- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
- Konu Sahibi Soguksever
Inşallah esin anlayışlı davranır da aslan kesilmez
EDIT : Çünkü sen suan ürkek bi ceylan gibisin
EDIT : Çünkü sen suan ürkek bi ceylan gibisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de pembe bişey gelmişti kanama kanama diye inliyorlar ya, hani turk filmlerinde kadinlar bileklerini kesip carsafa surtuyorlar ya ne alaka anlamadim ulen bizde niye ole kanama olmadi aceba biz mi sorunluyuz neyiz aahshhshvalla korkacak hiç birşey yok yeni evliyim sana çok net söylüyorum bak. Evlenmeden önce beceremem korkusu vardı ne yalan söyleyeyim . İlk geceyi otelde geçirdik çünkü o şehirde evimiz yoktu. Odaya girdik ama ben ölüyorum korkudan filan değil o gelinlik her yerimi öyle çizdi öyle ağırdı ki sana anlatamam. Zorla soyundum o saçımdaki 100 tane tokaya ne demeli yarabbimmm Neyse biz birinci denemede başardık o an allahım bu muymuş dedim ya bu mu millet konuşup duruyordu bunun için mi dedim ayrıca bu kanaman çok olur ağrı vs şeyleri de yalan valla bak benim kanamam olmadı böyle hiç net kan görmedik afedersin hani adet olmadan öyle pembe leke olur ya öyle oldu işte boşuna kendini hırpalama valla güzel bişey şimdi ben zevk alma çabasındayım sende öyle olacaksın
Ha bi de o var.Nedeni evet toplum baskısı. Çok ayıp, aman dikkat et vs vs. diye büyütüldük. Sende okuma artık öyle şeyler. Ayrıca şu ilk gece olayı de bana hep saçma gelmiştir. İmzayı attın, hemen o gece hoooppp ver elini yatak.
2. gece olur, 3. gece olur.. aceleye gerek yok, kadın erkek ne zaman hazır hissederse o zaman olmalı.
hahaha bilemeyeceğim ama görümcemde olmuş otelde yatak kirlenmiş o söylemişti banaBende de pembe bişey gelmişti kanama kanama diye inliyorlar ya, hani turk filmlerinde kadinlar bileklerini kesip carsafa surtuyorlar ya ne alaka anlamadim ulen bizde niye ole kanama olmadi aceba biz mi sorunluyuz neyiz aahshhsh
Yaaa ahhahahahaha bilemeyeceğim ama görümcemde olmuş otelde yatak kirlenmiş o söylemişti bana
yaaa yatak leke olduğu için yatağı ters çevirmişler bana yanına çarşaf al dedi ben almadım birşey olmadı hahah ama annem bu konuda tek bir cümle kurdu oda bu kılcal damarla alakalı demiştiYaaa ahhaha
Abartmis bence.
bende evlenmeden okuyordum sonra allahım böyle giderse bu konular yüzünden olacağım diye düşündüm okumayı bıraktım evlendim şuan hala okuyorum nedense yaa ayrıca ağrı filan olmuyor yani hep hayal ürünü bunlarTam benlik konu
Canım bak benim kadar korkan insan olmasın..
Hatta aynı senin gibi ıpır zıpır vajinusmus konularını hatmetmiştim..
Sonuç evlendim ilk gece korkudan erken adet oldum..
Hatta kurtuldum diye sevindim o gece .
İşler istediğim gibi gitmedi 2 gün geldi kanamam sonra durdu meğer adet degılmiş korkudan salmışım kendimi
Daha sonra ki denemeler ise kan ter içinde yapamıycam diyip gözyaşı içinde geçti
15 gün sonra anca oldu , ne kanamam oldu ne bişey ..
Bu konuları merak etmeyin kızlar , deli misiniz ayol vaji konuları okuyorsunuz ..
Kendi kendimi vajinusmus yapıyordum az kalsın..
bende evlenmeden okuyordum sonra allahım böyle giderse bu konular yüzünden olacağım diye düşündüm okumayı bıraktım evlendim şuan hala okuyorum nedense yaa ayrıca ağrı filan olmuyor yani hep hayal ürünü bunlar
hahah yemin ederim bende okuyordum bir ara ya ne alaka manyak mıyım diyip kapatıyorum sonra yeniden . Allahım birde hamilelik konuları . hastalığım yeni bitti ayrıca ilaç kullanıyorum ve kendimi acaba hamileyimiym yarabiim demekten alamıyorum sence kafayı mı yedimAynen agrı fln yok bende deneme çalışmalarında biraz yanma olmuştu o kadar
Bende kızlık zarı diktirme konularını okuyorum amaçsızca bu aralar
Nasıl işlemişse bilinç altımıza kopamıyoruz zardan