- 9 Ağustos 2023
- 3.075
- 6.513
E tamam daha ne uzatıyor yaEvlenmeden önce sordu bakireyim dedim zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E tamam daha ne uzatıyor yaEvlenmeden önce sordu bakireyim dedim zaten
Kızlar geçen hafta evlendim bakireyim ilk gecemde kan gelmedi eşim de şüphelenir gibi oldu 3 4 kere daha yaptık yine gelmedi başına böyle bir şey gelen var mı eşleriniz basıl karşıladı hastaneye gitmek de istemiyorum korkuyorum hastaneye gitmek isterse gitmeli miyim kimseyle ilişkiye girmediğimi söyledim ona
Benim ilkinde normal kanadı ama bir keresinde benim de öyle olmuştu.resmen cinayet işlenmiş gibiydi.hiç kanamadı diyenler bana çok uzak geliyor o yüzden.Ay valla bak ben de benzerini yaşadım. Eşimle o zamanlar sevgiliydik ve kendisi aşşırı nazik davranmasına rağmen çarşaf çarşaf kanadım kendi de korktu ben de korktum reglken sevişmeye çalışıyor gibiydim ve berbat bir durumdu. Kimse yaşamaz umarım çok utandırıcı. Eşimle aramızda asla bekaret konusu olmamıştı normal bir şekilde ilişkimizi yaşıyorduk sadece. Yok ilkim sonumsun kara toprağımsın falan baya cahiliyeden kalma resmen.
Çok bireysel düşünmüşsün aynı aileden bile birinde oluyor birinde olmuyor yaşanılabilir bir durum.Benim ilkinde normal kanadı ama bir keresinde benim de öyle olmuştu.resmen cinayet işlenmiş gibiydi.hiç kanamadı diyenler bana çok uzak geliyor o yüzden.
Kızlar geçen hafta evlendim bakireyim ilk gecemde kan gelmedi eşim de şüphelenir gibi oldu 3 4 kere daha yaptık yine gelmedi başına böyle bir şey gelen var mı eşleriniz basıl karşıladı hastaneye gitmek de istemiyorum korkuyorum hastaneye gitmek isterse gitmeli miyim kimseyle ilişkiye girmediğimi söyledim ona
En azından performansı iyi.ne medeniler okuyoruz buralarda s.ki kalkmayanHanımlar maalesef bu kızın da içide yaşadığı aile bu.
Kocası öküz evet ve hatta bir çok kadınla da yaşamıştır bunu zaten ama karısı bakire olsun isteyenlerden.
Konu sahibesi de bu duruma gayet alışık, tepki koyabilecek durumda degil.
Kocası da bunu başına kakacak birisi belli ki. Adam bildiginiz canavar. Bu kız da bunu boşamaz zaten.
Konu sahibesi istersen bir jinekologa git, salak kocanı o ikna eder belki.
Suç mu? Size her şey müstahak.
Suçlu olduğunu öyle bir kabullenmişsin ki ne desek boşBenim ne suçum var şu an hala olayın etkisindeyim genç bir kızım böyle bir şeyi beklemiyordum siz olsanız ne yapardınız onu sormaya heldim
İlki o olayım istiyordu o yüzden kan gelmesine bağladı bunu sonradan ilkim olmadığını düşündü hastaneye gitmek istiyor şimdi deYalnız üstüne düşününce çok garip geliyor. İnsan canı ister o an şehvete gelir sevişir falan, siz sırf kanasın diye görev icabı sevişmişsiniz. O an ne düşünüyordun haydii kana kanaaa falan mı. Hele eşin ne düşünerek yaptı merak ediyorum gerçekten çok saçma.
Canım ya bu konuyu ya da buna benzer bir kk konusunu aç okut. Gerçek kadın yorumlarını gerçek kadınların yaşadıklarını görsün. Bak ne demişiz, kimisi çarşaf çarşaf kanamış kimisi hiç kanamamış ve bu normalmiş. Kendi hesabını ele vermeden gerçek hayatı görmesini sağla burdan. Hastaneye giderek değil. Hastaneye gitmeden hala inanmıyorum şüpheciyim diyorsa da bas tekmeyi gitsin. İkna etmek zorunda olman bile hata ki hastane diye direten biriyle olman çok daha büyük bir hata olur.İlki o olayım istiyordu o yüzden kan gelmesine bağladı bunu sonradan ilkim olmadığını düşündü hastaneye gitmek istiyor şimdi de
Kurtulmak istiyosan bu iğrenç zihniyetli adamı boşaYani evet olmadığını söylüyor ben ona inanıyorum kan gelmedi niye gelmedi falan dedi imalı bi şekilde baktı gözlerime kimseyle olmadım dedim o gündür şüpheci yaklaşıyor doktora gidip kurtulsam mı diye düşündüm
Sen onun ilki misin ?İlki o olayım istiyordu o yüzden kan gelmesine bağladı bunu sonradan ilkim olmadığını düşündü hastaneye gitmek istiyor şimdi de
Sormadi bileEşiniz nasıl tepki verdi kan gelmemesine
Bilmiyorum o evet dedi ben de sorgulamıyorum önceden de bir şey yaşamış olsa bile pek umursamamSen onun ilki misin ?
İlki o olayım istiyordu o yüzden kan gelmesine bağladı bunu sonradan ilkim olmadığını düşündü hastaneye gitmek istiyor şimdi de
Yahu hayır tabikide benim öyle bi amacım yok ama daha önce ilişki yaşamadım kan gelmediği için inanmadı doktora gidip gitmemekte size danışmak istedim kan gelmeyen var mı diye de sormak istedim"İlkin olayım" cümlesinin altında "İlk ben becerdim" diye böbürlenme yatar, unutmayın.
Bir adamın ilk bilmem naptığı kadın olmak mı isteğiniz gerçekten?
Varmış yorumlarda gördüğünüz gibi. Gitmeyin çünkü birinin kendine yapabileceği en büyük saygısızlıklardan biri de dendi.Yahu hayır tabikide benim öyle bi amacım yok ama daha önce ilişki yaşamadım kan gelmediği için inanmadı doktora gidip gitmemekte size danışmak istedim kan gelmeyen var mı diye de sormak istedim
O bakir miydi ve bunu nasıl kanıtlayacak?Ama bu seferde gitmezsem ileride yüzüme vurabilir bakire değildin evlendiğimizde diye
Benim en yakın arkadaşımın ilk ilişkisinde kanaması olmadı hemen beni aradı hatta. Çok fazla kafasına taktı. Eşi lise terk doğuda yetişmiş, istanbula ilk kez arkadaşımı görmek için gelmiş biriydi. O bile bir kere sormamış sorun etmemiş. Ki genelde arkadaşımın eşinin profilinden beklenir böyle çağdışı hareketler. Nasıl bir hanzoyla evlendiğinizi bu örnekle ölçüp tartın. Sözüne inanacak, bu davranışı mahkemeye verseniz boşanma sebebi bu arada. Kendi değerini bil sen kendi değerini bilmezsen kocan hiç bilmez canı isterse yüzüne vurur canı isterse aldatır. Doktora git dese gidecek misin bide kafayı yiycemYahu hayır tabikide benim öyle bi amacım yok ama daha önce ilişki yaşamadım kan gelmediği için inanmadı doktora gidip gitmemekte size danışmak istedim kan gelmeyen var mı diye de sormak istedim