İlk defa yalan söyledi

Gerçekten insanı çok yoran bir yapınız var,nişanlınız ya fazla sabırlı ya da sizi çok seviyor ama unutmayın ki seven insan da bir gün yorulur.Bu sefer siz ben ne yaptım dersiniz?Lütfen biraz nişanlınız üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmayın.Hiçkimseyi elinizde sımsıkı tutarak yanınızda tutamazsınız.

Bayagı adama ulasamayında fbı flaan devreye sokacakmışsın ablacm bıraksalar
Herkesi arayıp ağlamak nedir ya,çocuk musınz

yok öfke nöbeti sinir krizleri normal değil farkındayım ama engel olamıyorum

Engel olamıyorum " bu bir bahane değil. Uzman desteği almak zorundasın.

Ruhu hasta olanların , tedaviye başlamadan evlenmeye hakkı yok. Evleniyorsa karşı tarafa söylemek zorunda ve çocuk konusunda uzun yıllar beklemek zorunda.

Çok basit bu ya ,altı üstü acile gider gibi doktora gidip tedavi olacaksınız. Hepsi bu.

3 insandan biri gidiyor artık.

Sana sadece diyebileceğim şey şu,ben erkek arkadaşının yerinde olsam seni bir saniye bile çekmez sonsuza dek görmemek üzere hayatımdan siler atardım.
Sen plemses modunda gezmeye devam et sadece drama Quinn'sin aalında.

Yalan söyledi de sonraki yaptıkların onun yaptıklarını gölgede bırakmış gibi. Bunaltmışsın senden uzak olmanın yollarını arıyor gibi. Biraz gizliden izle kıyameti koparmadan. Dayanabilirsen...
inşallah dayanırım

çocuğun gayet normal olan hareketlerini şüpheli görüyorsun da umarım kendini normal görmüyorsundur.bu tepkileri bana versen ben başka bir şey olmasa da bırakırdım seni şahsen.çocuğu boğdun bunalttın artık.

Daha halen millet senin konularina ciddi ciddi yorum yaziyor ya. Helal olsun diyorum!
Bu kadar yaratici olman ve bircok insani pesinde sürüklemen.

Daha nice nice konular acmani diliyorum. Hem sinir bozucu, hem eglendirici. Onun icin cok yorum oluyor. Ayni aski-memnu'daki Bihter gibi. Umarim gercek hayatta senaristsin. Yoksa cidden harcaniyorsun.

yav ne senaristi bunları maalesef yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…