- 10 Şubat 2008
- 187
- 1
cok format atti esim kurtuldum virus belasindan nasilsin arkadasim emircim nasil bizim kiz biraz biraz gunduz uykusunu kavrar gibi oldu gece sukur iyiu uyuyor dedigin gibi altini acmiyorum emzirip altini alip yatiriyorum gaz sorunumuz kalmadi zaten yatagina birakiyorum basindaki muzikli oyuncaklari kuruyorum seyrediyor yarim saat oyalaniyor sonra basiyor yaygarayi bu cocugu esim yapti boyle aldi kucaga aldi kucaga simdide biraz aglatmama izin vermiyor yazikmis bana yazik degil sanki bizde az once disari cikip geldik temiz hava aldi uyudu rahatladi hava nasil guzel kac gundur anlatamam firsattan istifade sokaklardaydik insallah zamanla duzelecek demek yarin okul basliyor emire kim bakicak ayarladin mi bakalim is seni evden uzaklastirinca nasil hissedeceksin iyi birsey aslinda cocuk disinda hayatin olmasi sana kolay gelsin opuyorum ilk gununde bol sans
merhaba canım kaç gündür yazamıyorum.emir iyi teyzesi sıcaklara dayanamıyor çok ağlıyor uyku düzeni bozuldu tatil bir gelseydi artık..
.işe haftaya başlıyacam 3-4 gün gideceğim doğum öncesi bir haftayı sonraya eklemiş müdür :dance:çok sevindim valla bu sıcaklarda yavrumu nasıl getirip götüreceğim die düşünüyordum.
canım sen mama veriyor musun emir doymuyor sürekli ağlıyor milupa aptamil aldım ama hala tereddüt ediyorum versem mi diye???dr gece 1 defa verebilirsin dedi ama en azından 6 ay anne sütü verebilseydim emmeyi bırakır diye korkuyorum.:sm_confused:
sen neler yaptın ne zaman geliyorsunuz türkiyeye?*Şeniz