gün şimdi kasık agrıma uyandım yaaGöğüs hassasiyetim var ama bence Progestan etkisi 1. De de olmuştu çünkü. Başka hiçbirşeyim yok salı da adet tarihim zaten bakalımSizde var mu herhangi bir belirti
evet cnm aynenBnm de aynıydı keşke yapsaydı rahatlardım Valla sperm testini eşin pazartesi verck o günde olcak aşılama demi
Kasık agrılarınız oluyor mı50 kullandim ben
Neden dusuk oldu acabaa ?Ben varımilk aşılamada pozitif gördüm, fakat 9 haftalık düşük yaptım, dun ikinci aşılama için iğneye basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?