inşallah gelirsiniz canım konyayı gezdiririz size eşinde biliyordur güzeldir konya gerçi askerlik psikolojisiyle nasıl göründü gözüne bilmem ama!!canım ben de pek giydirmem alıştırmadım artık çıtçıtlı askılı bodyler giyiyor sadece yinede sıcaktan uyuyamıyor yavrum.sen de çok giydirme canım nasıl alışırsa öyle gidiyor çabuk hastalanır sonra.bende almanyada teyzem var sürekli msn de konuşuruz seni anlattım görmeyi çok istiyorum diye teyzem kıskandı valla..sahi canım msn de görüşsek ne iyi olur de mi?
avukat arkadaşımı aradım ama şuanda çok geç kaldığımı doğum sonrasında hemen raporu alıp belgelendirmem gerektiğini söyledi.hangi dr meslektaşını kötüleyip verir ki birbirini atmaz yanii..ama başhekime gideceğim ağzıma ne gelirse artık en azından başka kişilere yapmasınlar..
kırkın çıkınca adet oldun mu canım sen?dün adet olmuşum ben 7-8 ay olmazsın süt korur filan diyorlardı hiç de öyle olmadı valla.rüyamda ne göreyim hamile kalmışım ağlıyorum Allahım ben ne yapacağım şimdi bunu zor doğurdum ağlıyorum ağlıyorum bir uyandım çok şükür dedim yaaa..düşünsene bi Allah korusun daha kendime gelemeden.dr um spral da takmam yaran çok kötü en az 6 ay geçmesi gerekiyor dedi.bakalım artık hayırlısı...
ben sezeryen oldumbenneyaptımki
dr bna 40 çıkmasını bekle demişti:mymeka:
ama biz beklemediktabiii bişide olmadı vallaa.s.
msn adresi verebiliyormuyuz buradan bilgin var mi varsa veririm eklersin cok isterim gorusmek su avukat olayina uzuldum gec kalmana yanlarina kar kaldi adilerin sana ve kimbilir kimlere yaptiklari git bashekime adam yemez ya belki iyi biridir ...adet olayina gelince olmadim be gulum nerde 46 gunluk olduk tik yok sence olur mu dersin ne guzel kirli kan cikti icinden 9ay birikiyor kilo bile vermissindir oh ne guzel aman dikkat et kazaya kurban gitme ruyan cikmasin aglamak gulmek demek guleceksin demek guzel ruya ,,,,,spral takma bence iltahap falan oluyormus ilerde esin korunsun herseyi kadindan beklemesinler degil mi?teyzesi yarin asimiz var ilk asi bakalim ne yapicak kuzum ebesi calpol verdi atesi agrisi olur diye nasil bir ilac asi saat 10 da gitmeden mi icireyim sonrami bilgin var mi ? su msn olayinida ogrenelim goruselim ya :içelim:
canim ya gecmis olsun off cok acir ya bak madem mantar oldu agzi gogsunu karbonatli su ile sil her emzirmeden sonra birde gogsune hani tahinin uzerinde yag birikir ya kavanozda o yagi bi minik kaba al sur arada gercek zeytinyagi sur bakkalda hani cokomel satilirya plastik kutusu vardir isye onlari gogsune kapa sutyeninle temas etmesin gogus ucun hem hava alir iyilesir pompan yokmu bari sutu oyle cekerdin gogsunden ac kalmazdi cocuk ben birde aventin kremini kullandim acisini aldi dun asi yokmus genel kontrolmus 8.haftada olucakmiz unutmadan doktor bana dogum kontrol ilaci verdi adi MICRONOR emzirirkende kullanabilirmisim hic bir yan etkisi yokmus kiloya taktim aynaya bakmak istemiyorum kiyafetlerim olmuyor ya sinir oluyorum sorma gr gr gidiyor anca bak yukarida sohbet odalari var sende onlinesin oraya gel sohbet ederiz optumnuraycım canım ya kusura bakma yazamadım benimki geceyi gündüzü karıştırır oldu feleğim şaştı valla!!göğüslerim çok kötü yara emzirmek istemiyorum kendimi geri çekince sanırım sütüm gitti yavrum açlıktan bas bas bağırıyor uyutmuyor gündüz de baygın düşüyoruz ikimizde.benim göğsümdeki yaralardan oğlumun ağzındada çıktı beyaz beyaz büyük ihtimal mantar yarın dr a gideceğiz ikimizde.beyaz yaranın dışında meme başım kopacak her tarafı kanıyor emdirirken çığlık çığlığa çocuk suratıma bakıyo ama garibim aç ne yapsın emmek zorunda.aşıyı oldunuz heralde ..inşallah ateşi çıkmamıştır.ikinci aşınızdı pek ateş yapmaz ama her çocuğun bünyesi aynı olmuyormuş..yarın dr um ne diyecek çok merak ediyorum benim adet gibi değil ya öyle çok gelmedi ben adet olunca 2 paket orkid biterdi bu sefer toplasan 1 ped dolmadı 3 gün sürdü.öyle kilo da veremedim senin de benim gibi kilo takıntın oluşmuş ama haklıyız ya hiç kıyafetim olmuyor pantolonlarımdan sadece 1 tanesi oluyor tişörtlerim göğüsten aşağı inmiyor gezmeye gideceğimde deliriyorum yaa...bir an önce kiloma dönmek istiyorum bir taraftan sütüm az diye ne bulursam vicdan azabıyla yiyorum ne olacak bu halim bilmem??:sm_confused:
canım benim java programıyokmuş onu bi yükleyim nasıl giriyoruz oraya
bilmem benim kisma mesaj olarak yaz profile deneyelim ay sorma benim bilgisayara bir virus bulasmis sayfalar bir zor aciliyor sorma yavasladi bilgisayar format atilmasi lazim sanirim sohbet odasina ondan girmedi uyuz makina senin gogsun nasil oldu dediklerim iyi gelebilr dene ama bir pompa al zaten ise bslayinca lazim olucak sana
:dance:
canım hiç sevmiyorum format işini ne varsa gidiyor tekrar yükle oooo.bizim de eşim flaş belleği okula götürüyor gelince virüs bulaşıyo uğraş dur..
canım göğüs pompam var manuel medella elektrikli olanından ama o daha çok acıtıyor..ha bu arada bugün dr a gittik önce çocuk dr umuza yaralar için bir damla verdi göğsüme lansinoh diye bir krem verdi.oğlumun gelişimi iyi teyzesi.geceleri 1 defa mama verebilirsin dedi.devletin yapmadığı prevenar ve rotarrx diye aşılar varmış eczaneden alın yapalım dedi.sonra kulak burun boğaza gittim bedemciklerim kabarmıştı çok kötü olmuş dedi antibiyotiksiz geçmez dedi.emzirirken kullanabilirsin dedi.neyse en sonunda kadın doğuma gittim dr um muayene etti oda ayrı bir acı bağıra bağıra senağlama kötü doğum olunca bu 4.kontrol.iltihap enfeksiyon oluşmuş ağrım bu nedenleymiş.(ilişkideki ağrı da)
kbb dr unun yazdığı antibiyotiği emzirirken kullanamazmışım :1no2:başka bi antibiyotik yazdı. anlayacağın akşama kadar hastanede bir oraya koştur bir buraya....
masallah emire benim kizda yemekte iyi ama gunduz uykusu cok az kucagindasa uyuyor yoksa yerine yatir kalkiyor ,suluk gibi kucagimdan inmiyor babada bile durmuyor ne yapiyim arkadasim ,akil ver hani bizim annis varya kizini kucak aliskanligindan kurtarmis sagolsun tavsiyelerini uyguladim bu cadiya sokmedi nasil agliyor almazsan bir gor kanli yaslar dokuyor oksurme numaralari nefes alamiyor numaralari mecburen aliyorum susuyor yemek yiyecek vaktim kalmiyor kucagimda yapisik kene gibi nasil ozendik ona oda dosedik gor bayilirsin daha 5 kez girmedik odaya yetmedi odamizada besik aldik orada yatiyor cani istedimi bir feryat hadi aliyoruz yataga nasil mutlu bizim yatakta daldimi besige koyuyoruz kari koca oynuyor bizimle maymun etti sokakta gezicek hanim eve yaklastikmi yaslar gozlerinden karsiya fiskiriyor offf ya ne yapicam ben daha 50gunluk cok mu kucuk dersin duzene girmesi icin ama boylede vaktim kalmiyor birde surekli memede bulsa 100 defa emicek gunde gaz sorunu bitti sukur sana gecmis olsun ya ne cektin canim benim aman kullan ilaclarini bugun kitapta okudum iltihap gecince dikislere badem yagi sur nemlensin agrindada buz torbasi koyman iyiymis birde soguk suyla yikiycakmisin sirtuzeri cok yatmayin diyordu keske epidural sezaryan olsaydin dikisim belli bile degil benim.Gogsunde cabuk iyilesse bari 2 kez oldum unutamam o aciyi acik yara gibi cok acin olursa PARSETAMOL al agri kesici bana dr vermisti hamilelikte bile kullandim guvenli ilisideki agrinin nedeni vajenin islakigini kabetmesiymis dr evelki gun bana sade parfumsuz vazelin kullan nemlensin dedi zamanla islaklik duzelecekmis bir dogumda koptuk yarim insan olduk 2.de allah kerim degil mi opyorum emirle seni hadi iyi bak kendinede oglunada gececk bu zor gunlerimiz :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?