İlk defa yalan söyledi

ya işim gücüm yok fake olup bu hafta ne yazsam diye mi düşünücem artık saçmalamayın
ayrıca yorum yapmak zorunda değilsiniz
ve ben ona çektirmiyorum
Kusura bakmayın ama gerçek olamayacak kadar absürd konular ve tuhaf bir ilişki ile karşı karşıya olunca insan bu ihtimalleri de düşünüyor.
Yine de 'saçmalamayın' şeklindeki kaba ifadenize takılmıyorum belli ki yazdıklarıma alınmışsınız.
Aslında bu konuların gerçek olmamasını dilerdim...

Konularınızı dışardan bir göz olarak okuyun,acaba siz ne düşünürsünüz bu durumda?
Ayrıca nasıl çektirmiyorsunuz arkadaşım?
Biz şahidiyiz burda, adamın çektiği kapris ve triplerin...

Hem ben size değil, bu tip konuları takip eden genç arkadaşlar için yorum yapıyorum daha çok.
Belki okuyup bakış açısını genişleten,kendi yaşadıklarına uyarlayan olur.
Sizin yapılan yorumları dikkate almadığınız; zaten hep benzer sorunları yasamanızdan ve sıklıkla açtığınız konulardan belli.
Nasıl biliyorsanız öyle yapın,nişanlı sizin,hayat sizin,benim tuzum kuru bu konuda.

Son düzenleme:
Bu kadardır konularını okuyorum ilk defa bu kadar ağır cevap verdiğini gördüm.
Farkında değilsin ama insanlar aslında seni düşünüyor.
Yoksa kim uzun uzun yorumlar yapsın.
İster ağır cevap versin ister hafif.
Son tahlilde bizlik bir durum yok.
Yapılan yorumları dikkate almaz ve bildiğini okumaya devam ederse üzülecek olan o.
Ben kapımı kapar, evde kocamla keyfime bakarım.
Yine de üzülmeden edemiyorum gencecik kızların bu yaşadıklarına ve yaşattıklarına.

Bu kadardır konularını okuyorum ilk defa bu kadar ağır cevap verdiğini gördüm.
Farkında değilsin ama insanlar aslında seni düşünüyor.
Yoksa kim uzun uzun yorumlar yapsın.
ya sürekli yalan söylüyormuşum gibi muamele görüyorum
ben bir şeyleri düzeltmek için tarafsız yorumlara ihtiyacım olduğu için yazıyorum

sizi kırdıysam kusura bakmayın sizin gibi çok kişi yok trol yok fake yazınca doldum

ben bir şeyleri düzeltmek için tarafsız yorumlara ihtiyacım olduğu için yazıyorum

senin ihtiyacin olan simarikliktan insani bunaltan huylarinda vazgecmen,
valla kusura bakmada kac konun var hep sikayet o kada yorum yapan var simdie kadar uygulasaydin bu kadar konu acmazdin. dalga mi gecyorsun nedir

adam evlenmeden kacacak senden yoksa tas olsa dayanmaz sana kusura bakma ama gorunen bu

Ohaa asırı abartmıssın . Sanada yazık böyle ufak şeyleri bile kendıne dert edersen cok çabuk yaşlanırsın böyle ömür geçmezgeçmez sanada yazık nişanlınada. Adam olmuş gıbı davranmıssın. Hem merak etme aldatsa illaki ortaya çikar

Bazen çok ütopik konular açıyorsun, ayrıca yorum isteyip söylenen şeyleri hayata geçirmiyorsun.
O yüzden de insanlar fake olduğunu düşünüyor. Hatta bende bazen düşünüyorum.
Ama tatlı bi tarafın var ne yalan söyliyim:)
Şu bazı aşırı huylarını bi bıraksan da mutlu olsan artık.

Evet bizlik bi durum yok. Bende sizin gibi üzülüyorum.
Şuan çektiriyor, biraz düzelince de nişanlısı onu üzmeye başlayacak diye düşünüyorum

çok haklısın kendime de çok yazık ediyroum sinir stres hemen mideme vuruyor

sizi kırdıysam kusura bakmayın sizin gibi çok kişi yok trol yok fake yazınca doldum
Ne kırıldım, ne de kusura baktım.
Muhtemelen evladım yaşındasınız.
Bu konuda benim duygularımın da bir önemi yok ayrıca.
Siz silkinip, kendinize gelin de varsın ben saçmalamış olayım.
Sizin geçmişinize, hatta çocukluğunuza inmek lazım, lütfen psikolojik destek alın.
Bu şekilde hayat geçmez,ilişkiler yürümez...

ya sen de çok tatlısın böyle tanışasım geldi seninle

nişanlıma psikolog buldum dedim hafta sonu işte buluştuğumuzda seansı 250 tl
o da şuan para harcamak istemiyor eksikleri alıyoruz diye
dediki sen bana inan bizim problemimiz kalmıcak
beni yalancılıkla seni aldatmamla suçlama yeter dedi

3bin küsür mesajınız olmasa hesabınızın feyk olduğunu düşünürdüm.
O kadar saçmasınız ki.

Çok özür dilerim usuyenprenses, siz psikolog parasını nişanlınızdan mı istediniz? Neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…