İlk evlendiğinizde eş ailesini ne zaman yemeğe aldınız?

Maşaallah bu kayın aileye 🧿😄
Ay çok teşekkür ederim 🥰🤣 hala her geldiklerinde elleri dolu gelirler. Kendileri yemeğe davet ettiklerinde biraz erken gitmek isterim yardımın dokunsun diye ama asla elimi bir şeye sürdürmezler. Baş köşeye oturtuyorlar. Çok tuhafıma gidiyor 🤣 iftara gittik geçen saat 6 da beni masa başına koydular allahım asla adım atamadım. Kayınvalidem önüme çay getirmeye kalkıyor çok utanıyorum elinden alıyorum yine de yok yok diyo kavga ediyo benle 🤣 (45 yaşında)

Ay çok teşekkür ederim 🥰🤣 hala her geldiklerinde elleri dolu gelirler. Kendileri yemeğe davet ettiklerinde biraz erken gitmek isterim yardımın dokunsun diye ama asla elimi bir şeye sürdürmezler. Baş köşeye oturtuyorlar. Çok tuhafıma gidiyor 🤣 iftara gittik geçen saat 6 da beni masa başına koydular allahım asla adım atamadım. Kayınvalidem önüme çay getirmeye kalkıyor çok utanıyorum elinden alıyorum yine de yok yok diyo kavga ediyo benle 🤣 (45 yaşında)
Aşkım kayınailen olay tadını çıkart😍😍
Ayrıca gencecik kadın ya daha enerjisi yerindedir onun ilerde de sen onlara yaparsın nolcak

Ayyyy yerim senin kv yi kızzzz ❤️❤️❤️

Aşkım kayınailen olay tadını çıkart😍😍
Ayrıca gencecik kadın ya daha enerjisi yerindedir onun ilerde de sen onlara yaparsın nolcak
gerçekten olaaaay ❤️🤣 evet evet genç olmanın verdiği enerjisi var. biz evlenirken evi tuttuk. Çalışıyorum diye baştan aşağı temizledi evi Allah razı olsun

Yani yemektense çay mantıklı. Süreklisi de iyi olmuyor fazla alıştırmayın derim. Şayet eşimden 1 saat daha geç çıktığım bir işte çalışırken akşam annesini çaya davet etmiştik. Ben eve gitmeden gidip baş köşeye kurulmuşlardı :d . Çay diye çağırılan muhabbet üstüne bide gelişigüzel bir sofra kurdurttu kendine. O günden beri bidaha davet etmedim. Kafam rahat.

Balayından sonra ziyaret ettik bütün aile büyüklerini, iki taraf anne babaları 1.5 ay sonra almıştım yemeğe,
eşimin geniş ailesini de 1 sene sonra aldım toplu halde, çalıştığım halde anne babalarımızı 2 3 ayda bir alıyorum mutlaka.
Bu arada iki tarafta ben çağırmadan gelmez emri vaki yapmaz çalıştığım için hatta kıyamazlar siz gelin sen yorulma diye
o yüzden alırken rahatım ve seviyorum ağırlamayı.

Ahahahaha bayrama yakın başlıyor ziyaret konuları. Bu sene çok verimli değil ama 😄 Tatil kısa planlandı diye herhalde.

Back
X