• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk gece

Hatta kadinlarin erkeklerden daha fazla zevk aldigi da bilimsel olarak kanitlanmis bir durum
Başlarım öyle bilime
Bana niye işlemiyor bu bilim acaba?
Seksten zevk almak,o ne ki??? :KK53:
Şunu da iliştirmezsem olmaz yine

Eklentiler

• 142441263654e6cfdcbee96_big.jpg
    142441263654e6cfdcbee96_big.jpg
    227,2 KB · Görüntüleme: 162
Başlarım öyle bilime
Bana niye işlemiyor bu bilim acaba?
Seksten zevk almak,o ne ki??? :KK53:
Şunu da iliştirmezsem olmaz yine
hahaha güldürdün beni yaa bende burada yazanları okuyorum yok organzm oldum yok şöyle böyle nasıl oluyorlar ben olamıyorum diye düşünüyorum
xenforo-smilies-kk45.gif

Bizler sex yapmayi ogrenmeden cocuk yapmaya kalktigimiz icin sonrada cocuklardan vakit bulup o ise vakit ayiramadigimiz icin kimimiz kuru kuru sex yapiyoruz geciyo omur ):
Kuzum kaç çocuğun var maşallah ❤ hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsin inşallah ❤

Yanlış bilgi vermeyelim. Kadınlar erkekler kadar sık sık orgazm olmak istemeyebilir ama kadın bir defa yeterince uyarılmışsa arka arkaya defalarca orgazm olabilir. Bunu da erkekler yapamaz mesela. Bir de erkekler her an hazır olamazlar ama kadınlar teknik olarak orgazm olmaya her an hazırdır, sadece beyindeki kısıtlamalar bunu engeller.

Ayip kacacak belkide :) biz kadinlarin duygularina uyarilmasinA bagli zaten.. erkekler icin bi delik olmasi yeterli oluyo sanki...duyguyla isleri yok adamlarin gibi.. beyinlerini kontrol edebiliyolar.. kadinlar duygusal olarak birlesmek isterken erkekler icin tende birlesmek yeterli oluyor.. tabiiki istisnalar vardir : )

Back