• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk gece

Binlerce yildir kadinlar ve erkekler ureme icguduleriyle sevisiyorlar , nasil acikip yemek yiyorsaniz icgudusel olarak da sevisebiliyor olmaniz lazim
Hem gayet de zevkli bir olay
Bu kadar korkmanizin sebebi toplumsal baskilar
Bi kere kafanizda normal bir olay oldugunu oturtun , yemek yemek su icmek sevismek tuvalete gitmek vs..

Mesela bende bu kadar normal ve hayatin dogal akisinda olan bir olaydan kadinlarin korkmasini anlayamiyorum , yemek yemekten korkuyor musunuz? Korkmiyorsaniz sevismekten de korkmayin
Ayrica onemli olan esiniz degil once sizin mutlulugunuz , bu eylemde amac iki kisinin de zevk almasidir

Siz once normal birsey oldugunu kabullenin sonrasi zaten kolay

Hala bunu düşüneneler var mı ya gerçekten garip geliyor bana. Gayet normal bişey bu yemek yemek su içmek gibi. Abartılması büyütülmesi çok saçma. Korkma hiçbirşey olmuyor,gayet keyifli bi eylem.

Gören de ilk gece denilen şey "kurban edilme ayini" falan sanır.
Hep ailelerin ve toplumun yarattığı psikolojin baskıdan zaten kadınlar uğraşıyor bu vajinismus denen illetle.
Korkma arkadaşım.
Ilk gece diye adlandırılan şey eşin ve senin tenlerinizin buluşup bir bütün olma olayından ibaret. Ve bu okadar doğal ki hayvanlar bile yapıyor hesap et ;)

valla korkacak hiç birşey yok yeni evliyim sana çok net söylüyorum bak. Evlenmeden önce beceremem korkusu vardı ne yalan söyleyeyim . İlk geceyi otelde geçirdik çünkü o şehirde evimiz yoktu. Odaya girdik ama ben ölüyorum korkudan filan değil o gelinlik her yerimi öyle çizdi öyle ağırdı ki sana anlatamam. Zorla soyundum o saçımdaki 100 tane tokaya ne demeli yarabbimmm:KK14: Neyse biz birinci denemede başardık o an allahım bu muymuş dedim ya bu mu millet konuşup duruyordu bunun için mi dedim :eek: ayrıca bu kanaman çok olur ağrı vs şeyleri de yalan valla bak benim kanamam olmadı böyle hiç net kan görmedik afedersin hani adet olmadan öyle pembe leke olur ya öyle oldu işte:lülülü: boşuna kendini hırpalama valla güzel bişey şimdi ben zevk alma çabasındayım sende öyle olacaksın :KK45:

Nedeni evet toplum baskısı. Çok ayıp, aman dikkat et vs vs. diye büyütüldük. Sende okuma artık öyle şeyler. Ayrıca şu ilk gece olayı de bana hep saçma gelmiştir. İmzayı attın, hemen o gece hoooppp ver elini yatak. :KK45:
2. gece olur, 3. gece olur.. aceleye gerek yok, kadın erkek ne zaman hazır hissederse o zaman olmalı.

valla korkacak hiç birşey yok yeni evliyim sana çok net söylüyorum bak. Evlenmeden önce beceremem korkusu vardı ne yalan söyleyeyim . İlk geceyi otelde geçirdik çünkü o şehirde evimiz yoktu. Odaya girdik ama ben ölüyorum korkudan filan değil o gelinlik her yerimi öyle çizdi öyle ağırdı ki sana anlatamam. Zorla soyundum o saçımdaki 100 tane tokaya ne demeli yarabbimmm:KK14: Neyse biz birinci denemede başardık o an allahım bu muymuş dedim ya bu mu millet konuşup duruyordu bunun için mi dedim :eek: ayrıca bu kanaman çok olur ağrı vs şeyleri de yalan valla bak benim kanamam olmadı böyle hiç net kan görmedik afedersin hani adet olmadan öyle pembe leke olur ya öyle oldu işte:lülülü: boşuna kendini hırpalama valla güzel bişey şimdi ben zevk alma çabasındayım sende öyle olacaksın :KK45:
Bende de pembe bişey gelmişti kanama kanama diye inliyorlar ya, hani turk filmlerinde kadinlar bileklerini kesip carsafa surtuyorlar ya ne alaka anlamadim ulen bizde niye ole kanama olmadi aceba biz mi sorunluyuz neyiz aahshhsh

Nedeni evet toplum baskısı. Çok ayıp, aman dikkat et vs vs. diye büyütüldük. Sende okuma artık öyle şeyler. Ayrıca şu ilk gece olayı de bana hep saçma gelmiştir. İmzayı attın, hemen o gece hoooppp ver elini yatak. :KK45:
2. gece olur, 3. gece olur.. aceleye gerek yok, kadın erkek ne zaman hazır hissederse o zaman olmalı.
Ha bi de o var.
Illa ilk gece olacak.
Adet yerini bulacak.
Yahu millete ne anlamıyorum.
Ister ilk gece olur ister daha evvel isterseler çok sonra.

Bende de pembe bişey gelmişti kanama kanama diye inliyorlar ya, hani turk filmlerinde kadinlar bileklerini kesip carsafa surtuyorlar ya ne alaka anlamadim ulen bizde niye ole kanama olmadi aceba biz mi sorunluyuz neyiz aahshhsh
hahaha bilemeyeceğim ama görümcemde olmuş otelde yatak kirlenmiş o söylemişti bana

Canim sakin ol oncelikle ..stres olmamaya çalış .bak ben stres oldum 15 gün olmadı kasıldım.sonra kendi kendimle konautum bu iş vajinusmusa doğru gidiyordu .dedim sakın ol.yapabilirsin .bu şekilde telkinlerde bulundum.rahat olmak çok önemli zaten sonra nasıl oluyor anlamıyorsun:)

Bence bu işin bir standardı yok. Başkasında zor oldu diye sendede zor olmaz ya da kolay oldu diye kolay..
sen psikolojik açıdan kendini rahatlarmaya bak. Sonuçta ilk gece diye kimse ayılıp bayılmıyor bi şekilde geçip gidiyor işte.
Bol zevkli sevişmeler dilerim :KK76:

Tam benlik konu :KK53:

Canım bak benim kadar korkan insan olmasın..
Hatta aynı senin gibi ıpır zıpır vajinusmus konularını hatmetmiştim..

Sonuç evlendim ilk gece korkudan erken adet oldum..
Hatta kurtuldum diye sevindim o gece .:olamaz:

İşler istediğim gibi gitmedi 2 gün geldi kanamam sonra durdu meğer adet degılmiş korkudan salmışım kendimi :rapci:

Daha sonra ki denemeler ise kan ter içinde yapamıycam diyip gözyaşı içinde geçti :skandal:

15 gün sonra anca oldu , ne kanamam oldu ne bişey ..

Bu konuları merak etmeyin kızlar , deli misiniz ayol vaji konuları okuyorsunuz ..

Kendi kendimi vajinusmus yapıyordum az kalsın..

Tam benlik konu :KK53:

Canım bak benim kadar korkan insan olmasın..
Hatta aynı senin gibi ıpır zıpır vajinusmus konularını hatmetmiştim..

Sonuç evlendim ilk gece korkudan erken adet oldum..
Hatta kurtuldum diye sevindim o gece .:olamaz:

İşler istediğim gibi gitmedi 2 gün geldi kanamam sonra durdu meğer adet degılmiş korkudan salmışım kendimi :rapci:

Daha sonra ki denemeler ise kan ter içinde yapamıycam diyip gözyaşı içinde geçti :skandal:

15 gün sonra anca oldu , ne kanamam oldu ne bişey ..

Bu konuları merak etmeyin kızlar , deli misiniz ayol vaji konuları okuyorsunuz ..

Kendi kendimi vajinusmus yapıyordum az kalsın..

bende evlenmeden okuyordum sonra allahım böyle giderse bu konular yüzünden olacağım diye düşündüm okumayı bıraktım evlendim şuan hala okuyorum nedense yaa:skandal: ayrıca ağrı filan olmuyor yani hep hayal ürünü bunlar:KK48:

Bu kadar çok düşünür kafaya takarsanız sıkıntı yaşarsınız zaten. Bi şeyi de "amaan zamanı gelince yaşanır dünyada tek yaşayan ben değilim ya" diye düşünseniz dert tasa kalmayacak :D

bende evlenmeden okuyordum sonra allahım böyle giderse bu konular yüzünden olacağım diye düşündüm okumayı bıraktım evlendim şuan hala okuyorum nedense yaa:skandal: ayrıca ağrı filan olmuyor yani hep hayal ürünü bunlar:KK48:

Aynen agrı fln yok bende deneme çalışmalarında biraz yanma olmuştu o kadar :KK76:

Bende kızlık zarı diktirme konularını okuyorum amaçsızca bu aralar :süslü:

Nasıl işlemişse bilinç altımıza kopamıyoruz zardan :KK70:

Aynen agrı fln yok bende deneme çalışmalarında biraz yanma olmuştu o kadar :KK76:

Bende kızlık zarı diktirme konularını okuyorum amaçsızca bu aralar :süslü:

Nasıl işlemişse bilinç altımıza kopamıyoruz zardan :KK70:
hahah yemin ederim bende okuyordum bir ara ya ne alaka manyak mıyım diyip kapatıyorum sonra yeniden . Allahım birde hamilelik konuları . hastalığım yeni bitti ayrıca ilaç kullanıyorum ve kendimi acaba hamileyimiym yarabiim demekten alamıyorum sence kafayı mı yedim:oha:

Back