Aşılama İlk kez aşılama tedavisi olanlar 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya maşallah

Çatlatma iğnesi vurulmadan aşılama dediği için çok üzüldüm ya çatlamazsa benden önce giren hastası da pozitifi görmüşdü aşılama ile
canim üzülme ve sakin fazla birşeyleri arastirma bende öyle yapiyordum ve doktorum bana cok kizdi ve dedi ki ben en iyisini biliyorum bana güvenin diyordu bende pazartesi günü aşilama olucam bugün saat 12 de catlatma iğnesini vurucam hayirlisi olsun insallah benimde en son birtanesi 19 birtanesi 16mm idi doktor iyi dedi .. fazla gelismesinide istemiyorlar cogul gebeligi engellemek icin

Korkma canimn demek catlama sevyesine gelmisnondan ,:)

İnşallah hamileyimdir. Sabah ilk idrarla gebelik testi yapacağım. Bu arada bugün de ovülasyon testi yaptım.

İnşallah.. normal gebelik testinde yarın da çıkmayabilir erken gebelik testi yapmalısınız bence ya da direkt kan verin zaten 15. Gününüzmüş kesin çıkar kan da
Yarın gideyim artık acilde kan vermeye. İnşallah vardır bebek.

Peki iğne ilaç vs ve aşılamadan sonra bu güne kadar ağrı sancı kramp vs yaşadın mı.
Göğüs hassasiyetim var ama bence Progestan etkisi 1. De de olmuştu çünkü. Başka hiçbirşeyim yok salı da adet tarihim zaten bakalım Sizde var mu herhangi bir belirti

Bnm de aynıydı keşke yapsaydı rahatlardım Valla sperm testini eşin pazartesi verck o günde olcak aşılama demi

Göğüs hassasiyetim var ama bence Progestan etkisi 1. De de olmuştu çünkü. Başka hiçbirşeyim yok salı da adet tarihim zaten bakalım Sizde var mu herhangi bir belirti
Aşılamadan bir kaç gün sonra sol kasık ağrısı başladı. Alt kısmı ağrımaye başladı. Yatakta dönerken bile ağrı ve sancı hissediyordum. Sonra 1-2 gün fazla ağrı olmadı.aşılamanın 12. Gününden beri sabah bulantısı ve nadir de olsa baş dönmem oldu. Gögüs uçları sızlıyor ve gögüslerimde mavi damar belirgin. Karın ağrımda var son üç gündür.Bilemiyom psikolojik mi. Ama regl öncesi ağrı yaşayan biri de değilim hiç. Rabbim hayırlısını versin.

İnşallah.. inşallah güzel haberleri duyursun Rabbim önce sizi sonra bana ve isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…