İlk defa yalan söyledi

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.333
3.990
Arkadaşlar gene ben, çok kötüyüm yazmam lazım
Nişanlımla aramız biraz soğuk
serviste öpüp kokluyor mesajlarda soğuk konuşuyor
kendime çekildim her şeye trip atıyorsun biraz dinlenip düşünmek istiyorum diyordu
ben de zaten mesaj atıp arayan birisi değilim ki neyse dedim konuşmak istediğinde arar
eskiden telefonuna bakmasam açana kadar arar, mesajlara cevap vermesem arardı, şimdi nadir arıyor
neymiş artık benim arayıp sormamı bekliyormuş
neyse asıl konu dünkü olay
sabah serviste gene sarıl öp diye gelen adam sarılıp öpen adam gündüz mesajlarda soğuk konuşuyor
mesaj atıyor ama aşkım demeden ki hep aşkım, bitanemli yazardı
çıkışta beni beklemiş tabi ben kızgın olduğum için soğuk davrandım uzak durdum,arabada da uzak durdum
kızdı çekildi biraz trip çekemem artık diyor telefona baktı(yanyana telefonunu eline almaz,bana da aldırmaz)
ben de o telefonunu bırakınca ben elime aldım arabadan inene kadar da telefondan kafamı kaldırmadım
önce o servisten iniyor
biliyorum bu bana kızdı aramaz, babamlar bugün yok evde demişti
normalde aramam ama içimden bir ses bugün sana haber vermeden dışarı çıkacak dedi
aradım bunu açtı ama geç ve telaşlı açtı
nerdesin dedim evde oturuyorum dedi evde değilsin sen dedim görüntülü arıcam arama dedi arıcam dedim telefonu bozuldu sürekli kapanıp duruyor zaten neyse kapattım görüntülü aramak için telefon kapalı
ama bilerek kapattı biliyorum
ve dışarı çıktığında evin yakınlarında olur hemen eve geri döner
ya attığı her adımı haber veren birisiydi şimdi bana yalan söylüyor evde değil biliyorum
tesadüf babası aradı dedi 4 kere beni aramışsın şimdi eve girdim
yok baba dedim ben seni aramadım evdemi o dedim yok dedi
başladım sinir krizine ağlama krizlerine,ağlama kızım sakin ol noldu böyle dedi ufacık şeyi büyütüp kendine dert etme gelince ben konuşucam dedi kapattık
arkadaşlarını aradım hep görüştüğü
onların yanında da yok onlar da ulaşmaya çalışıyor telefon kapalı onlarda telefonda beni teselli ediyorlar
o seni asla aldatmaz seni çok seviyor aklına bir şey getirme, belki sürpriz hazırlıyor
ne sürprizi dedim ya siz onu tanımıyorsunuz
bekle sakin ol falan
üvey annesiyle konuştum, sakin ol bak ağlama yüreğim ağzıma geldi deli gibi aşık o sana gözünün içine bakıyor sen varken bütün işleri yapıyor senin adını sayıklıyor,merak etme gelince arıcam dedi
ben duramıyorum tabiki evdekileri de telaşlandırdım. annem dedi kızım sakin ol açıklaması vardır
olabilir yalan söylediyse de büyütme bu kadar aldatsa kalp krizi geçirip öleceksin noluyor kendine gel dedi
arkadaşları ailesi ben sürekli arıyoruz telefon kapalı
ya hiç yapmadığı şey, arkadaşlarının da yanında değil
delirdim,delirdim ağlamaktan sinir krizi geçirdim
açmış telefonunu arkadaşları arayınca sonra beni aradı
gel buraya konuşcaz dedim, sarhoş olmuş ya alkolü benden sonra kullanmamıştı
telefonu çalıyor sürekli
dedi şu şu vardı yanımda alkol aldık kızarsın diye söyleyemedim beni yalana ittin
telefonlarını ben açtım arayan yanındaki kişiymiş arabada iş kıyafetleri falan kalmış inceledim
dedim sen kimleydin işte bizimkiyle başka kim vardı işte şu vardı
dedikleri uyuyor
telefonunu kurcaladım bir şey yok
bana neden yalan söyledin diyorum
arabada suratıma bakmadın inerken bari baksaydın zoruma gitti canım sıkıldı geldi arkadaşlarım içelim dediler tamam dedim, hem beni yalana sen ittin diyor
sana yalan söylediğim için utanıyorum,yapmamam gerekirdi neden yaptım onu da anlamadım alkollüydüm dedi, özür dilerim haklısın falan dedi ama içim soğumuyor
hala sabah öpüp sarılmak derdinde
senin bir kere içine şüphe girdi çıkmaz biliyorum diyor
evet hep evdeyim dediğinde yalan mı söylüyor acaba diye düşünücem, napıcam ben ?

İlk defa yakalamış olmanız ilk defa yalan söylediği anlamına gelmez ki. Ben çok güvenmiyorum sizin nişanlınıza.

Sürekli görüntülü konuşursunuz artık, en kestirme çözümü bu bence.

Sizi eski konularınızdan hatırlıyorum, hem size hem de nişanlınıza üzülüyorum. Bu kriz de baya sürer sizde, kolay gelsin.

o da öyle diyor sürekli görüntülü ara
babama sor napıyorum falan
bu çok yorucu yani nasıl olcak

Senin nişanlı olman bana herkesin isterse evlenebileceginin en büyük kanıtı. Sen mutsuz ve takıntılı bir kadınsin ve bu hep böyle olacak ömrünün sonuna kadar mutsuz olacaksın
niye böyle düşünüyorsunuz dün gayet mutluydum ama o yalan söylediği için kriz geçirdim normal mi bu

Belki haklı olabilirdiniz ama bunca aramadan sonra siz haksız duruma düşmüşsünüz. Nişanlınız size kızmadığı olayı büyütmediği için şükretmeniz lazım. Psikolojik bi yardım alsanız bu konularda sizin için faydası olur diye düşünüyorum. (rencide etmek için demedim gerçekten faydası olur diye)

Seni üzmek istemiyorum daha fazla ama böyle olacağı belliydi, çok daralttın çocuğu yaptığı hiçbirini beğenmedin, ne yapmıyorsa gözün ondaydı ve bunu onun gözüne gözüne soktun, ufacık şeyden suratını astın trip attın
Belliydi böyle olacağı, dua et devamı gelmesin hatta dua et daha da aşırı tepkiler vermeye başlamasın

Okurken ben gerildim..

Yahu bu ne koca sülale sizi avutmak için perişan olmuş. Yok telefonu kapamış yok açmamış, açmasın açımca arıycak nasılsa o zaman sorun gerekli hesabı. Benim değil nişanlım eşim bunu bana yapsa burnundan fitil fitil getiririm. Daha evlenmeden en ufak şeyde aileme beni rezil eden evlenince neler yapmaz diye düşünüp hatta bu ilişkiyi sorgularım. Allah sabır versin ailenize nişanlınıza...

niye böyle düşünüyorsunuz dün gayet mutluydum ama o yalan söylediği için kriz geçirdim normal mi bu
Yorum sahibi arkadaş çok haklı sen Mutsuz bi kadınsın
Bütün mutsuzlukları kendi kendine yaratıyorsun
Yalanı savunmak değil benimki ama yalana da sen ittin adamı
Biraz kendine çeki düzen vermezsen gerçekten mutsuz yaşamaya mahkumsun

evet doğru beğenmedim hiç onu övmedim yaptığı hiçbir şeyle gurur duymadım biliyorum
onu hep başkalarıyla kıyasladım biliyorum
ama böyle olmamalıydı
şimdi çaba göstermek için sadece öpmeye sarılmaya çalışıyor ama ben konuşmak istiyorum
konuşmak istemiyor gibi konuşmaktan kaçıyor

Evlenmeyin o zaman
Olmuyorsa olmuyordur
Nişanlılıkta yaşanmaması gereken ne varsa yaşamışsınız
Yalan , altın pazarlığı, küfür
Evlenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…