- 18 Ocak 2017
- 474
- 552
- 43
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
işte bunu bir de mantığım kabul etseBide şöyle düşün oldu seni aldattı diyelim ayrılırsın yani bu kadar aglama krizleri gecırmenın anlamı yok ki kaybeden o olur
valla çok güzel yazmışsın teşekkürlerCanım öbür konularından da anladığım kadarıyla sem fırtınalı, tutku dolu bir aşk yaşamalıyım kafasındasın. Hem beklentilerin ondan hem ufacık olayda ortalığı böyle birbirine katman ondan. Ama böyle olmaz, sen romantik başrol prensesi olacağım derken etrafında insan kalmaz böyle. Eş dost akrabalar seninle uğraşmaktan sıkılır uzaklaşır. Nişanlın da soğur zamanla triplerinden, fazla naz aşık usandırır. Hayatında atraksiyon istiyorsan daha yapıcı yollarla kendin yarat.
Mesela aynı işyerindeymişsiniz git nişanlını asansörde kıstır ya da işyerindeki sote kamerasız bir yere çağır öp kokla. Al sana heyecan hem de tam romantik komedi klişelerinden biri.
Ya da haftasonuna plan yapma seni sürpriz bir yere kaçıracağım de nişanlına. Giyin süslen onu şehrinizdeki en fotojenik bölgeye değişik bir aktivite yapmaya götür. Artık balona mı binersiniz, sahilde balık mı tutarsınız, dağda sucuk şarap mı yaparsınız sana kalmış ama hem nişanlını şaşırtmış olursun hem o istediğin instagram #couplegoals fotoğraflarını çektirmiş olursun. Sonra gelsin like'lar, herşeyi devletten bekleme.
İlişki de fırtına istiyorum, kavgalar barışmalar, gözyaşları vs. Bu işin tuzu biberi diyorsan da ufak meselelerden kıskançlık yaratıp histerik gibi eşi dostu arayıp ağlamak yerine kendini az geri çek. Yeni bir ortama filan gir, kendini mutlu edecek, zamanını dolduracak birşeyler bul. Sonra bırak nişanlın seni arasın dursun nerede bu kız diye. Azıcık ortadan kaybolsa yakasına yapışıyorsun adamın. Hangi ara seni özleyip düşünsün de dur ben bu kızın aklını alayım iyice bağlansın bana desin nişanlın.
galiba sorunu olgun olmamamValla kusura bakmayın ds okurken ben bile sıkıldım, erkek arkadaşınız napsın.
Geçmiş konularınızı okumadım ama yprumlardan anladığım kadarıyla zaten takıntılı birisiniz.
Bu kadar takıntılı olmak sizi yormuyor mu ya?
Bir kere geliyosunuz şu hayata takıntılarınızla hem kendinize hem sevdiğinize hayatı,zindan etmek ne?
Ayrıca kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ulaşamadın bana yalan söylüyor diye tüm aileyi ayağa kaldırıp sinir krizi geçirmek ne? Ben 23yaşındayım, erkek aekadaşımla onca kavga ettik en yakın arkadaşıma bile anlatmam arayıp da bırskın sinir krizi geçirmeyi.
Hayat paylaşmayı düşünüyorsanız yaşadıklarınız sizin aranızda kalsın. Evlenince de böyle her kavga ettiğinizde tüm aileyi arayıp kriz mi geçireceksiniz?
Bence biraz olgunluk sorununuz var. Yalan söylediyse aldattıysa basarsın tekmeyi, kriz geçirip kendini harap etmenin, aileye kendini rezil etmenin bi anlamı yok bence.
İlişkinizde haklı olduğunhz noktalar vardır muhakkak ama kusura bakmayın bu kadar takıntılı birisini idare etmek çok yıpratıcı olur. Kendinizi biraz erkek arkadaşınızın yerine koyun acaba ben o durumda kendim gibi birini çekebilir miydim diye
Kesinlikle değişecek.inşallah değişmezzz
Katılıyorum.sizinki gerçekten hastalıklı bir düşünce yapısı artık
çok haklısın büyük hataydı başkalarına yaymak, şimdi babası mutlu olacağımıza inanmıyorKesinlikle değişecek.
Ki senin ve çevrendekilerin överek anlattığı nişanlı figürü hiç hoş değil. Gerçekten korkunç. Adamın Kendi fikri yok, kişiliği yok, bir gram söz söylemeye hakkı yok. Her saniye nişanlısının saçma triplerine, kızkardeşine baktı diye bile kavga çıkarmasına katlanmak ,onun öfkesini almak zorunda. Ne yapsa yaranamiyor, her saniye seni daha çok mutlu etmek zorunda... Ve sen onun çabalarına her zaman gözlerini kapayip 'ama kardeşimin nisanlisi şöyle,ama instagramdaki kizin sevgilisi boyle' diye adamı eziyorsun. Ki öyle tek taraflı bir ilişki ki adam laf arasında 'şu ırkın kızları guzel' bile dese yüzük atarsin. Seni en ufak eleştirise, şunun nişanlısı aza kanaat ediyor senin gibi değil dese, goğüslerin küçük, popon büyük falan dese adamın kafasında masa kırarsin.
Ama sen ona herşeyi reva görüyorsun.
Peki neden?
Ayrıca en ufak olayda bunca kişiyi araman neden? Ben olsam çocuğun yerinde utancından yerin dibine girerdim. Ayri ildeyken annem bana ulaşamayınca komsumu-ev arkadaşımı falan arardi. Merak ettiğinden yaptığını bildiğim halde uyuz olurdum. Zamanla sert tepkiler gösterdim,bu huyunu bıraktı. Ki sen merak ettiğin için değil, hirsindan-yalanciligini kanitlamak için bin kişiye gitmişsin.
Hoş mu yani?
Nisanlinin sana yalan söylediğini (ki mecbur bıraktığını düşünüyorum. Kafa dağıtmaya icmeye gidiyorum dese en az iki hafta kavga edecektin-kafan mi bozuk,beni millete mi kötüleyeceksin diye başının etini yiyecektin) herkes öğrendi.
Bu saatten sonra sen barışsan,mutluluk pozlari dağıtsan da artık herkesin gözünde 'bakma onlarin pozlarına, daha gecen Ali yalan söyleyip gecelere akmış. Ayşe sinir krizleri gecirdi' olacaksın.
İnsan ayrılmayacağı konularda böyle ortalığı ververeye vermemeli.
Benim bir kız arkadaşım da nişanlısının yalanını yakaladı. Ki çok da haklıydı. Yedi düvele yaydı,rezil etti çocuğu. Ben bile alt tarafı arkadaşıyım, olayın tüm detaylarını biliyorum. Sonra çocuk bundan özür dilemiş, hatta yüzük alıp etmediği evlenme teklifini etmiş ,sözler vermiş vs vs.
Kız unuttu evlendi,şimdi mutluluk storileri atıyor
Peki etrafındaki hiç kimse inanıyor mu harika ilişkilerine?
Sen öpüşür barisirsin, unutursun bile. İnanırsın ya da kötü niyeti olmadığına. Ama insanlar hep bu kavgalarınla hatirlar sizi.
Neden bunu yapiyorsum? Üstelik senin için 'elalem ne der' bu kadar onemliyken.
Yarın bir gün evlenince de her kavgayı yayacak misin yedi düvele? Ama böyle olmaz ki.
3 aydır falan takip ediyorum sizi. Hep bir "düzeleceğim düzeleceğim" diyorsunuz ama yine her açtığınız konuda nasıl trip attiginizi,nasıl surat astiginizi,nasıl yüz vermediğinizi, nasıl kocaman tepkiler verdiğinizi yazıyorsunuz.
Bu mu düzelmeye çalışmış haliniz?
Yine de bu sefer yüzük çıkmamış. Bu da bir adım sayılabilir... Ama sakın bakisacinizi değiştirmeden evlenmeyin.
daha dinlemeden ilaç yazdı bu doktorluk muKatılıyorum.
Konu sahibesi:
Yahu arkadaşım psikolog dediğin insan psikiyatrist dediğin insan doktor yahu doktor. Yıllarca emek veriyorlar o noktaya gelebilmek için.
Devlettekiler işe yaramıyor ne demek, Sanki saç kremi aldınız da sorunu çözmedi gibi anlatıyorsunuz. İnsanların emeğinin hiçe sayılmasına çok kızarım. Geçtim bu doktorları siz kimsenin yaptığı işe bu şekilde yaklaşamazsınız. Para almak için oyalıyorlar ne demek?
Siz gerçekten tam da tedaviyi reddeden bir hasta gibi konuşuyorsunuz. Allahım acil şifalar ve kafa dinginliği versin size
ben zaten onun bir gülümsemesiyle mutlu oluyorumErkekler mutlu edebildikleri kadinlari severler diye bir laf var. Bu adam agziyla kus tutsa sizi mutlu edemiyor. Yarın öbürgün bir gulumsemesiyle bile mutlu olabilen biri çıkarsa karşısına kafası karışır. Kendinizi değiştirmelisiniz.