• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Evlilik Yıldönümü

Bizim evlilik yildönümümuzde geçtiğimiz haftaydı ve karantinaya denk geldi :63: her yıl sehir dışına çıkar o geceyi güzel bir yerde geçirirdik ama dışarı çıkmayı geçtim hediye bile alamadik ikimizde. Akşam için birlikte pasta yaptik, birlikte yemek hazırladık ve ardindan güzel bi film izledik :) karantinada bu kadar oldu 🤷‍♀️ mutluluklar dilerim 🌸
İçinde aşk varsa birlikte sarılıp uyusanız bile yeter ben de mutluluklar diliyorum ♥️

Eee alinda benim birinci yıl dönümüm geliyo napcam bilmiyorum korona olmasa İtalya isvicre bseyler düşünmüştük korona çıktı.zaten dolarda arttı gitmezdik😔

Eee alinda benim birinci yıl dönümüm geliyo napcam bilmiyorum korona olmasa İtalya isvicre bseyler düşünmüştük korona çıktı.zaten dolarda arttı gitmezdik😔
Valla benim eşim 3 ay tatil yaptı yaptı, evlilik yıldönümü olduğu hafta işe çağrıldı. Biz de eldeki imkanları kullanmaya çalıştık işte ama hayal ettiğim bu değildi tabii ki 😵 Önemli olan birlikte olmak dedim ve ikinci yıldönümüne yelken açtım 😁 siz de isviçre italya dediğinize göre durumlar iyi galiba 🤩 şimdi aklıma gelmedi ama düşüneyim yazarım bugün

Valla benim eşim 3 ay tatil yaptı yaptı, evlilik yıldönümü olduğu hafta işe çağrıldı. Biz de eldeki imkanları kullanmaya çalıştık işte ama hayal ettiğim bu değildi tabii ki 😵 Önemli olan birlikte olmak dedim ve ikinci yıldönümüne yelken açtım 😁 siz de isviçre italya dediğinize göre durumlar iyi galiba 🤩 şimdi aklıma gelmedi ama düşüneyim yazarım bugün
Kuzum dolar firlayinca gidemez hale geldik açıkçası .sadece firlamasaydi gidebilecek durumdaydik bu şekilde asla gücümüz yetmez

Back
X