en kisa zamanda resmimizi koyucam kizimla bakalim kizimi begencekmisin.....tarife gelince vallahi cok lezzetli bir kek kolayda ben kisin cok yaparim mandalinaya zaten bayilirim tarifi vereyim yap umarim begenirsin 4yumurta,5kahve fincani seker,6kahve fincani un,3 yemek kasigi hindistan cevizi,limon kabugu rendesi 2kahve fincani sivi yag,1vanilya,1kabartma tozu,1su bardagi mandalina suyu malzemeleri guzelce cirp kek kivaminda (kati yada sivik olmasin arzuya gore sekerine bak ben biraz fazla seker koyuyorum esim sekeri seviyorda)yaglanmis kaliba dok 170derecede kek gibi pisir gelelim sosa kekimiz pistimi kaliptan cikar sogumaya birak baska bir kapta 50gr sanayierit 2 yemek kasigi unu az kavur 1vanilya ekle 4 yemek kasigi seker ekle sutu azar azar dok 5 yemek kasigi kakaoyuda sutle ekle cirpma teliyle kakaolu bir sos olsun sutu goz karari ekle ben genelde 1,5su bardagi koyuyorum sosumuz pismeden 1yumurta sarisini ilave et puruzsuz olup pisene kadar cirp atesten al ve kekimizin uzerine dok ister ilik ister soguk servis yap neskafeyle cayla cok guzel gidiyor afiyet olsun ben boyle herkezin yaptigi klasik hamur islerini pek sevmiyorum degisik tatlar hosuma gidiyor yap bakalim keki begenicekmisin mandalina bulamazsan portakal suyu ilede yapabilirsin..... bak birde hani normal kek yapiyoruz ya ben portakal suyunu tencereye koyup seker ilave edip pisiriyorum ve kekimin uzerine ekliyorum birazda rendesini ekle portakalli sosa mis gibi kokuyor kek hafif islakta oluyor aksamlari dondurmayla servis yap tatli niyetine ah ah neler yapardim da bu cadidan firsat yok dun gece 2ye kadar utu yaptim masallah yedi mahallenin utusu birikmis boyunu kisalttim utu masasinin esimde internette acti kurtlar vadisini hem utuledim hem seyrettik hatta birde uzerine annem dizisini seyrettim kizda uyumustu sukur demeye kalmadi 1makina daha yikiyor bitmiyor bu ev isi vallahi dun birde temizlik yaptim hamarattim anliycagin Allahtan benim esimin burda restorani var yemek derdim yok esim evde yemiyor is eve yakin 20dk yuruyorsun eve kizi sevmeye her oglen gelir bana yemekte getiriyor ohhh vallahi mutfagi kullanima kapadim anliyacagin bir o derdim yok eskiden okula gidiyordum her sabah kalk okulum biraz uzaktaydi sehir merkezinde trenle yakin otobusle 1.30dk sabahin 6sinda kalkiyordum zombi gibi her sabah soyleniyordum giderken vallahi o gunleri ozledim simdi kizi yedir icir temizle pakla gazi kakasi saat oglen evi topla hazirlan yuruyusune cikar saat 4 babasina gotur eve gel saat 8 gun bitiyor saat olmus gece 12 esim geliyor dizi cay vs hayat bu oldu dizileride anca sizden 2saat sonra izliyoruz ben artik firsat bulamiyorum ya calisan kadinlarin daha da zordur sanirim ise baslamadin degil mi?