İlk defa yalan söyledi

nekadar lacka ne kadar sacma bir iliski bu ya. anasini danasini arkadasini arayip tum ozelinizi dokmeler baskalarinin yaninda sinir krizi gecirmeler. bitaz kendinize ceki duzen verin. cok cirkin hadsiz olgunlugun o su bile olmayan davranislar bunlar.

Gece 12 gibi eşimin arkadaşının hanımı aradı.
Yani çalıp kapandı tlfn eşim de hemen arkadaşını aradı yenge beni aradı kavga mı ettiniz fln.
Tartışmış bunlar da tabi bn hemen zıpladım nasıl arar bu saatte falan binme samimiyet.
Eşini aramıyorda seni arıyor fln..
Ama neler saydırdım işi boşanmaya kadar getirdim düşünün ..
Mahvettim adamı.
Bana tek bir lafı dokundu eşimin tek bir sözü kendime getirdi ..
Hadi bana güvenmiyorsun , peki ya kendine de mi güvenmiyorsun !!!
Çok haklıydı ..

masal mı anlatıyorsun ablacım

Kendisi ayrıldı nişanlısından konuyu hortlatacağınıza bi baksaydınız konularına görürdünüz

Benim de bir an beynim yandi deja Vu oldum. Dedim usuyen prenses yine mi ayni servisten manita yapti, ustelik yine nisanlanmis yuh, e eski manitasi ayni serviste bunlari opusurken gormuyor mu bende devreler yandi. Neyseki gecen senenin konusuymus. Usuyen prenses insallah iyisindir.

Ya ben de bu kıza üzülüyordum nişanlısı boşanmak için evleniyorum demiş ona kanım donmustu ama bu konu hortlayinca bir daha arka planını bilmeden kimseye üzülmemek gerektiğini anladım çocuğun verilmiş sadakasi varmış..

Sen ayrılmamışmıydın bidaha görüşmüyodun nişanlınla

merhaba iyiyim teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…