• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Evlilik Yıldönümü

Bizim de evlilik yildonumumuz 17 haziran 😀 3. Yildonumumuz olacak, ilk kez bebisimizle kutlayacagiz, muhtemelen evde, ya da normallesme surecine girmis olursak belki bir restoranda. Ponciklik pek bize gore olmadigi icin baska onerim yok. ☺

Bizim de evlilik yildonumumuz 17 haziran 😀 3. Yildonumumuz olacak, ilk kez bebisimizle kutlayacagiz, muhtemelen evde, ya da normallesme surecine girmis olursak belki bir restoranda. Ponciklik pek bize gore olmadigi icin baska onerim yok. ☺
Yaaaa ne kadar güzel 😍 Biz de umarım ilerideki yıldönümlerimizden birini bebeğimizle kutlarız ❤ Ailecek mutluluklar diliyorum

Tebrik ederim çok mutlu olun. 💜💜
Biz evlilik yıldönümlerinde nargile içip ali ataydan yokluğunda dinleyip kendinden geçen bi çiftiz. 😀 Keşke yardım edebilseydim.. 😀 Ama görüyorum ki biz konuya fazla uzağız. 😀😀
Hep savunduğum şey, birlikte ne yaparsanız yapın mutluysanız başka şeye gerek yok ❤ Çok teşekkür ederim, size de musmutlu yıllar 🤗

Romantik piknik yapabilirsiniz bence

Deniz kenari olabilir, ormanlik bir yer dogayla bas basa olabilir yani izole ve guzelce bir yer olsun :)

Alin piknik sepeti, biraz ufak ekler pasta, bir ufak sise sampanya, biraz tuzlu kurabiye belki .... bence romantik piknik budur :)

bizim 1 ay once 3.yilimizdi sevgilimle. ikimiz de guzelce hazirlandik, o guzel hazirlanmanin uzerine bir de maskeleri eldivenleri takip arabaya atladik.

kafa dinlemek icin cogunlukla gittigimiz bir yer var, dunyada sevgilimden baska orayi bilen biri oldugundan supheliyim. o derece sessiz ama cok guzel bir yer. ikimiz orada piknik yaptik. bizim gibi odun bunyeler icin minnos bir etkinlik oldu. gunduz oldugu icin rose sarap ictik bir seyler atistirdik donduk. tabi sevgilim “keske mangal yapsaydik ya” diye dertlendi ama olsun. :D

17 haziranda belki de durumlar daha da duzelmis olur, olmazsa da bu fikri bir degerlendirebilirsiniz. biz uzun zaman sonra ilk kez disari ciktigimiz icin mi neyse cok eglenmistik. :D

Romantik piknik yapabilirsiniz bence

Deniz kenari olabilir, ormanlik bir yer dogayla bas basa olabilir yani izole ve guzelce bir yer olsun :)

Alin piknik sepeti, biraz ufak ekler pasta, bir ufak sise sampanya, biraz tuzlu kurabiye belki .... bence romantik piknik budur :)
Vaaay çok mantıklı aslında... Biz pek insan kalabalığını sevmeyiz zaten, sahil de insan kaynıyor. Sakin bir yer bulursak zaten piknik de ne zamandır yapmak istediğimiz bir şeydi. Çok teşekkür ederim bunu ilk sıraya yazdım ❤

bizim 1 ay once 3.yilimizdi sevgilimle. ikimiz de guzelce hazirlandik, o guzel hazirlanmanin uzerine bir de maskeleri eldivenleri takip arabaya atladik.

kafa dinlemek icin cogunlukla gittigimiz bir yer var, dunyada sevgilimden baska orayi bilen biri oldugundan supheliyim. o derece sessiz ama cok guzel bir yer. ikimiz orada piknik yaptik. bizim gibi odun bunyeler icin minnos bir etkinlik oldu. gunduz oldugu icin rose sarap ictik bir seyler atistirdik donduk. tabi sevgilim “keske mangal yapsaydik ya” diye dertlendi ama olsun. :KK70:

17 haziranda belki de durumlar daha da duzelmis olur, olmazsa da bu fikri bir degerlendirebilirsiniz. biz uzun zaman sonra ilk kez disari ciktigimiz icin mi neyse cok eglenmistik. :KK70:
Aslında süper fikir ya, ben işi abartıp top alıp oynamayı bile düşünüyorum şu an. Hem romantik hem eğlenceli olur 😍

Biz de de benzer bisiler var :) evliligin 1. Yili sevgililigin 11. Yilinda hayaller italya iken hayatlar salon olacak. Ben internetten o gun icin tatlis sus vs bakiyorum. Eglenecegimiz oynayacagimiz bir oyun vs.

farklı mutfakların yemeklerini deneyebilirsiniz. ardından hiç izlemediğiniz sevdiğiniz bir tür film olabilir kullanıyorsanız alkol eşliğinde.

finalde de hunharca belki denemediğiniz oda ve pozisyonlarda mutlu son :KK53:

Back
X