İlk defa yalan söyledi

Bu kadar abartip herkesi ayaga kaldiracak kadar ne var anlamadim.
Elbette yalan soylememeli ama sizin yaptiklariniz, tepkileriniz normal mi sizce?

yok canım kullanmadım
Belki fayda eder neden kullanmadın kı cogu kişi kullanıyor o ilaclardan en azından kafan rahat olur bu takıntılı halinden vazgeçersin Yanı bunu nişanlın icin yap demiyorum kendi mutluluğun icin yap uzerıne titreyen adam bir gun gelir yüzüne bakmaz kendin icin yasa hayat onunla ibaret degıl

evet canım çok haklsıın kendim için düzelmeliyim

Evet sen yaptın, sen bunalttın, sen yalan söylettin..
Sen tek taraflı bir ilişki yaşıyorsun. Senin o kişiye karşı zerre saygın yok.
Kukla istiyorsun kendine. Hep pohpohlanmak el üstünde tutulmak, sen ne dersen de haklı olmak istiyorsun.

Ayrıca bu ne laçka bir aile ilişkisi ya. Kendi ilişkin için herkesi galeyana getirmeye hakkın yok. Çok bencil birisin. Sadece sevgilin değil herkes seninle ilgilensin istiyorsun.

Bunları yazıyorum ama yine "ama bana yalan söyledi hiç söylemeyeceğim demişti" diyeceksin. Hep aynı prenses..

yok yok haklısın
hafta sonu çok güzel geçti
aferin dedi hep böyle ol bak sıfır kıskançlık süper anlayış

ilk yalanı mı yoksa senin yakaladığın ilk yalan mı?? birde herkesi ayağa kaldırman bu olayı bu kadar büyütmen kaç yaşındasın ergen misin? son hallerinden dolayı aldattığına şüphe ettin ve o yüzden ververeye verdin. demekki kapasitesi var güvenmiyorsun ee niye berabersin. yanına geldiğinde koklaşırken adamda sorun yok uzaklaşınca soğuk. onda bişeyler bitmiş ya da artık ilişki eskimiş. bu arada serviste koklaşmak nedir. diğer insanlar farketmiyor mu? yıllar önceki olay geldi aklıma. gencler servisin arkasında koklaşıyorlar kimse görmüyor sanıyor ama herkes farkındaydı. çok iticiydi ya

Sizin durumunuzda olsam evli halimle bile eşimin babasını cok ciddi bir konu haricinde aramaya gerçekten utanırım.. Siz herkesi tek tek aramışsınız üstelik.. Neden bunu yapıyorsunuz.. Bu kadar güvenmiyorsanız neden birliktesiniz_?

Herşey senden ötürü ....
Demek ki daha fazla trip cekemeyecegine karar verdi çocuk yazık ....

Bence siz evliliğe hazır değilsiniz. Bu şekilde ilişki yürümez. Dışarı çıkarken haber vermeyip telefonu kapalı diye sülaleyi ayağa kaldırmanızı aşk olarak algılamayın lütfen bu bir takıntı ve hiç sağlıklı bir durum değil.

İki kampanya başlatmayı düşünüyorum.
1. usuyenprenses 'in nişanlısı ve ilişkisi hakkında konu açması yasaklansın.
2. usuyenprenses 'in nişanlısı hakkında açtığı konulara yorum yapılmasın.

Neden derseniz iki teorim var.
Ya bu konular fake ve üşüyenprenses bizimle dalga geçip, keyfine bakıyor ya da ciddi bir psikolojik vak'a ile karşı karşıyayız.

Eğer ikinci şık doğruysa ve üşüyenprenses psikolojik anlamda sağlıklı değilse,
en büyük tehlike şu;
Tahmin etmiyorum ama olur da bu evlilik gerçekleşirse,seyreyleyin gümbürtüyü çünkü nişanlısı evlenince,intikamını alacak.
Tabiri caizse nişanlılıkta ettiğinizi evlendiğinizde çekeceksiniz konu sahibi,demedi demeyin.

Duygularıma tercüman olmuşsunuz

ya işim gücüm yok fake olup bu hafta ne yazsam diye mi düşünücem artık saçmalamayın
ayrıca yorum yapmak zorunda değilsiniz
ve ben ona çektirmiyorum

ya işim gücüm yok fake olup bu hafta ne yazsam diye mi düşünücem artık saçmalamayın
ayrıca yorum yapmak zorunda değilsiniz
ve ben ona çektirmiyorum
Bu kadardır konularını okuyorum ilk defa bu kadar ağır cevap verdiğini gördüm.
Farkında değilsin ama insanlar aslında seni düşünüyor.
Yoksa kim uzun uzun yorumlar yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…