- 1 Ekim 2020
- 1.543
- 1.014
- 83
- 34
valla bilemedim bende. öyle de bekliyoruz böyle deŞimdiye kadar eğer normal kaset test yapıyorsan zaten onlarda çıkması mümkün değil o yüzden sordum. Yani regl gecikmeden kaset sonuç vermiyor çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bilemedim bende. öyle de bekliyoruz böyle deŞimdiye kadar eğer normal kaset test yapıyorsan zaten onlarda çıkması mümkün değil o yüzden sordum. Yani regl gecikmeden kaset sonuç vermiyor çünkü
Kesinlikle katılıyorum. İkiz gebeligimde 11. Gün yaptığım kaset test negatifti. 13. Gün pozitif gördüm o da silikti.Şimdiye kadar eğer normal kaset test yapıyorsan zaten onlarda çıkması mümkün değil o yüzden sordum. Yani regl gecikmeden kaset sonuç vermiyor çünkü
Benim bildiğim yani aldığım yerin bana söylediği pik gördükten sonra üç gün üst üste ilişkiye girmek yani içine çatlama dahil oluyor zatenKızlar pik ve çatlama günleri farklı mı? Kafam karıştı iyice ilk defa bunları araştırdığım için bi bilgim yok. En uygun zaman pik ve çatlama günleri mi yani
pik iki çizginin aynı koyulukta olduğu gün, genelde 24 saat içinde çatlama olması gerekiyorKızlar pik ve çatlama günleri farklı mı? Kafam karıştı iyice ilk defa bunları araştırdığım için bi bilgim yok. En uygun zaman pik ve çatlama günleri mi yani
hani hani at bakiyimKızlar ben teste bir daha bakayım dedim. Aşırı bir silik çizgi var yani betam daha sıfırlanmadı mı yoksa yeni gebelik mi bilmiyorum ama gebelik belirtilerim var. Bugün nokta nokta sivilcem de çıktı. Normalde daha büyük çıkar. Geçen gebeliğim de de öyle olmuştu. Bir de dediğim gibi batma tarzı ağrılarım var. Yumurtlama gününden beri
Kız valla gözümle zor gördüm. Telefonda çıkmaz. Ama yine de atayım. 4 5 güne kesinleşirhani hani at bakiyim
He bu arada belki betam sifirlanmamiş olabilir. Kendimi illa gebelik diye sartlamıyorum. Nasip bakalım hayırlısı olsunKız valla gözümle zor gördüm. Telefonda çıkmaz. Ama yine de atayım. 4 5 güne kesinleşir
evet telefondan görünmüyor yaaaaKız valla gözümle zor gördüm. Telefonda çıkmaz. Ama yine de atayım. 4 5 güne kesinleşir
Bu gebelik testi mi inşallah olur ya umut oldu şu an bu banaKızlarrrr çok korkuyorum
evet evet normal kaset testi laboquickBu gebelik testi mi inşallah olur ya umut oldu şu an bu bana
Çok teşekkürler , darısı başınıza sağlıklaBence gayet net hayırlı olsun
Ay canım görünüyor gayet çok sevindim. İnşallah sağlıkla ilerlerKızlarrrr çok korkuyorum
inşallah canım yaaa korkmuyor da değilimAy canım görünüyor gayet çok sevindim. İnşallah sağlıkla ilerler
Korkman çok doğal merak etme bu iş başından sona korku zaten aşırı strese sokma kendini yeter. Adet gününü bekleyip kan testi verirsin hem de düşünmezsin bakalım hayırlı sonuçlar gelir inşallahinşallah canım yaaa korkmuyor da değilim
evet artık yapacak bi şey yok beklicez :)Korkman çok doğal merak etme bu iş başından sona korku zaten aşırı strese sokma kendini yeter. Adet gününü bekleyip kan testi verirsin hem de düşünmezsin bakalım hayırlı sonuçlar gelir inşallah
Senin adına çok sevindim canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.evet telefondan görünmüyor yaaaa
neyse çıkacak olan her tülü çıkar yaaa :)