- 14 Aralık 2024
- 1.405
- 3.774
- 48
Ay çok teşekkür ederimMaşaallah bu kayın aileye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok teşekkür ederimMaşaallah bu kayın aileye![]()
çağırmadımŞimdi kızlar,
Dert değil ama kafama takıldı. Evlendiniz, balayından döndünüz. Ne kadar süre sonra görümce/elti/ hala /teyze gibi yakın akrabaları yemeğe çağırdınız?
Allah korusun kız benim de kp bir tuhaf ordan dengeliyorum diye düşünüyorum ahhshshshdKayinvalidene zorla nazar değdireceksin bak!![]()
Aşkım kayınailen olay tadını çıkartAy çok teşekkür ederimhala her geldiklerinde elleri dolu gelirler. Kendileri yemeğe davet ettiklerinde biraz erken gitmek isterim yardımın dokunsun diye ama asla elimi bir şeye sürdürmezler. Baş köşeye oturtuyorlar. Çok tuhafıma gidiyor
iftara gittik geçen saat 6 da beni masa başına koydular allahım asla adım atamadım. Kayınvalidem önüme çay getirmeye kalkıyor çok utanıyorum elinden alıyorum yine de yok yok diyo kavga ediyo benle
(45 yaşında)
HahahahhahaAllah korusun kız benim de kp bir tuhaf ordan dengeliyorum diye düşünüyorum ahhshshshd
Ayyyy yerim senin kv yi kızzzzAy çok teşekkür ederimhala her geldiklerinde elleri dolu gelirler. Kendileri yemeğe davet ettiklerinde biraz erken gitmek isterim yardımın dokunsun diye ama asla elimi bir şeye sürdürmezler. Baş köşeye oturtuyorlar. Çok tuhafıma gidiyor
iftara gittik geçen saat 6 da beni masa başına koydular allahım asla adım atamadım. Kayınvalidem önüme çay getirmeye kalkıyor çok utanıyorum elinden alıyorum yine de yok yok diyo kavga ediyo benle
(45 yaşında)
gerçekten olaaaayAşkım kayınailen olay tadını çıkart
Ayrıca gencecik kadın ya daha enerjisi yerindedir onun ilerde de sen onlara yaparsın nolcak
YaaaAyyyy yerim senin kv yi kızzzz![]()
Aynen, bu doğruuu.Şahsen çağırmadım eşimin ailesinide kendi ailemide. Yeni evlenmiş insanların başına çöreklenmesinler bi zahmet. Derdin bu değil eşimle ne yapsak ne etsek olmalı bu dönem. Herkes evinde yesin boşveeeer.
Arada onu da belirt o zaman. Valla göze gelirsin bakAllah korusun kız benim de kp bir tuhaf ordan dengeliyorum diye düşünüyorum ahhshshshd
Konu aç sen arada kp ile alakalı dengelensinArada onu da belirt o zaman. Valla göze gelirsin bak![]()
Kız ben kp uzun süre küs kaldım asla konuşmadım. Bir sözüne alındım da. Özür diledi o şekilde konuşmaya başladım. Hala çok sohbet etmemArada onu da belirt o zaman. Valla göze gelirsin bak![]()
Hah bize bunlarla gel. Biz burada kaostan nifaktan besleniyoruzKız ben kp uzun süre küs kaldım asla konuşmadım. Bir sözüne alındım da. Özür diledi o şekilde konuşmaya başladım. Hala çok sohbet etmem![]()
hahshshsjsjshshshs dur bakalım önümüz bayram bakalım neler olcak bol bol burda kaos okuruz gibime geliyormjshshshsHah bize bunlarla gel. Biz burada kaostan nifaktan besleniyoruz![]()
Hahahahhaha ay ne alemsin kızHah bize bunlarla gel. Biz burada kaostan nifaktan besleniyoruz![]()
Bende bekliyorum heyecanla hahhahahahahshshsjsjshshshs dur bakalım önümüz bayram bakalım neler olcak bol bol burda kaos okuruz gibime geliyormjshshshs