- 14 Temmuz 2018
- 679
- 1.265
- 30
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
Yok istemedim benim de harcamamı istemiyorÇok özür dilerim usuyenprenses, siz psikolog parasını nişanlınızdan mı istediniz? Neden?
pardon ne senaryosu ?İyi yazıyr ama dimi kabul edelim:=)
Senaryosu sağlam:)
tamam teşekkür ederimBen sende kendimi görüyordum üşüyen prenses. Erkek arkadaşımı o kadar boğuyordum ve takintiliydim ki. Ve erkek arkadaşım da aynı senin nişanlın gibi bu saçmalıkları çekiyordu. Bir gün yine benim takıntılarımdan dolayı çıkan kavgada öyle bir patladı ki. Ilk defa onu öyle gördüm. Adamı çileden çıkardım. Bana psikolojin normal değil sana tahammül edemiyorum diye çekip gitti. Bir kaç gün sürekli panik ve kriz halinde yaşadım. Sonra onu kaybetmek istemediğimi anladim. Daha sonra beni aradı ve psikolojik destek almam şartıyla bir şans daha verebileceğini söyledi. Ilaca başladım.. sana da tavsiyem mutlaka destek alman. Çok ciddiyim. Sen, ben bizim gibiler normal davranmıyoruz kabul etmeliyiz. Nişanlın sabrının son sınırlarında prenses. Bir an önce kendine gel.
Ay bu çok iyiydi,ne güldüm...Bence o kendisini değil nişanlıyı yollayacak psikoloğa,çünkü kendinde hiç hata görmüyor,o yüzden olabilir
Tanışalım:)ya sen de çok tatlısın böyle tanışasım geldi seninle
Ya birsey sorcam eski konulara nasil bakiyorsunuzAz önce tepkileriniz normal değil yazmıştım .
Eski konularınıza baktım biraz gerçekten çekilecek gibi değilsiniz .
Yalnız gerçekten bu yapıda kadınlar var, şahit olmasam ben de acaba mı derdim ama uçan sinekten bile kıskanıp adamın her yaptığını takip eden kadınlar görünce olabiliyormuş diyorum ama bana göre bu sevgi olamaz, sevmek boğmak demek değil çünkü, seviyorum aşığım deyip beni bu kadar boğan biri olsa çoktan ayrılmıştım.İyi yazıyr ama dimi kabul edelim:=)
Senaryosu sağlam:)
Kesinlikle sevmek değil bu,ben de çekemezdim..Yalnız gerçekten bu yapıda kadınlar var, şahit olmasam ben de acaba mı derdim ama uçan sinekten bile kıskanıp adamın her yaptığını takip eden kadınlar görünce olabiliyormuş diyorum ama bana göre bu sevgi olamaz, sevmek boğmak demek değil çünkü, seviyorum aşığım deyip beni bu kadar boğan biri olsa çoktan ayrılmıştım.
Apartman dairesinde kalın perdeleri açtırmayan bile var.Yalnız gerçekten bu yapıda kadınlar var, şahit olmasam ben de acaba mı derdim ama uçan sinekten bile kıskanıp adamın her yaptığını takip eden kadınlar görünce olabiliyormuş diyorum ama bana göre bu sevgi olamaz, sevmek boğmak demek değil çünkü, seviyorum aşığım deyip beni bu kadar boğan biri olsa çoktan ayrılmıştım.
O kadar abartılı kıskançlıklar gördüm ki anlatsam kesinlikle inanmazsınız, ben de inanmamıştım baştan, sonra kadını tanıdıkça kocasına sabır diledim, kadın eşinin her nefesini hesaba çekecek kadar kıskançtıKesinlikle sevmek değil bu,ben de çekemezdim..
O kadar abartılı kıskançlıklar gördüm ki anlatsam kesinlikle inanmazsınız, ben de inanmamıştım baştan, sonra kadını tanıdıkça kocasına sabır diledim, kadın eşinin her nefesini hesaba çekecek kadar kıskançtıben çocukları yaşındayım, benden bile kıskanacak diye aklım çıkıyordu, kadının çok çirkin yakıştırmaları oluyordu çünkü, eviyle iş yeri dip dibeydi, her molada gelip eşine hesap veriyordu, şu geldi şununla konuştuk, kadın adamın üstünü başını koklar kıyafetlerinde bozulma var mı diye kontrol ederdi, sabahları işe giderken adamı kendi giydiriyormuş, sağına soluna işaret koyuyormuş, o işaret bozulursa aldattığını düşünürmüş
Benim kuzenO kadar abartılı kıskançlıklar gördüm ki anlatsam kesinlikle inanmazsınız, ben de inanmamıştım baştan, sonra kadını tanıdıkça kocasına sabır diledim, kadın eşinin her nefesini hesaba çekecek kadar kıskançtıben çocukları yaşındayım, benden bile kıskanacak diye aklım çıkıyordu, kadının çok çirkin yakıştırmaları oluyordu çünkü, eviyle iş yeri dip dibeydi, her molada gelip eşine hesap veriyordu, şu geldi şununla konuştuk, kadın adamın üstünü başını koklar kıyafetlerinde bozulma var mı diye kontrol ederdi, sabahları işe giderken adamı kendi giydiriyormuş, sağına soluna işaret koyuyormuş, o işaret bozulursa aldattığını düşünürmüş
bunu başta benim kocam olmak üzere bütün kocalara okutmak gerek
bi de bana kıskanç der
Benim kuzen
kocası yılda 1-2 kez yurt dışına cıkıyr.
Sirkette 10 kişiler belki,topluca yemeğe gidiliyor.Kıyametler kopuyor.Ucakta selfie cekmisler diye adamın kfasına getirdiği hediyeleri atmıştı
Hastasın sen dediydik.
Huy mu,eziklik mi bilmiyorum.
Ama zor öyle insanla yasamak...
Adam bütün bunlara katlanacak kadar körkütük aşık mıydıBence de okutun, belki daha da kıskanç insanlar vardır ama çevremde tanıyıp şahit olduğum kıskanç insanlar arasında top 10 yapsam bu kadın 1. sırayı açık ara alır, her gün ama her gün kocasının her yerini kontrol eden tuhaf bir kadın çünkü, kimin aklına gelir kıyafete işaret koymak, adama da diyordu, bak seni işaretledim, gözüm üstünde hele bir yanlış yap seni kötü yaparım diye, kocaman adam ezilip büzülüyordu kadının karşısında, kadın gözlerini aça aça bir bakış atardı, dünyanın bütün suçlarını itiraf edecek kadar korkardınız
Hem de çok zor, açık söylüyorum ben yapamam, yapı olarak kıskanç değilim, hiç kıskançlık krizine girip eşimi boğmadım, bu yüzden bana da kıskançlık yapılsın istemem, bana hesap sorup boğarsa buz gibi soğurum, daha ağzıyla kuş tutsa, ölüyorum aşkından dese bitti, ben istediği gibi oynatacağı eşya değilim.
Aşık olduğunu sanmam, abi eşinden korkan biriydi, sevdiğinden değil korktuğundan boşanamaz, hele bir boşanalım desin kadın hayatını karartır, ben böylesini görmedim, ne kadının bu kadar baskınını ne de adamın bu kadar korkağınıAdam bütün bunlara katlanacak kadar körkütük aşık mıydı
Allah yardımcıları olsun o zamanAşık olduğunu sanmam, abi eşinden korkan biriydi, sevdiğinden değil korktuğundan boşanamaz, hele bir boşanalım desin kadın hayatını karartır, ben böylesini görmedim, ne kadının bu kadar baskınını ne de adamın bu kadar korkağını
Pardon gördüm, gördüm ama o çiftte kıskançlık sorunu yok, adam bütün maaşı maaş kartını eşinin eline vermek zorunda kalıp işe giderken yol parası bile istemeye korkan bir tip
nişanlım beni gereksiz yere hiç kıskanmadı