- 22 Şubat 2008
- 2.577
- 14
ah arkadasim insallah konyaya gelmek isterim esim askerligini konya orduevinde yapmis biliyormusun insallah sende buraya gelirsin buralari gormeni cok isterim insan yeni ulkeler insanlar tanidimi ufku genisliyor hayata baska baska pencerelerden bakiyor sidi esimde burda yanimda konyaya da gideriz dedi ben Mevlana yi gormek istiyorum zaten birlikte gezeriz ama sizin buraya gelmenizi cok cok isterim bugun esim kizim ben solihull diye bir yer var oraya gittik ordekler var nehir falan var pusetlerle kadinlar geziyordu aklima geldin dedim pogacalari yapip termoslari doldururduk diye dusundum havada nasil sicakti bende kizi giydirmisim kat kat donuste markete girdim esim kizla kapida kaldi guneste bir ciktim bizimki kizi soymus bodyle duruyorlar cibil cibil burda kadinlar cocuklari soguga alistirmislar bir gorsen ne corap ne atlet bir taneside hasta olmuyor guzel gecti bugun.......bende seni kizkardesim gibi sevdim seni taniyor gibiyim zaten yabancim degilsin hem biz kader arkadasiyiz nisan annesiyiz oyle degil mi cocuklarimiz ikiz gibi unutmadan yeni enterasan tariflerimi sana yazicam kismet olur gelirsem ellerimle yaparimda esim su resimleri ekliycek kizimla beni seni opuyorum canim benim sevgilerimle avukata gittin mi hani su dogumun icin?