İlk defa yalan söyledi

Allah yardımcıları olsun o zaman
Umarım, yaşını başını almış insanlar bunlar, en başta usuyenprenses ve kıskançlığı sevmek sanan herkesin ders çıkarmasını isterim, kıskançlık sevgiyi öldürür, elinizde geriye ya sevmek yerine korkan veya kıskançlıklarınıza katlanamayıp terk edilmek kalır, ben benden korkan değil seven adam isterim, sevmesin korksun diyen varsa boğmaya devam etsin ama sonu mutsuzluk, sizi sevdiği için değil korktuğu için her dediğinizi yapan biri sizi ne kadar mutlu edebilir ki.

Çok haklısınız. İnsan sevdiğini boğmamalı.

yok yok haklısın
hafta sonu çok güzel geçti
aferin dedi hep böyle ol bak sıfır kıskançlık süper anlayış
Pek sevgili üşüyen prenses. Sen ne güzel pamuk gibi olmuşsun, böyle devam et
AMA
Tarafsız bir gözle yazmadan duramayacağim;
Son konularda adam iyice 'aman beee,senin tribine!' moduna girdi, ve sen de onu öyle görünce hatalarinla yüzleşip böyle pamuk gibi,eskiden aylarca uzatacagin konuları bir anda tatlıya bağlayan bir insan oldun ya
İnan ki adamin beyni şöyle düşünecek : yaaa işte, sı..an yaranir.
Boş vaktin varsa lütfen psikolojide scinerin fare deneyiyle ilgili yazılar oku (çok keyifli anlatılan yazılar var)
Basitçe fareyi bir kafese koyuyorlar, düğmeye bastıkca yemek veriyorlar. Ödüllendirildiği için düğmeye basmayı öğreniyor. Ya da başka bir düğmeye basınca elektrik veriyorlar bir süre sonra artık oraya yaklasmiyor. Bazen yemek verip bazen vermezsen de fare inatla basmaya devam ediyor... Bunu genelde cocuk egitiminde çocuğa on kere hayır hayır hayır deyip sonra 'allah kahretsin,tamam be' diyen annelerin cocuklarinin 'nasilsa yeterince azitirsam tamam diyecek' diye kendilerini yerden yere atmasıyla falan ilişkilendirirler. Nereye çeksen gidecek bir konu.
Ben de senin üşüyen prens ile ilişkilendireyim:
Adam sana prenses gibi davranıp ilgi (fareye göre yemek) verdikce, senin üstüne düştükçe sen simardikca simarmis, daha çok ilgi için ona kötü sözler söylemiş, onu kısıtlanmış, boğmuş, surat asıp kavga cikarmissin.
Ama adam ne zaman sana elektrik vermeye başlamiş, artık senden biktigini söylemiş, seni üzecek şeyler yapmaya başlamış. Bu sefer de sen bir büyük tepki verip sonra kaybetme korkusuyla alttan almış, yumusamissin.
Bu davranışın adamın kötü hareketlerini pekiştirir, farkında olmazsin.
Böyle yapana kadar adamın güzel hareketlerini, tatlı davranışlarını pekiştirir. Ne bileyim, sana bir adım attığında memnuniyetsiz memnuniyetsiz 'niye iki adım atmadin' deme de, bu adımdan ne mutlu olduğunu hissettir,günün gecesinde ona şarkı söyle ses kaydı at falan...
Böyle devam edersen çok kısa sürede işler tersine dönecek, özellikle köprüyü geçtikten sonra...
Mutlu olmak istediğini biliyorum. Ama böyle devam edersen mutsuzluk garanti, inan buna.
Psikiyatr meselesine gelince teşhis olarak ne söyledi? Belki de tam sana oturan,net birseydir. Mesela ben de üni yıllarımda psikoloji dersinde agorofobiyi izlerken birden aydınlandım. İki yıldır yaşadığım ve beni çok zora sokan ama benim 'strestendir, şöyle soyle yapsam gecer' dediğim şey resmen agorofobiymis, hocanın slaytta anlattığı her maddede kendimi buldum. Ertesi sabah psikiyatre gittim, Adam birkaç dakika konuşmadan sonra bana agorofobi dedi ve ilaç yazdı.
Yani teshis-cozum.
Sonuçta doktora 'burnum alıyor, ateşim de var' diye gitsen seni saatlerce dinlemez ve nurofen yazar gönderir. Sonra da iyileşirsin:) öyle değil mi?
Bence tekrar git (başka doktora) eğer o da aynı tanıyı koyarsa ilacını al ve kullan. Ben de birkaç ay kullandım agorofobi ilacımi. Ve inan ki huzura erdim. 7 saatlik otobüs yolculuğuna gidemezdim, yol eziyet olurdu. Sonrasında 20 günlük otobüs yolculuguna yazildim:)) ilaçlardan korkma.
Veeee artık bir adım at

Ellerinize sağlık. Yazmak istediğim çoğu şeyi güzel bir şekilde yazmışsınız.
usuyenprenses bak bu yorumu iyi oku. :)

gene her zamanki gibi müthiş yazmışsın
haklısın korkuyorum da
gene ilgili Allah için yalan söylemiyim ama eskisi kadar çok ilgilenmiyor buna biraz bozuluyorum
eskiden hiç sinirlenmezdi bir süredir çabuk parlıyor
hemen biz evlenince mutsuz olur muyuz acaba moduna giriyor
canım sıkılıyor ve benim de modum düşüyor onunla ilgilenmiyorum ben de

Günaydın :)
Keşke bunlara hiç gerek kalmasa da kendini tutabilsen.
Bence gidip tedavi ol mutlaka. Bikaç ay sonra evlenirsiniz sorun olmaz ki.
Hem mutsuz olur muyuz acaba diye düşüp hemde boşa para harcamayalım dememeli.
Ne acelesi varmış ki.

Aynen ya kendine 30tl ye kazak almıyor para harcamalayalım önümüzü göremeyiz diyor en az borçla evlenmeye çalışıyor da ondan

Bütün bu krizler bir telefon açmadığı içinmi vay anam vayyyy.
Çokmu kızdın ertesi gün git konuş hesap sor bu ne babası anası yedisülalesini ayağa kaldırmışsın pesss.

Adamın senden çektiği ne yahu.. Ayrılsanız inan öyle rahatlıycam ki.. Üzülüyorum çok (nişanlına)

Bütün bu krizler bir telefon açmadığı içinmi vay anam vayyyy.
Çokmu kızdın ertesi gün git konuş hesap sor bu ne babası anası yedisülalesini ayağa kaldırmışsın pesss.
Ben öyle sinsi sinsi bekleyemem o an hesap sormam lazım

niye iki seven insan ayrılınca rahatlıyorsunuz
aşık olmadınız mı hiç
Diğer konularınızı da az buçuk biliyorum. Sizin nişanlınızı sevdiğinizi düşünmüyorum. O yüzden ayrılırsanız nişanlınız adına mutlu olcam ne yalan söyleyim.. Aşık olmaktan kastınız karşındakine böyle eziyet etmekse hayır ben hiç aşık olmadım. Ama birine huzur verdim, mutluluk verdim, daraltmadan bunaltmadan çok güzel bir ilişki yaşattım hala da yaşatıyorum çok şükür. Bana göre aşk budur çünkü.

Senin bu yaptiklarini ben suan kocama yapsam yarin bosar beni :)
Boyle olmaz. Nefes aldir biraz. Telefon acmadigi icin sinir krizleri aglamalar felan cok simarikca. Nisanlinada allah peygamber sabri vermis valla. Ben ne sen gibi olabilirim nede nisanlin gibi. Ama bu boyle gitmeZ bunu bilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…