- 7 Ekim 2020
- 1.194
- 2.187
- 83
Ahahha. Aslında çok mantıklı. Senin göğüslerinde falan ağrı var mıHadi bakalım bende yapacağım son kez, son kalan 2 testi de eşime bir yere sakla diye vereyim de kullanamayayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahha. Aslında çok mantıklı. Senin göğüslerinde falan ağrı var mıHadi bakalım bende yapacağım son kez, son kalan 2 testi de eşime bir yere sakla diye vereyim de kullanamayayım
Yok ağrım ya sadece üşütmüş gibi kasık ağrım oluypr akşamdan beriAhahha. Aslında çok mantıklı. Senin göğüslerinde falan ağrı var mı
Benim de aynı senin gibi şuan. Göğüslerim daha ağrımıyor. Nasip bakalımYok ağrım ya sadece üşütmüş gibi kasık ağrım oluypr akşamdan beri
Benim ilkinde de hiç belirti olmadı zaten. Sonra da anladım ki o belirtiler yalan bir tek kasık ağrısı seğirme falan oldu. Birde yerleşme de akıntı oldu pembe 1 hafta kala. O kadarcıkBenim de aynı senin gibi şuan. Göğüslerim daha ağrımıyor. Nasip bakalım
Ben iki gebeliğimde de benzer belirtiler yaşadım. Göğüs ağrisı adete yakın oluyordu. Ama işte her gebelik bir değil yine de o yüzden zaman göstericek bakalımBenim ilkinde de hiç belirti olmadı zaten. Sonra da anladım ki o belirtiler yalan bir tek kasık ağrısı seğirme falan oldu. Birde yerleşme de akıntı oldu pembe 1 hafta kala. O kadarcık
Yok ağrım ya sadece üşütmüş gibi kasık ağrım oluypr akşamdan beri
Benim de aynı şekilde ağrım var kısık ağrım ama göğsümde hiçbir ağrı yokBenim de aynı senin gibi şuan. Göğüslerim daha ağrımıyor. Nasip bakalım
Hadi şöylece Eylül annelerine transfer olalımBenim de aynı şekilde ağrım var kısık ağrım ama göğsümde hiçbir ağrı yok
Yalnız bana da hafif bir çizgi var gibi geldi yarın tekrardan at olur mu beni de etiketle bildirim gelsin. Benim oihasyon üstünden 5 gün falan geçti. Kasıklarımda ağrı var
Yaptım bende tertemiz ve bembeyaz çıktıMisafirim vardı. Çok sıvı tükettim şuan yapamam yarın sabah yapmam gerek. Erken aslında daha ama çünkü acelecilik bunu gerektirir
kızlar ben dayanamadım test yaptım. Yaptığıma da pişman oldum da yenik düştüm. Bir gebenin günlüğü ovülasyon testinde çıkan gebelik testi vardı. Flaşla bakınca arkadan çizgi gözüküyor. Önden bakınca da aşırı aşırı silik gözle görülemeyecek kadar yok gibi hatta.
Yaaaa allah seniAy kızlar düştüğüm şeye bakın gerçekten. Meğersem tam t çizgisinin olduğu yerde düz çizgi varmış o gölge yapıyormuş.
Refline kaç gün varben eczaneden erken gebelik testi almaya karar verdim. hatta dün nöbetçi eczanenin önünden geçtik. eşim alayım mı dedi yok dedim alma
bugün alıcam ne olacaksa olsun
tam 5 gün 11 ocakRefline kaç gün var
ben bıraktım perşembe akşam memlekete gidip pazar döneceğim. Pazartesi 13 kasım olacak. Yumurtlamadan 11 gün geçmiş olacak. Oralarda unuturum herhalde dönünce de yaparım inşallah yani kendimi kaybetmezsem. Gerçekten erken test yapanları okuyup kızıyordum. Bir tuhaf oldum ben dün gece ben ben değildimtam 5 gün 11 ocak
Benim de kalbim kadar bembeyaz çıktı zaten çok erken yaaa. Bir testim kalmış. Artık ziyan edemem. Geçerse ya da olduğuna inanırsam öyle yapıcam testiYaptım bende tertemiz ve bembeyaz çıktı
ne güzel sen oralarda unutursun yaaaa :)ben bıraktım perşembe akşam memlekete gidip pazar döneceğim. Pazartesi 13 kasım olacak. Yumurtlamadan 11 gün geçmiş olacak. Oralarda unuturum herhalde dönünce de yaparım inşallah yani kendimi kaybetmezsem. Gerçekten erken test yapanları okuyup kızıyordum. Bir tuhaf oldum ben dün gece ben ben değildim
doğru olan o aslında ama dayanamıyoruz kiBenim de kalbim kadar bembeyaz çıktı zaten çok erken yaaa. Bir testim kalmış. Artık ziyan edemem. Geçerse ya da olduğuna inanırsam öyle yapıcam testi
ne güzel sen oralarda unutursun yaaaa :)
bende hep öyle derdim. ne var 3 gün önce 3 gün sonra olsa derdim. öf ne bileyim merak mı nedir bu
Bence bizde farklı bir olay oluştu kürtajdan sonra ilk deneme benim. Onun ayrı heyecanı var. Tabi allah hayırlı zamanda versin ama sabırsızlanıyoruz insan olarakdoğru olan o aslında ama dayanamıyoruz ki
Haklısın canım. İlk defa bu kadar erken test yaptım acelecelikten test ziyan oldu. Ama neyseki betam sıfırlanmış en azından onu öğrenmiş oldum.doğru olan o aslında ama dayanamıyoruz ki
Benimde. Diyorum en azından beta sıfırlanmış onu öğrenmiş oldum. En güzeli tahmini adet günü yapmak ya da geçince yapmak ama işteBence bizde farklı bir olay oluştu kürtajdan sonra ilk deneme benim. Onun ayrı heyecanı var. Tabi allah hayırlı zamanda versin ama sabırsızlanıyoruz insan olarak
evet tabi oda var.Bence bizde farklı bir olay oluştu kürtajdan sonra ilk deneme benim. Onun ayrı heyecanı var. Tabi allah hayırlı zamanda versin ama sabırsızlanıyoruz insan olarak
Haklısın canım. İlk defa bu kadar erken test yaptım acelecelikten test ziyan oldu. Ama neyseki betam sıfırlanmış en azından onu öğrenmiş oldum.
Benimde. Diyorum en azından beta sıfırlanmış onu öğrenmiş oldum. En güzeli tahmini adet günü yapmak ya da geçince yapmak ama işte
Şimdiye kadar eğer normal kaset test yapıyorsan zaten onlarda çıkması mümkün değil o yüzden sordum. Yani regl gecikmeden kaset sonuç vermiyor çünkütam 5 gün 11 ocak