• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Şimdiye kadar eğer normal kaset test yapıyorsan zaten onlarda çıkması mümkün değil o yüzden sordum. Yani regl gecikmeden kaset sonuç vermiyor çünkü
Kesinlikle katılıyorum. İkiz gebeligimde 11. Gün yaptığım kaset test negatifti. 13. Gün pozitif gördüm o da silikti.
İkinci gebeligimde erken gebelik testi ile 11. Gün yaptığım test pozitifti.
O yüzden 11. 12. Gün erken gebelik yapmak kaset test varsa 14. 15. Gün en erken yapmak lazım. Tabi sabredemiyoruz orası ayrı 😅

Kızlar pik ve çatlama günleri farklı mı? Kafam karıştı iyice ilk defa bunları araştırdığım için bi bilgim yok. En uygun zaman pik ve çatlama günleri mi yani

Kızlar pik ve çatlama günleri farklı mı? Kafam karıştı iyice ilk defa bunları araştırdığım için bi bilgim yok. En uygun zaman pik ve çatlama günleri mi yani
Benim bildiğim yani aldığım yerin bana söylediği pik gördükten sonra üç gün üst üste ilişkiye girmek yani içine çatlama dahil oluyor zaten

Kızlar ben teste bir daha bakayım dedim. Aşırı bir silik çizgi var 🙈 yani betam daha sıfırlanmadı mı yoksa yeni gebelik mi bilmiyorum 🙈 ama gebelik belirtilerim var. Bugün nokta nokta sivilcem de çıktı. Normalde daha büyük çıkar. Geçen gebeliğim de de öyle olmuştu. Bir de dediğim gibi batma tarzı ağrılarım var. Yumurtlama gününden beri 🙈

pik iki çizginin aynı koyulukta olduğu gün, genelde 24 saat içinde çatlama olması gerekiyor
pik yumurta hazır demek
çatlama yumurta yola çıktı rahime gidiyor demek
çatlamadan sonra ilişki olmalı ki sperm gelsin kavuşsunlar
yada çatlamadan önce ilişki olmalı ki sperm gitsin yumurtanın gelmesini beklesin
genelde erken gidip bekleyen spermler kız oluyor diyorlar

Kızlar ben teste bir daha bakayım dedim. Aşırı bir silik çizgi var 🙈 yani betam daha sıfırlanmadı mı yoksa yeni gebelik mi bilmiyorum 🙈 ama gebelik belirtilerim var. Bugün nokta nokta sivilcem de çıktı. Normalde daha büyük çıkar. Geçen gebeliğim de de öyle olmuştu. Bir de dediğim gibi batma tarzı ağrılarım var. Yumurtlama gününden beri 🙈
hani hani at bakiyim

Eklentiler

• IMG_20250107_155931.jpg
    IMG_20250107_155931.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 10
Kızlarrrr 🥹çok korkuyorum

Eklentiler

• IMG_2046.jpeg
    IMG_2046.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_2044.jpeg
    IMG_2044.jpeg
    75,2 KB · Görüntüleme: 4
inşallah canım yaaa korkmuyor da değilim :(
Korkman çok doğal merak etme 😍 bu iş başından sona korku zaten 😍 aşırı strese sokma kendini yeter. Adet gününü bekleyip kan testi verirsin hem de düşünmezsin bakalım hayırlı sonuçlar gelir inşallah

evet telefondan görünmüyor yaaaa
neyse çıkacak olan her tülü çıkar yaaa :)
Senin adına çok sevindim canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. 😍
Bugün dayanamadım yine test yaptım. Biraz daha net. Bu teste ne diyorsun ? Telefonum çok iyi değil tabi orası da var. Eğer kürtaj sonrası betam düşüyor olsaydı bugün düne göre iyi cıkmazdi sanıyorum 🙈 kafam da karıştı 🫠

Eklentiler

• IMG_20250108_123235.jpg
    IMG_20250108_123235.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 2
Back